Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 4 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
-
Dårlig rengjøring!

Bekreftet gjest: 2023-10-07


8 av 10

+
Barnebassenget og underholdningen for barn
-
Det luktet ganske vondt (kloakklukt), det var skjeggkre på rommet, og for mye støy i frokostsalen. Mye venting i resepsjonen.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


8 av 10

+
Basseng, god service og norsktalende resepsjonist Pene omgivelser . Fine leiligheter. Grønt og fint Barnevennlig. Ungene har aldri badet så mye noen gang!
-
Vannet ble skrudd av vår siste dag, på ALLE VÅRE ROM, Tror ikke det var noen tilfeldighet, da det virket i kjeller Kl 10:30 ble det borte og vi hadde rom til kl. 12. Små barn og meg med mine vanndrivende medisiner, ikke bra! Lukt på verandaen, kunne ikke sitte ute. Dårlig med utstyr på kjøkkenet!

Bekreftet gjest: 2023-10-07


9 av 10

+
Flott hotell med et utrolig fint bassengområde! Mange ulike dybder tilpasset både barn og voksne. En fantastisk gjeng som underholdt både store og små med vann/badeaktiviteter, minidisco på kvelden og mye mer. Nær beliggenhet til sentrum med butikker og restauranter, og heller ikke lang tur ned til stranda. Lett å komme seg til Alcudia med buss om man vil ha litt mer action 😉 Veldig koselige folk som jobba på hotellet, både i resepsjon restauranter osv. Alltid et smil å få av alle!
-
Har ikke mye å klage på, annet enn laaaang kaffekø til frokosten da ansatte lagde en og en kopp med kaffe. Utvalget var derimot helt fantastisk! Og WIFI'en var ikkenoe å skryte av.

Bekreftet gjest: 2023-09-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

1969 vurderinger
Utmerket
 
1288
Veldig bra
 
500
Bra
 
113
Mindre bra
 
43
Dårlig
 
25

Fem siste vurderinger

30.05.2023

av Hilde Christin B

En jordisk paradis

Vi kom på ferie og det har vært helt flott, fra begynnelsen av i resepsjonen passet de på vår lykke. De ga oss drinker og tilbød hjelp. Til enhver tid føler vi oss velkommen og hjemme, men med mer sol 🤣. Komplekset er spektakulært og de forskjellige restaurantene er alle veldig bra. Vi kommer garantert tilbake siden både Mallorca og La Dorada er et jordisk paradis.

 
10.08.2019

av 923kristiana Bergen, Norge

Fantastisk :)

Var med familien her en uke. Det er meget God mat og personell var meget hyggelige. Flotte bademuligheter og plass til å sole seg. Hotellet har alt av ting man trenger så en trenger egentlig ikke forlate området.

 
13.07.2019

av TerjeP1983 Raufoss, Norge

Familieferie - 1 uke

Mye bra med dette hotellet, fint for de små. Hyggelig og rent hotell. Svært lytt mellom rommene, åpent avløpssystem som bråker når en av naboene dusjer! Stinker kloakk ute, slik at det å sitte på balkongen er fullstendig uaktuelt. Kakerlakker i området. TREIGE resepsjonister! 30min innsjekk er litt i overkant når det omtrent ikke fantes kø... Resepsjonistene er hyggelige, men har det ikke travelt. Kjøp heller is/drikke utenfor hotellet. På hotellet er det norske priser. Bassengene er som regel fulle av folk (høysesong), mye smuss, insekter, blader og grus i bassengene. Flere barn har fått småsår på føttene etter bading. Mye kritikk her, men alt i alt er hotellet et fint hotell for de små! Aircondition på rommene fungerer relativt bra, men ønsker dere det kaldt, så blir det i varmeste laget i juli.

 
11.02.2019

av frankroara Bergen, Norge

Meget bra hotell.

Vi besøkte dette stedet fra 8-9-2018 til 15-9-2018. Dette var et meget bra hotell med utsøkte fasiliteter. Vi hadde 2 roms leilighet, som var meget bra, rent og pent samt hyggelig service personell. Stedet ligger meget bra til, og passerer stort sett for allle. Flotte beplantet uteområder, og gode spisesteder her. Kan anbefales.

 
24.09.2018

av annkarinbromstad Trondheim, Norge

Vellykket ferie på et flott anlegg

Hotellet - anlegget er som Edens have. Fra den hyggelige mottakelsen i resepsjonen til fin leilighet med den beste beliggenheten - synes vi - med utsikt over det flotte anlegget.Alle ansatte ved anlegget er hyggelige og imøtekommende. Maten er av god kvalitet. Ved utsjekk og venting på transport blir du servert Cava av en hyggelig ansatt - som selvfølgelig - ønsker oss velkommen tilbake :)