En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

2414 vurderinger
Utmerket
 
1038
Veldig bra
 
884
Bra
 
327
Mindre bra
 
105
Dårlig
 
60

Fem siste vurderinger

06.07.2018

av Zootpower Lillestrøm, Norge

Rent og pent hotell

Vi bodde i leilighet i 4. etg. Var veldig koselig rom med eget soverom og bassengutsikt. Aircondition fungerte veldig bra. Hotellet var rent, personalet var imøtekommende, bassenget var rent og vanngymnastikk var moro. Flinke badevakter. Frokosten var Ok. Føltes trygt å la barna gå litt rundt på hotellet alene. Fin beliggenhet i forhold til stranda og restauranter.

 
27.05.2018

av 450johannag Norge

Ingen

Fantastisk sted, hyggelig og serviceinnstilt personell. Grei mat. Rolig og stille på nettene. God beliggenhet, fint polområde. Bra renhold, Fantastisk bar 😉 Kan virkelig anbefale dette hotellet for en rolig ferie!

 
13.05.2018

av 115j_rgeng Trondheim, Norge

God verdi

Store og fine rom. Godt renhold og vennlig betjening. Er du på utkikk etter utsikt fra hotellrommet er ikke dette stedet for deg. Men vil du ha en sentral beliggenhet med kort vei til både strand og restauranter er dette et fint alternativ. Gode fasiliteter på kjøkkenet på rommet er også et pluss :)

 
11.07.2017

av JanneL313

Greit hotell i alcudia

Hotellet ligger fint til i sentrum av porto de alcudia , 5 min gange til flott strand , deilig frokost med koselig personale mye mat helt til frokosten var ferdig .Greie rom , badet kunne trenge litt oppussing men fungerte fint , bassengområde var fint .Deilig med stor balkong og utsikt mot byen , fjellene ikke sol før sent på kvelden ...deilig Kan anbefales..

 
22.06.2017

av frankf615 Bergen, Norge

Barn/familie i fokus

Bra beliggenhet i Alcudia, med kort vei til den fine stranden. Bra renhold både av leiligheten og bassengområdet. Hotellet passer utmerket for barnefamilier som liker aktiviteter. Ikke egnet for voksne/pensjonister som ønsker en rolig ferie. Mye støy rundt bassengområdet og bar på kveldstid.