Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Lyse dobbeltrom med ekstraoppredning i sovesofa. TV, og lite kjøleskap, som kan etterfylles på forespørsel mot avgift. Safe mot avgift. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Lyse familierom med mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. TV, espressomaskin og minibar (kun fylt opp ved ankomst). Playstation mot depositum. Safe mot avgift. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Superiorrom for voksne over 16 år

Lyse og moderne superiorrom som ligger i 7. og 8. etasje. TV, espressomaskin og minibar som er fylt ved ankomst. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Gratis velkomstpakke i minibaren. Espressomaskin. Putemeny. Badekåper og tøfler. Tilgang til adskilt del i restauranten, og til VIP-lounge med aviser og kaffe. I tillegg har man tilgang til en egen del av bassengområdet med deluxe-solsenger. Badekar/dusj wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2