En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1312 vurderinger
Utmerket
 
620
Veldig bra
 
498
Bra
 
142
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
17

Fem siste vurderinger

13.04.2022

av jonnys2015 Lillehammer, Norge

Flott hotell!

Kjempefint hotell ikke langt fra stranden. Fantastisk buffé til frokost og middag med veldig bra utvalg av alle retter. Flott spa-avdeling i tillegg til utendørs og innendørs svømmebasseng, i tillegg til treningsrom og egen sykkelgarasje. Rent og pent over alt, samt hyggelige og hjelpsomme ansatte. Rommet jeg fikk var litt lite og lydisolasjonen mellom rommene kunne vært bedre da jeg hørte snorking og samtaler i naborommet ganske godt. Anbefales på det varmeste!

 
03.11.2019

av roarhusumj Berlin, Tyskland

Hotell JS Palma Stay

Meget flott hotell. God beliggenhet i forhold til strand og bading, og til strandpromenaden. Dessuten kort vei til Palma by. Veldig rent og ordentlig over alt. Meget hyggelig mottakelse og betjening. Veldig god frokost og aftenbuffet. Vi var på alle måter godt tilfreds. đŸ€©

 
02.10.2019

av kjellingeu

En fantastisk uke

Forholdene ved hotellet bidrog til at dette ble en ultimat ferieuke. Bra rom, godt renhold, fantastisk mat, spa og gode fasiliteter ute med basseng, boblebad, solingsmuligheter m.m. I tillegg var sykkelgarasjen som lå lett tilgjengelig, uvurderlig for oss som var på sykkelferie. Kommer gjerne tilbake neste år!

 
29.09.2019

av 903morten Namsos kommune, Norge

1 uke ferie på JS Palma Stay

Var på dette hotellet i 1 uke i september 2019. Fint hotell med god service. Veldig bra frokost , og bra middag. Fine rom. Vi hadde rom med havutsikt. Det var innflygning til flyplassen over hotellet, men det var ikke sjenerende.Hotellet hadde en flott spa avdeling, som var gratis og bruke. De tilbydde også massasje. Vil også rette en stor takk til Daniel i resepsjonen for veldig god service. :) Det var også enkelt å ta seg inn til Palma med lokalbuss.

 
04.08.2019

av Line S Stryn, Norge

Et greit sted å bo med 16 års aldersgrense

God frokost, og helt grei middags buffe. Hyggelig personale. Møtte bare en i resepsjonen som virket helt fjern. Men fikk svar neste dag. Basseng bar som er greit sted å være når det er varmt. Burde kanskje vært flere personale på dagtid enn kveldstid. Avslappende sted å sitte på kvelden. God kvalitet på de som underholdt på kvelden. Gode senger,