Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 2 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
6,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
9,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Frokost. Renslighet og ryddighet i resepsjon, på utsiden og basseng område.
-
Litt små rom. Dårlig rengjøring av rommene.

Bekreftet gjest: 2023-07-29


9 av 10

+
Rolig, barnefritt, hyggelig personale, beliggenhet og frokosten
-
Har vært der før og liker det. Litt dårlig underholdning, men det er sjarmerende likevel

Bekreftet gjest: 2023-07-15


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1617 vurderinger
Utmerket
 
806
Veldig bra
 
575
Bra
 
166
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
26

Fem siste vurderinger

08.08.2023

av Tomas H

En bra uke på et bra hotell

Nå har vi vært her en uke, stort sett veldig bra, god frokost og gode senger, rommet var lite men vi reiser jo ikke til syden for og være på rommet. De har live underholdning de fleste kveldene og det var bare trist, de har bommet fullstendig der…. Flott basseng området. God rengjøring og gode drinker i baren

 
05.09.2022

av larsr323

Perfekt hotell

Hadde en super uke på dette flotte hotellet! Veldig bra frokost, gode senger, jacuzzi på takterrassen, gode drinker i bassengbaren og ikke minst et bra trenignsstudio. Betjeningen var alltid hyggelige og hjelpsomme uansett forespørsel og vil rette en spesiell stor takk til Caroline, Cristian og Andreas i resepsjonen. Ses til neste år!

 
11.08.2022

av P1368BEanneg Bergen, Norge

Sol og varme på Mallorca

Var her med min mor i Juli 2022. Utseendemessig er hotellet fint. Rommene innvendig var grei. De beste sengene jeg noen gang har hatt i utlandet. Desverre var bassenget veldig ofte skittent. Jacuzien på tak terasse ble så grumsete utover dagen at man ikke kunne se bunnen. Hotellet burde også opplyst bedre om at spa avdelingen var gratis og kunne benyttes av alle gjestene. Dette fant vi ut på hjemreise dagen. Personalet i resepsjonen var stort sett hyggelig og hjelpsom. Vi ønsket å bytte rom, og de hjalp oss med det. Anbefaler ikke rom i de nederste etasjene. God frokost! Ligger nærme en liten, fin strand.

 
27.07.2022

av Hege B

Bra beliggenhet og super frokost

Et hyggelig hotell som ligger nær stranden. Litt hard seng, og så hadde jeg maur på rommet, men det fikset vaskepersonalet med en spray- så det gikk fint. Fantastisk bra frokost med en blanding av standardutvalg som egg, bacon, ost, skinke, yoghurter, grøter etc. samt en rekke spanske spesialiteter. Bagasjeoppbevaring og dusjrom for benyttelse etter utsjekk. Trivelig personale. Jeg kommer gjerne tilbake!

 
10.07.2022

av Niko309 Oslo, Norge

Hyggelig opphold

Hadde en flott opplevelse på dette hotellet under vårt opphold i Palma. Her var det mye positivt: - Hyggelig betjening - Veldig rent og ryddig over hele området til enhver tid - Bra frokost og hyggelig snack-bar til lunsj - Moderne og pent design - Spa, treningsrom og rooftop Negative opplevelser: - Måtte vente i 60 minutter på å få mat i snack-bar ved et tilfelle (og 30 minutter på drikke, i 34 grader og vindstille). Servitøren ble aggressiv når de på nabobordet kommenterte ventetiden. - Litt små og lite isolerte rom (hadde standard dobbeltrom) - Solsengene kan ikke reserveres, men det blir likevel gjort. Skal du ha solseng må du være oppe før 0830 og bryte reglene selv. De mindre negative opplevelsene til tross - opplevelsen var over min forventning og det blir full score og anbefaling fra meg. Du vil trives her!