Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6 av 10 Basert på 2 vurderinger
Total vurdering
 
6,0 / 10
Rengjøring
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,5 / 10
Mat og drikke
 
6,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
6,0 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Nydelig takterrasse og god mat. flytrafikken ble jeg overrasket over på en positiv måte. Ikke plagsom
-
Små rom og lite bassengfasiliteter

Bekreftet gjest: 2023-08-05


5 av 10

+
Leiligheten
-
Basseng området. Dessverre et fotball lag som beslag la begge bassengene. Festet og laget utrolig mye bråk, de to dagene vi fikk senger der oppe. Betjeningen så ikke til å bry seg selv om folk klaget. Usikker av folk skal legge hånduker på sengene og gå og bli borte i flere timer og ikke bruke de. Det stod skilt om at dette var forbudt men håbduker ble ikke fjernet av personell...Kommer nok ikke tilbake hit

Bekreftet gjest: 2023-07-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

56% anbefaler hotellet

896 vurderinger
Utmerket
 
261
Veldig bra
 
325
Bra
 
159
Mindre bra
 
66
Dårlig
 
85

Fem siste vurderinger

01.08.2022

av joakime588

Meget flott opphold!

Veldig fint og nytt oppusset hotell med veldig hyggelig ansatte! Rommene er også fint rengjort hver morgen og har passelig størrelser. Finnes en del solsenger på taket som man må betale 75 euro for, noe som er i overkant. Dem burde ha byttet ut noen av de solsengene som man må betale for mot noen av de vanlige som er gratis da det er få plasser på taket og kø for å få dem. Toppers med takbasseng, og temperaturen i vannet er deilig når det er litt avkjølet!

 
27.07.2019

av 834dagfinns Tønsberg, Norge

Ok, men ikke noe mer

+Flott beliggenhet +Nytt å fresh + fin utsikt -elendig wifi -tok evigheter før varmtvannet kom -Iskalt i bassengene -knøttsmå bassenger -lite med solstoler -betaling for de beste solsengene -nesten umulig å finne parkering

 
26.06.2016

av Reiseleder83 Oslo, Norge

Fin beliggenhet!

Besøkte hotellet 14 dager i juni. Vi bodde i 4.etasje med utsikt over båthavnen. Hotellet har heis (som man må vente litt på), litt trange, mørke ganger inn til rommet, men det hjelper når lyset skrur seg på (automatisk). Rommet er ganske stort, med dobbeltseng (som kunne gjøres om til 2 enkeltsenger), en fin balkong, og et fliselagt, lyst bad med badekar med dusj. Det var vask, toalett og bidet. (Hvem bruker egentlig bidet?) Sengene var steinharde, selv en person med vekt over 70 kg lager ikke et søkk i madrassen (!), putene er avlange, smale og passer meg perfekt. På skrivebordet, foran et stort speil, var det plassert en diger flatskjerm. Denne burde vært montert på veggen eller fjernet. Rommet ble tilfredsstillende rengjort, men det som trekker ned vurderingen, er at det er utrolig LYTT! Jeg ble holdt våken av kraftig snorking fra det ene naborommet hver natt og andre aktiviteter fra det andre. . Vi hadde frokost i en stor spisesal, minnet meg om 70-åra. Frokosten var ordinær, smakløs, og utrolig kjedelig i lengden. Personalet ble jeg ikke videre kjent med, men fornemmet dårlig stemning i baren. Reagerte på at det var egne drinker kun for dem som hadde full pensjon. Merkelig. Konklusjon: nydelig sted, ok hotell for 1 uke.

 
07.11.2014

av jippi j Kristiansand, Norge

Helt topp hotell

Har kommet tilbake her flere ganger. Utrolig hyggelig staff både i resepsjonen, restauranten og baren. Variert og god mat både på frokost, lunch og middag. God all inclusive pakke med mye å velge mellom på barkartet. Perfekt beliggenhet ved stranden, og hyggelig sykkelavstand til Palma. Flott tur på sykkelen. Grei og trygg sykkelparkering som ikke koster noe ( i motsetning til mange andre hoteller) Ute terasse med bord og stoler der en kan sitte å betrakte kveldslivet på promenaden. Hotellet er preget av folk fra mange ulike nasjoner, ikke bare tyskere, slik det er lenger øst på Can Pastilla. Lite bassengområde tilsier at det er veldig få barnefamilier her Fine, rene rom med daglig rengjøring.

 
29.07.2013

av ArneM554 Gran Canaria, Spania

God beliggenhet men elendig mat

Hotellet ligger fint rett ved stranden. Fin terrasse med utsikt mot stranden. Renhold på rommet er dårlig, men standarden på rommet er dårlig. Inkludert er frokost som er under dårlig. Gammelt brød og fruktfluer i frukt og grønnsaker. Alle ansatte virker sur, med unntak av Pop i resepsjonen. Styr unna dette hotellet om du kan.