Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 160 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-03-24


8 av 10

+
-
Vi har benyttet dette hotellet 15 ganger. De fleste gangene med Apollo. Det er vår opplevelse at rommene som tildeles Apollo gjester blir dårligere og dårligere. Denne gangen kunne vi bare få et rom nede på bakken ret ved bassenget. Vi måtte betale 100 euro for å få et bedre rom lengre oppe. Så det blir neppe flere turer hit for oss selv om stedet og hotellet er bra og Apollo har gode fly tider.

Bekreftet gjest: 2024-03-24


9 av 10

+
Service-innstillingen, mat og oppgradert rom til De Luxe med havutsikt.
-
At de sjekker bedre vaskeprosessen av kopper og tallerker. På 1/2 pensjon bør kaffi være inkludert i middagen. Vi fikk kjeft av servitør for at vi hadde hentet oss kaffi uten at de registrerte det. De kan også oppgradere gymrommet med litt mer og bedre utstyr.

Bekreftet gjest: 2024-03-17


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-02-25


9 av 10

+
-
For stort

Bekreftet gjest: 2024-02-11


10 av 10

+
Imøtekommende, blide og hyggelige ansatte overalt
-

Bekreftet gjest: 2024-01-28


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-12-03


9 av 10

+
Inntrykk av høy standard
-
Merking av mat og service på noen få av de ansatte

Bekreftet gjest: 2023-12-03


10 av 10

+
Veldig bra hotell.
-

Bekreftet gjest: 2023-11-26


8 av 10

+
Beliggenhet og fasiliteter.
-

Bekreftet gjest: 2023-04-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

7634 vurderinger
Utmerket
 
3624
Veldig bra
 
2619
Bra
 
921
Mindre bra
 
278
Dårlig
 
194

Fem siste vurderinger

18.04.2022

av 441paalf Oslo, Norge

Supert hotell

Jeg har feriert på kanariøyene de siste 12 årene og dette hotellet er definitivt i toppklassen av hoteller jeg har vært på. Vi, min kjære og jeg valgte å oppgradere til Platinium VIP og det angrer jeg ikke et sekund på. Det du får er et oppgradert rom med eget lydanlegg som koples til blåtann, en Nespresso maskin og full minibar ved ankomst. Rommet var stort og lyst, badet har både dusj og badekar og et stort fint speil, til og med et bidé. Det eneste jeg har å utsette på badet er toalettet som er tilpasset små barn og ikke langbente nordboere :-) Med tanke på hvor mye hotellet har lagt i rommene kunne de ha spandert en overmadrass på dobbeltsengen for denne var hard som sten. Skjønner at hoteller velger harde madrasser for disse varer lenger, men disse er brutale. Balkongene var svært romslige og også her kunne de valgt bedre stoler, men disse er ikke de aller billigste, så jeg skal kanskje ikke klage for mye. Det andre du får for VIP oppgraderingen er egen seksjon i spisesalen, med kelnere som tilbyr drikkevarer ved bordet og til frokost en egen meny med juicer, milkshakes, crepes og vafler. I tillegg får du tilgang til et eget bassengområdet med infinity-basseng og jacuzzi, begge deler med en fantastisk utsikt over atlanterhavet og La Gomera. Området har en liten bar/café med selvbetjening der du mikser dine egne drinker eller forsyner deg med øl, vin eller kaffe. Juicer eller mineralvann finnes også i tillegg til alskens godt å spise og de fyller på hele dagen, med salater, oster og russisk kaviar, samt søtsaker og frukt. Det eneste dette området mangler er toaletter, men dete finner du i treningsanlegget som ligger nær inngangen til vip området. VIP gir også tilgang til å bestille bord på de 2 ala carte restaurantene som gir litt mer variasjon i middagsserveringene. Alt i alt må jeg si at til tross for at hotellet ligger et stykke unna de mer folksomme områdene rundt Las Americas så har hotellet alt hva en kan ønske seg og man trenger strengt tatt ikke forlate hotellets området. Vi var her i korona perioden og jeg var først ikke klar over at myndighetene på kanariøyene har innført røykeforbud på alle øyene. Først var jeg litt overasket over at man ikke kunne røyke eller dampe som jeg gjør utendørs, men etter litt googling fant jeg ut at myndigeheten har innført dete forbudet for å hindre smittespredning, men dette tror jeg ikke mange av spanjolene er klar over for jeg forhørte meg med flere av de anstte og ingen var engang i nærheten av denne forklaringen.

 
28.03.2018

av Liv K Hamar, Norge

Flott

Bra hotell, rent og pent alle steder. Lite skandinaver her, men det er ok. God mat, meget gode brød for norsk frokost. Flotte desserter. Vanngym, trimrom, spa. Fine basseng, underholdning, sportsbar, pianobar. Eneste anken er litt mye støy i restauranten ved rydding av bord, og synes det kunne vært litt mere sauser til middagen. Lite å tilby utenfor hotellet og stranden er svart lavasand.

 
17.02.2018

av wencheda Stavanger, Norge

Fint hotell

Var her en uke sammen med familien min, hotellet hadde fin standar og var moderne. Om vi skal sette fingeren på noe så var flere av betjeningen (servitører, kokker og resepsjonister) lite hyggelige. Da de var mer opptatte av å gjøre jobben sin, enn av å være høflig. Så sa du god morgen til kokken, fikk du som oftest ikke noe svar tilbake. Hadde et supert opphold her :)

 
05.01.2015

av 662espenh Stavanger, Norge

Vi feiret nyttår her 2014-2015

Fint all inklusiv hotel, ryddig og reint, stille og rolig område, fint hotel og reise til med barn, grei underholdning om kvelden, bra mat og drikke fra morgen til kveld, flinke og blid betjening på alle poster. Flott mat og underholdning på nyttårs aften🎉🎊👍👌👐 Flinke og behjelpelige når det gjelder å ordne alt rundt mat til mennesker som har gluten og laktose inntoleranse til alle måltider. Vi betalte ekstra for hav utsikt men ser ikke vits med dette, ville heller hatt rom litt i høyden mot basseng område. Vi like oss kjempe godt her og kan godt tenke oss tilbake. Alt i alt et av de beste all inklusiv hotellene vi har vært på.

 
17.01.2012

av Stein E Bergen, Norge

Reise til Tenerife

Jeg kan anbefale småbarnsfamilier og eldre å benytte hotel Playa de la Arena. Området utenfor hotellet har lite å tilby, og for ungdom er ikke dette stedet. All inclusive gjør turen faktisk mye billigere enn om vi skulle spist ute hver dag, selv med noen dager "hjemmelagd mat" En advarsel! Si stopp til servitøren når han skal slutte å skjenke brandy i glasset. Ellers renner det nesten over både i glasset og i hodet!