Clubrom

Clubrom med balkong eller terrasse. På terrassen er det en dagseng og stoler. Rommene ligger i hotellets Beach Wing og kalles Club Intercontinental Room. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Minibar og Nespresso kaffemaskin. En flaske vann per dag inkludert. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekåper og tøfler. Strykejern og strykebrett. TV. Skillevegg mellom badet og soverommet. Badekar, dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Tilgang til en lounge ved stranda som er åpen døgnet rundt (12 års grense) med følgende service:

  • Alkoholfri drikke og enkel fingermat.
  • Mellom kl. 15.00 og 17.00 serveres afternoon tea.
  • Det er også mulighet for å velge mellom tre restauranter til frokost (en à la carte og to bufféer).
  • Kveldsdrinker i loungen Azure Bar eller den mer familievennlige Lee La Bar er inkludert.
  • Ungdommer 12 til 17 år har kun adgang sammen med voksne.
  • For barnefamilier finnes andre alternativ, som for eksempel Planet Trekker som er åpen fra kl. 9.00 til 19.00.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse. På uteplassen er det en dagseng samt bord og stoler. Rommene ligger i Beach Wing og kalles Premier Room. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med en ekstraseng. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar, en flaske vann inkludert per dag. Strykejern og strykebrett. TV. Badekåper og tøfler. Skillevegg mellom badet og soverommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong. På balkongen er det en dagseng samt bord og stoler. Rommene ligger i Beach Wing og kalles Classic Room. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med en ekstraseng. Fjerde person mulig om denne er barn og deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar, en flaske vann inkludert per dag. Strykejern og strykebrett. TV. Badekåper og tøfler. Skillevegg mellom badet og soverommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i sidebygning

Dobbeltrom med balkong eller terrasse. Rommene ligger i BluPort Wing på andre siden av gata for hotellet (nås via en gangbro) og kalles Cozy Room. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng. Fjerde person mulig om denne deler ordinær seng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar, en flaske vann inkludert per dag. Strykejern og strykebrett. TV. Badekåper og tøfler. Baderomsartikler. Skillevegg mellom badet og soverommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37-45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn