Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligger perfekt ved havet og har to store basseng i den tropiske hagen. Hotellet har flere barer og restauranter, massevis av aktiviteter og et herlig spa. Sett på alarmklokka ekstra tidlig en morgen, ta en kopp kaffe og nyt soloppgangen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn/2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 11 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dusit Thani Hua Hin ligger like ved stranda og i hotellhagen er det to store basseng og en solterrasse med gratis solsenger og parasoller. Begge bassengene har en grunnere del, men ikke separate barneseksjoner. Pool- og strandhåndklær på rommet.

I The Restaurant starter du dagen med en herlig frokostbuffé, og så holder den åpent til lunsj og middag hele dagen og kvelden hvis du velger å legge til måltider. Du kan velge mellom internasjonale og lokale retter fra en omfattende à la carte-meny. Middag med italienske retter serveres i restaurant San Marco noen kvelder i uka, og vil du nyte av autentisk thaimat er Ban Nanjarong stedet for middagene tirsdag, torsdag og fredag. For en romantisk middag kan du velge Rim Talay Bar & BGrill som ligger ved strand og har vakker havutsikt – og skalldyr på menyen hver lørdag. Nyt av livemusikk hver fredag og lørdag i Polo Bar, eller kanskje afternoon tea eller en frisk drink i lobbybaren. Ved bassenget, på Sala Thip Poolside Terrace kan du spise lunsj, velge mellom thai- og internasjonale retter, eller kanskje bare ta noe i poolbaren for å holde væskebalansen oppe i varmen.

Kanskje unner du deg en avslappende og velgjørende behandlinger på Devarana Spa. Det finns en lang rekke ulike skjønnhetsbehandlinger og massasjer å velge mellom. Treningsrom. Vannsporter samt tennis, squash og badminton mot avgift. Mange veldig bra golfbaner i nærheten av hotellet. Ulike aktiviteter for både barn og voksne tilbys på dagtid.

Wifi inkludert i fellesområdene. Hotellbuss til sentrum av Hua Hin, cirka 11 kilometer fra hotellet, tre ggr/dag inkludert. Det er cirka 1 kilometer til outlet center med stort utvalg av butikker.

Ekstraservice for gjester i clubrom og suiter
Gjester i clubrommene og suitene får ekstraservice som tilgang til privat inn- og utsjekk, Club Lounge som serverer frokost og forfriskninger hele dagen. Det er også et utvalg av internasjonale aviser og mulighet for å ta lokale telefoner samt PCer med hurtig bredbåndsoppkobling. Dessuten er vask og stryking av tre plagg per dag. Shuttle service hver dag mellom kl. 12.00 og 22.00 til det sentrale Hua Hin. Gratis bruk av badstue, dampbadstue og jacuzzi i The Pavillion. Gratis sport i Sports Pavillion. Tilbud om "to for en" på massasje og ansiktsbehandlinger på Devarana Spa.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé, lunsj eller middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).

Åpningstider i The Restaurant: Frokostbuffé, lunsj og middag kl. 6.30-22.30.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2024/2025 er maks antall personer i en suitene tre, hvorav ett barn.

Alle hotell – Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av stilig design, romantisk atmosfære og personlig service. Gjør det ekstra luksuriøst og bestill rom med utgang til bassenget eller hvorfor ikke bestille suite med egen takterrasse. Der det ligger like ved den lange sandstranda i Hua Hin kan du nyte dagene med føttene i sanden eller i en solseng ved det herlige bassenget. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens sola går ned i havet.

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

På moderne Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranda i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyt et opphold på eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort som ligger like ved stranda i Hua Hin. Vi har gitt hotellet fem soler for her er det virkelig deilig å bare nyte livet.

Amari Hua Hin

Vil du feriere nært stranda og sentrum er Amari Hua Hin det rette for deg. Med moderne design nært stranda kan du velge å tilbringe soltimene ved det store bassenget eller nede på stranda. Med flere restauranter og fasiliteter vil hele familien å ha både morsomme og avslappende dager.

Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin har to bassengområder med hvert sitt basseng for behagelig avkobling. Vil du ha det ekstra luksuriøst skal du bestille en toroms suite med direkte utgang til ett av bassengene. På hotellet spiser du godt og du kan velge mellom to restauranter og det finnes flere måltidspakker å legge til. Vil du trene har hotellet et treningsrom og du kan ta en avkoblende badstue etterpå.