En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

932 vurderinger
Utmerket
 
475
Veldig bra
 
290
Bra
 
115
Mindre bra
 
31
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

11.08.2022

av harald1000 Oslo, Norge

Pent og rent, hyggelige ansatte.

Fikk et fint rom i øvre etasje. Litt sjenererende lukt på badet (dårlig vent.). Fin utsikt fra balkong. En grei spasertur til stranden. Hotellet ligger i kort avstand til «lysløypen» med mat og drikke. (spiste kun frokost på hotellet. Helt ok den) Litt støy om kvelden fra div underholdning på nabohotell og barer, men ikke mer enn alle må tåle.

 
31.07.2022

av 301b_rgea Alcudia, Spania

Middels opplevelse

Middels 3 stjerne hotell. Dårlig underholdning, veldig dårlig rengjøring av basseng og tydelige tegn til snarveier for å slippe kaste mat hele tiden. Har ikke smakt en fersk tomat/grønnsak siden vi kom hit, mistenker alt blir skjært opp dagen i forveien?? Trivelig betjening som prøver å rette på ting som vi var misfornøyde med, men dette holder ikke 4**** i min verden.

 
30.07.2022

av jkevens2017 Gjøvik, Norge

JS Sol kan anbefales for en flott Mallorcaferie.

Min familie hadde et flott opphold på JS Sol . Flotte rom . Aircondition fungerte meget bra. En velsmakende frokost med rikelig utvalg. Topp service i resepsjonen. Fikk meget god hjelp i forbindelse med med forlenget opphold pga SAS streiken . En spesiell takk til Suzanne 🤗🤗🤗. Hotellet kan anbefales på det varmeste👍👍👍.

 
28.06.2022

av loviser2022

Aldri bestill reise hit!

Vi kom på hotellet via Ving, vi kom frem kl 11, men hadde ikke fått noe beskjed om at vi måtte vente frem til kl 14 for innsjekk, hadde heller ikke fått info om at vi måtte betale turist avgift for å bo her. Servicen vi møtte i disken var ekstremt dårlig. Hotellet så ekstremt mye større og bedre ut på nett, vi føler oss lurt etter vi kom til rommet og basseng området osv. Frokosten var helt ok. Siste dagen bestilte vi oss mat, burrito, har aldri sett en så liten burrito og forferdelig ekkelt og seigt kjøtt, det smakte rett og slett helt så ekkelt. Ikke spis her! Kommer aldri tilbake hit, ikke bestille reise hit!

 
21.05.2019

av BjoBot Norge

Hyggelig opphold i rolig hotell

Bodde på hotellet i forbindelse med sykkelferie. Litt små rom men fint bad. Fint med lite kjøleskap på rommet. Grei sykkelgarasje bak hotellet. God service i spisesal og resepsjon :-) Maten var variert og spennende- og god.