Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 23 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


6 av 10

+
De som jobbet der hadde øynene opp og så alltid etter deg.
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


10 av 10

+
Aircondition på rommet. Første gang at instilling på thermostat var I samsvar med thermometer.. Hadde med for kontroll av romtemperatur. Beliggenhet OK. Vi hv\avenet litt lengre opp enn forventet. Vi er normalt litt lengre ned I Plya Muro, Las Gaviotas.. Utforske nytt område, ok.
-
For oss fungerte alt greit, ingen forslag til forbedring.

Bekreftet gjest: 2019-09-28


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

+
Fint rom med gode senger. Rent og fint. God mat.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

889 vurderinger
Utmerket
 
447
Veldig bra
 
280
Bra
 
112
Mindre bra
 
31
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

21.05.2019

av BjoBot Norge

Hyggelig opphold i rolig hotell

Bodde på hotellet i forbindelse med sykkelferie. Litt små rom men fint bad. Fint med lite kjøleskap på rommet. Grei sykkelgarasje bak hotellet. God service i spisesal og resepsjon :-) Maten var variert og spennende- og god.

 
19.09.2018

av Tove H

Aircondition

Kom hit natt til den 15 sep. Første natten sovnet vi kl 3 om natten,det var veldig varmt på rommet. Vi sa ifra til resepsjonen at det var sykt varmt på rommet morgen etter..Rommet hadde da en temperatur på 32 grader stille luft.. Det ble forsatt ikke gjordt noe med aircondition.. så vi kontakt ving. Etter 3 søvnløsenetter fikk Ving til et møte med Hotellet's sjef som viste seg fra en utrolige arogant side. Han løy først at han ikke kunne skru ned aircondition, men etter å ha hissa seg opp og hadde en oppførsel som en trassig 3 åring,sa han at jo han kunne ha skrudd ned gradene.. men NEI det akter han ikke å gjøre.. Ving- dama prøvde også så godt hun kunne med å fortelle han at han burde gjøre det..at det ikke er forsvarlig med 32 grader i et lite hotellrom.. men hun kom heller ingen vei med det. Hun ga oss 2 vifte å beklaget på det sterkeste over at hun ikke får hjulpet oss . Kommer ikke igjen til dette hotellet men en sånn arogant mannlig hotellleder.

 
04.09.2018

av kern1984 Oslo, Norge

God standard, godt renhold og bra service

Flott hotell i Alcudia, kort vei til stranden og kort vei til charterstripa med restauranter, barer og plastikksjapper. Ble møtt av en veldig serviceinnstilt medarbeider ved innsjekk og fikk rom ut mot bassengområdet. Rommet var rent og moderne i standard, akkurat passe stor balkong og moderne bad. Personlig er jeg kresen på senger, men sengene var ypperlige for min kropp og jeg sov meget godt. Et annet pluss var at air condition på rommet fungerte ypperlig og ga akkurat den temperaturen jeg foretrekker. Frokosten på hotellet var god og stor variasjon i pålegg, frukt, egg, omeletter. Hadde alt hva jeg forventet, pluss litt til. Testet middagsbuffet en gang og den var også bra! Godt utvalg også der og fine muligheter for å variere kosten. Og selv om man har ferie, så er det faktisk digg å kunne ha litt friske grønnsaker på tallerkenen, noe man fint kunne her. Baren hadde meget hyggelig ansatte som alltid ga god service. Forsøkte noen forskjellige drinker og de var gode. Som mange charter-hoteller, hadde også dette underholdning på kveldstid. Hadde som nevnt rom med utsikt mot basseng og scene, men underholdningen var alltid ferdig klokken 23:00 og da var det stille. Bassenget var alltid rent og området med solsengene alltid ryddig. I bassenget var det også pool-bar med støpte barkrakker i vannet, artig konsept. Alt i alt er jeg meget fornøyd med oppholdet! :-)

 
26.07.2018

av Resort808774

Sommerferie

Har nok en gang hatt ei ferieuke i Alcudia. Stortrives på dette hotellet. Andre gang vi er her. God mat og god service.Har vel aldri sett en større og så variert frokostbuffe noen gang.Det er underholdning om kvelden på utescenen. Ganske varierende fra livemusikk til magicshow. Noe for enhver smak.

 
05.09.2017

av ginateigseth Trondheim, Norge

Kjempeflott

Hvar på hotellet 26 AUG.-2 september. Et kjempeflott hotell,har bare positivt å si om plassen. Vi var 3 vennepar som reiste sammen for en ukes ferie til Alcudia. Kom til hotellet på ettermiddagen, fikk rom mot veien og ikke inn mot bassenget. Dette var positivt for oss, da det hver kveld var underholdning inn mot bassenget,som kunne oppleves støyende, hvis en ville sitte på verandaen og kose seg, før en gikk ut på kvelden. Rommene var ikke all verden stor,men var helt grei, flott oppusset rom, gode senger. Flott bad. Opplevde det rent og pent. Vasket hverdag. Skiftet håndduker hverdag. Hadde helpensjon, maten smakte ypperlig,noe for enhversmak. Forskjellige temaer på bufeen hver dag. God service fra ansatte på hotellet. Gode cocktails i baren 😀 Hotellet lå ikke langt fra stranda,som vi brukte hverdag, en kunne framleie solsenger for hele uka slik at dem var reservert, for deg i den tiden en var der. Anbefaler en tur til gammelbyen i Alcudia og et besøk på havna. Anbefaler på det sterkeste dette hotellet og reiser gjerne tilbake. Tusen takk for en flott ferie hos dere på Js sol de alcudia.