En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

1665 vurderinger
Utmerket
 
1033
Veldig bra
 
471
Bra
 
104
Mindre bra
 
38
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

10.08.2019

av 923kristiana Bergen, Norge

Fantastisk :)

Var med familien her en uke. Det er meget God mat og personell var meget hyggelige. Flotte bademuligheter og plass til å sole seg. Hotellet har alt av ting man trenger så en trenger egentlig ikke forlate området.

 
13.07.2019

av TerjeP1983 Raufoss, Norge

Familieferie - 1 uke

Mye bra med dette hotellet, fint for de små. Hyggelig og rent hotell. Svært lytt mellom rommene, åpent avløpssystem som bråker når en av naboene dusjer! Stinker kloakk ute, slik at det å sitte på balkongen er fullstendig uaktuelt. Kakerlakker i området. TREIGE resepsjonister! 30min innsjekk er litt i overkant når det omtrent ikke fantes kø... Resepsjonistene er hyggelige, men har det ikke travelt. Kjøp heller is/drikke utenfor hotellet. På hotellet er det norske priser. Bassengene er som regel fulle av folk (høysesong), mye smuss, insekter, blader og grus i bassengene. Flere barn har fått småsår på føttene etter bading. Mye kritikk her, men alt i alt er hotellet et fint hotell for de små! Aircondition på rommene fungerer relativt bra, men ønsker dere det kaldt, så blir det i varmeste laget i juli.

 
11.02.2019

av frankroara Bergen, Norge

Meget bra hotell.

Vi besøkte dette stedet fra 8-9-2018 til 15-9-2018. Dette var et meget bra hotell med utsøkte fasiliteter. Vi hadde 2 roms leilighet, som var meget bra, rent og pent samt hyggelig service personell. Stedet ligger meget bra til, og passerer stort sett for allle. Flotte beplantet uteområder, og gode spisesteder her. Kan anbefales.

 
24.09.2018

av annkarinbromstad Trondheim, Norge

Vellykket ferie på et flott anlegg

Hotellet - anlegget er som Edens have. Fra den hyggelige mottakelsen i resepsjonen til fin leilighet med den beste beliggenheten - synes vi - med utsikt over det flotte anlegget.Alle ansatte ved anlegget er hyggelige og imøtekommende. Maten er av god kvalitet. Ved utsjekk og venting på transport blir du servert Cava av en hyggelig ansatt - som selvfølgelig - ønsker oss velkommen tilbake :)

 
22.07.2018

av 472henningk Norge

Flott opphold.

Vi var en familie på 4 som var på Prinsotel la dorado i 10 netter. Vi ble møtt av blide og hyggelige personale fra første skritt inn på hotellet. Fikk en veldig hyggelig innsjekk av "Mica". Bagasjen ble levert til rommet vårt. Vi opplevde hotellet som rent og ryddig. Veldig fint uteområde og gartnere jobbet daglig med å holde hagen vedlike. Vi bestilte kun med frokost for å spise variert i området rundt. Frokosten var meget bra med godt utvalg. Det er mange spisesteder i umiddelbar nærhet til hotellet om man velger å oppleve dette. Hotellet er veldig familievennlig og stille. Vi opplevde ingen støy eller annet sjenerende under vårt besøk. Det var stort sett stille hver kveld før kl 24. Rene rom, lite støy og behagelig atmosfære. Kort vei til stranden playa de muro. Alle ansatte var hyggelige, hjelpsomme og blide. Alt i alt et meget bra opphold for vår del. Kan anbefale dette hotellet til alle barnefamilier og reiser gjerne tilbake hit.