Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 10 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
7,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
7,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Rent og innbydende, fin beliggenhet, stille
-
En arrogant bartender. Verdens mest irriterende mini disco vert, som gikk rundt på dagtid og snakket til foreldre om ting han ikke hadde peiling på. (Har selv ikke små barn, så dette var ikke til meg. Men man hørte alt han sa til alle, hele dagen..)

Bekreftet gjest: 2023-10-07


5 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-07-29


9 av 10

+
Store og rene fellesarealer, hyggelig betjening .
-
Betjening i baren snakket dårlig engelsk, så vi opplevde misforståelser ved matbestilling. Når de gjorde feil, sa de bare sorry, og ikke noe tilbud om å få rettet det opp.

Bekreftet gjest: 2023-06-24


10 av 10

+
Leiligheter og frokost
-
Dårlig utvalg i baren av snack og drikke

Bekreftet gjest: 2023-06-24


10 av 10

+
Alt var veldig bra med hotellet, rommene, inne og utebasseng var kjempe fine solsenger å leie, spesielt for oss med baby.
-

Bekreftet gjest: 2023-06-17


10 av 10

+
Meget bra renhold og hyggelig betjening. Fin beliggenhet.
-
Intet

Bekreftet gjest: 2023-06-17


8 av 10

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2023-06-10


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-06-10


4 av 10

+
Sentralt
-
Renslighet - service innstilling - kalde basseng

Bekreftet gjest: 2023-05-20


9 av 10

+
Barnevennlig, flott lekerom, fine leiligheter.
-
Bassengvannet var veldig kaldt ute

Bekreftet gjest: 2023-05-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

68% anbefaler hotellet

297 vurderinger
Utmerket
 
156
Veldig bra
 
97
Bra
 
22
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

21.04.2024

av Tourist41212824909

Houm Plaza anbefales.

Fint og rent hotell med utmerket beliggenhet, hadde alt vi trengte på hotellet eller like i nærheten. Helt ok leilighet, gode senger! 👍Rene håndklær dagelig . Flott takterasse. God service på hotellet. Vil absolutt bo her ved neste besøk.

 
05.10.2023

av SisselL_13 Hamar, Norge

Anbefaler dette hotellet hvis man skal til playa de Palma !

Vi bodde der de 2 siste ukene i september. Hotellet var flott, rent og pent. Bodde i leilighet 2219 , og den var romslig, lys og trivelig og var nok nylig pusset opp. Det ble godt rengjort hver dag. De i resepsjonen var hjelpsomme og blide. Bassengområdet var også veldig bra. Nok solsenger og parasoller uten at det virket trangt. « Gutta» i snackbaren var blide og veldig serviceinnstilt. Maten var veldig bra der, godt utvalg og store porsjoner. Hotellet ligger rolig til, men kun 5 min å gå til strandpromenaden med mange butikker og restauranter og laaaang sandstrand. Det var noen restauranter like ved hotellet også , og en liten supermercado på hjørnet.

 
25.10.2017

av FridtjofM4

Greit hotell

Ligger fint til, bare 3 minutter til stranden. Leilighetene er ok, med god plass. Utsikten mot bassenget var dårlig da vi bodde i første etasje. Tredje etasje vil være bedre vedr. utsikten. God plass ved bassenget med mange senger. Bassengbar med en utrolig sprudlende barkeeper.

 
03.08.2015

av Tore L Fjellhamar

Sommerferie / Summer holiday

We had booked two apartments at Hotel Plaza Son Rigo near Palma, Mallorca. According to our contract with the Norwegian travel agent “Ving”, these apartments of course should be with airconditioning. Let’s forget that the rooms were quite weared and that one bathroom smelled of rotten wood. The view was super. Worse it is that the airconditioning did not work at night, due to the fact that the hotel had installed movement sensors that shut down the airconditioning when there was no movement in the rooms, which there is not when one is asleep. This was not at all informed in advance and in practice we had rooms without airconditioning, at least at night when you really need it. Of course we complained to the hotel, who’s receptionists said that they would fix the problem. This was a flat out lie and the hotel never did what they promised. One could easily solve the problem oneself, by removing the batteries from the movement sensors, not saying that we did this, of course….. Since we had booked this hotel through the travel agent “Ving”, I consider them responsible as well as the hotel. I cannot recommend this hotel to anyone. Vi hadde booket to dyre toppleiligheter på hotell Plaza Son Rigo ved Palma på Mallorca. I henhold til avtalen med Ving skulle leilighetene selvsagt være med airconditioning (AC). La gå at rommene var ganske slitt osv. og at badet luktet av råttent treverk. Det lar vi ligge og det var dessuten informert om på forhånd at hotellet ikke var pusset opp. Utsikten var super og leilighetene romslige. Verre var det at AC ikke virket om natten fordi det var installert bevegelsessensorer som stengte av anlegget når det ikke var bevegelse i rommene, noe det gjerne ikke er når man sover. Dette var ikke informert om, men betyr i praksis at vi ikke hadde rom med airconditioning. Det at AC-anlegget slo seg av om natten tok vi opp med hotellet, som serverte en direkte løgn om at dette skulle de fikse, noe de aldri gjorde. (I tillegg var det sensorer på terrassedørene, slik at AC slo seg av når disse sto åpne, men dette er helt greit, bortsett fra at hvis man var ute på terrassen og stengte døren, gikk denne i lås slik at man ikke kom inn igjen.) Det gikk an å løse problemet selv, ved å ta ut batteriene av bevegelsessensoren, men fra hotellets side var dette lureri. Siden Ving står ansvarlig for vår bestilling anser jeg Ving som ansvarlig for problemet med AC-anlegget, som i praksis ikke virket slik vi hadde bestilt og betalt for.

 
27.07.2015

av Chr64 Oslo, Norge

Bra beliggenhet - skitne rom og håndkler

Ok leilighet med balkong som skulle hatt utsikt over basseng. Det var grodd helt igjen med busker, så det var ingen utsikt. Prøvde ikke restauranten. Pluss: Rolig hotell, lite støy. Beliggenhet, aircondition, nær buss - både expessbuss til Palma og flybussen rett utenfor hotellet. Kort vei til Strand. Nær restauranter. Rent basseng. Underholdning flere kvelder i uken. Wifi virker bra tidlig om morgenen og sent på kvelden. Stort oppbevaringsrom på hjemreisedagen med låsbare skap. Minus: Flekkete håndkler og flekker på laken. Luktet gammelt i leiligheten. Ingen oppvask og heller ikke klut/håndkle/sepe-kun enkel rengjøring. Ingen sofa i stuen, kun en seng med gammelt brunt laken. Små dyr (sølvkre) i skuffende på soverommet. Personalet helt ok, ikke veldig imøtekommende. Kommer ikke hit igjen.