Shopping in London

Shopping i London

Shopping i London er storslått! Her finnes alt fra populære Oxford Street til Camden og Notting Hill med sine sjarmerende markeder. Du kan også velge blant flere outlets med sine gode priser. Her har vi samlet våre beste shoppingtips og butikker i London!

Bestill reise til London >>

Les flere reisetips


 

Markeder i London

Markeder i London

Ta deg en pause fra den hektiske storbypulsen og gå på marked! Vi har tre favorittmarkeder i London:

1. Portobello Road Market i Notting Hill

Hver lørdag forvandles Nottin Hills pittoreske gater til et eneste langt marked. Her kan du finne alt fra antikviteter, klær, krimskrams, frukt, kjøtt og grønnsaker. 

Metrostasjon: Notting Hill Gate

2. Old Spitalfields Marked

Spitalfields er et ekte britisk loppemarked som har funnet sted siden 1638. I den store teglsteinsbygningen selges vintage klær, kunst, håndverk og tilbehør av nye såvel som gamle designere. Bare et steinkast unna ligger Brick Lane Market, et litt mer hippere loppemarked. 

Metrostasjon: Liverpool Street

3. Camden Market

Londons største marked er Camden og ligger i bydelen med samme navn. Markedet har åpent hele uken og har en kultstatus. I det gamle punkområdet kan du finne alt fra smykker, drømmefangere til håndverk. Kom gjerne hit sulten, for her finnes det matboder fra alle verdens hjørner!

Metrostasjon: Camden Town eller Chalk Farm
 

Varehus i London

Varehus i London

Mange av Londons varehus har virkelig banet vei for hvordan dagens moderne varehus skal være og se ut. Her er tre av de mest kjente og populære varehusene i London:

1. Harrods

Få varehus i verden kan måle seg med det anerkjente varehuset Harrods. Harrods åpnet i 1835 og er i dag Storbritannias mest kjente varehus. Shopping her er relativt dyr, men varehuset i seg selv er likevel verdt et besøk. 

Adresse: 87-135 Brompton Rd, Knightsbridge

2. Selfridges & Co

Selfridges & Co er en klassisk britisk varehuskjede. Selfridges som ligger i shoppinggaten på Oxford Street er et av de største varehusene i London. Kjøp klær, sko, tilbehør, innredning – her finnes det meste!

Adresse: 400 Oxford St, Marylebone

3. Westfield White City

Westfield White City er et kjøpesenter i området Shepherd's Bush hvor du kan finne liknende utvalg av butikker som i Oxford Street – bare at du slipper folkemassene. 

Adresse: Ariel Way, White City
 

Outlets i London

Outlets i London

For alle som elsker å gjøre skikkelig gode salgskupp, er Londons outlets rene himmelriket! Her er våre favorittoutlets:

1. London Designer Outlet i Wembley

Ved Wembley Station ligger en av Londons største outlets, London Designer Outlet. Her finnes rundt 50 butikker i form av klær og tilbehør – men sjokoladebutikken Lindt holder også til her! Åpningstider og mer informasjon om London Designer Outlet finnes her

Adresse: Wembley Park Blvd, Wembley HA9 0QL

2. Bicester Village

Ca. 90 minutter utenfor London ligger Bicester Village, en slags oppbygd by og shopping-mekka. Her venter over 130 butikker med noen av verdens mest kjente varemerker. Se alle butikkene og åpningstider på deres hjemmeside

Adresse: 50 Pingle Dr, Bicester OX26 6WD


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.