Clubrom

Fine clubrom i klassisk stil med tregulv og innredning i duse farger. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minibar, daglig påfyll av vann på flaske (gratis), fersk frukt og kaffe- og tefasiliteter. TV. Strykeutstyr. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Hårføner, badekåper og tøfler. Bad med regndusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Gjester i clubrommene får ekstraservice som tilgang til privat inn- og utsjekk, Club Lounge som serverer frokost og forfriskninger hele dagen. Det er også et utvalg av internasjonale aviser og mulighet for å ta lokale telefoner samt PCer med hurtig bredbåndsoppkobling. Dessuten er vask og stryking av tre plagg per dag. Shuttle service hver dag mellom kl. 12.00 og 22.00 til det sentrale Hua Hin. Gratis bruk av badstue, dampbadstue og jacuzzi i The Pavillion. Gratis sport i Sports Pavillion. Tilbud om "to for en" på massasje og ansiktsbehandlinger på Devarana Spa.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Deluxerom

Pene deluxerom, som ligger i den delen av hotellet kalles Prime Wing. Innredningen er klassisk med tregulv og innredning i duse farger. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minibar, daglig påfyll av vann på flaske (gratis) og kaffe- og tefasiliteter. TV. Strykeutstyr. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Hårføner, badekåper og tøfler. Badekar med dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Suite

Romslige suiter med ett større soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og et walk-in closet samt et separat oppholdsrom. Minibar, daglig påfyll av vann på flaske (gratis). Kaffe- og tefasiliteter. TV. Strykejern og -brett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Hårføner, badekåper og tøfler. Bad med regndusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Gjester i suitene får ekstraservice som tilgang til privat inn- og utsjekk, Club Lounge som serverer frokost og forfriskninger hele dagen. Det er også et utvalg av internasjonale aviser og mulighet for å ta lokale telefoner samt PCer med hurtig bredbåndsoppkobling. Dessuten er vask og stryking av tre plagg per dag. Shuttle service hver dag mellom kl. 12.00 og 22.00 til det sentrale Hua Hin. Gratis bruk av badstue, dampbadstue og jacuzzi i The Pavillion. Gratis sport i Sports Pavillion. Tilbud om "to for en" på massasje og ansiktsbehandlinger på Devarana Spa.

Romstørrelse: Ca. 75 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn