Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
7,6 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Stor leilighet,men utstyr for å lage mat var noe begrenset.
-

Bekreftet gjest: 2023-03-04


8 av 10

+
Store fine leiligheter og pene, velstelte uteområder
-

Bekreftet gjest: 2023-02-18


5 av 10

+
-
Måtte gå langt rundt for å komme til bassenget

Bekreftet gjest: 2023-02-18


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


10 av 10

+
Vi syntes alt var bra
-

Bekreftet gjest: 2023-02-04


10 av 10

+
Et helt fantastisk sted, rent, pent, velholdt, nydelige uteområder og ikke minst var det stille og rolig.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-04


5 av 10

+
Leiligheten
-
Det var utrivelig både i resepsjonen og bar/restauranten. Foruten en ung kvinne med lyst kort hår, var de ansatte i bar/restauranten uprofesjonelle, uhøflige og ukyndige.

Bekreftet gjest: 2023-01-28


8 av 10

+
Stille og rolig og hyggelige folk. Ok standard.
-

Bekreftet gjest: 2023-01-14


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-12-24


8 av 10

+
Leilighetene og bassengområdet
-

Bekreftet gjest: 2022-12-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

93% anbefaler hotellet

3601 vurderinger
Utmerket
 
2707
Veldig bra
 
700
Bra
 
140
Mindre bra
 
36
Dårlig
 
18

Fem siste vurderinger

28.11.2023

av gunnart482

Flott hotell med vennlige ansatte

Det var godt å komme tilbake til Costa Sal, ett år etter at vi var der med barn og barnebarn. Leiligheten var som i fjor stor, praktisk og med flott utsikt. De ansatte var vennlige og særlig resepsjonen. Vi vil spesielt huske Paulinas fantastiske serviceinnstilling og gode smil! Håper vi får anledning til å komme tilbake!

 
09.10.2023

av Irmelin Persdat... G

Nydelig hotell med resortfølelse

Nydelig hotellområde med luftige rom, perfekt for familier. Vi bodde der kun en natt, da vi byttet hotell siste dagen pga manglende aircondition på det hotellet vi opprinnelig hadde. Fikk lyst til å bestille det for hele ferien neste gang! Hotellpersonalet er veldig hyggelige, det var rent og pent, bassengområdet er fint, og hotellet har mange fasiliteter! Lekeplass, treningsrom, tennisbane og spa. Anbefales!

 
27.01.2020

av 953christinea Lanzarote, Spania

Store fin rom

Bodde her i to uker i en leilighet med utsikt mot basseng og spisesal. Stor leilighet med gode senger og koselig frokostveranda. Ved inngangsdøra satt vi å så solnedgangen. Veldig fornøyd med renholdet og likte at de hadde små såpeflasker på badet når vi kom. En flaske vann lå i kjøleskapet.Vi hadde ingen måltider inkludert, men hotellet hadde en liten butikk som stekte baguetter om morgenen til frokost. Mye engelskmenn her som sikkert var grunn til at middagsmenyen var engelsk,og litt kjedelig.

 
08.04.2019

av LineH79 Norge

Rolig og fint hotell

Vi har akkurat kommet hjem etter en uke på Costa Sal. Hotellet ligger stille og rolig til, en kort spasertur opp fra Matagorda-stranda. Anlegget er stort, og holdt i den lave byggestilen som er vanlig på Lanzarote. Dette gir hotellene et koselig preg, og man får følelsen av å bo i en liten landsby. Vi ble tildelt leilighet 421. Utsikten er mot hotellet i forkant, med et gløtt av hav og palmer. I og med at hotellene foran er lave, føltes det helt OK å bo på bakkenivå. Leiligheten er romslig, med lite bad, et romslig soverom med god skap-plass, og kjøkken og oppholdsrom i ett. Helt greie møbler, og en terrasse med sittegruppe og to solsenger. Terrassen er overbygd, og føltes derfor litt kald når vi var der, men er nok god å ha når temperaturene stiger, og man søker litt skygge. Stor seng, men spesielt hodeputene var i hardeste laget for min del. På badet var en glassvegg mellom servant og dusj, men denne viste seg å ikke være tett. Fullt opp med vann på gulvet hvis man ikke er forsiktig med vannet i dusjen. Det var aircondition, men denne er kun i oppholdsrom, og virket ikke særlig bra. Hotellet kunne ellers by på muligheter for spill og biljard, et lite supermarked, og restaurant. Det var også underholdning noen kvelder i uka. Vi var en tur på Queen/Robbie Willliams tribute, og opptreden basert på ABBA. Begge deler skapte god stemning, og var bedre enn forventet. I restauranten hvor dette foregikk, var det derfor til tider høy lyd, men de hadde også tilbud om en «stillere avdeling». Vi prøvde restauranten flere ganger, og var meget fornøyd (egen anmeldelse). Personalet vi var i kontakt med var hyggelige og hjelpsomme. Må spesielt nevne de i restauranten på kveldstid. Flere med godt humør og glimt i øyet. Når det gjelder renhold var vi ikke helt fornøyde. Vi la merke til støvdotter i noen hjørner da vi ankom, og de forsvant ikke underveis. Det kan godt tas litt nøyere i kriker og kroker, spesielt ved bytte av gjester. Sånn generelt sett kan Costa Sal absolutt anbefales. Et rent og pent anlegg, god verdi for pengene, og en kort og rimelig taxitur (evt. buss som går rett nedenfor hotellet) unna sentrum av Puerto del Carmen. Tidvis en del støy fra flyplassen, men også litt artig å følge med på flyene. Flott strandpromenade kort vei unna, hvor man kan løpe/sykle/gå både i retning Arrecife og sentrum av PDC.

 
25.11.2018

av Kari K Bergen, Norge

Costa Sal

Har nettopp kommet hjem fra Lanzarote etter to flotte uker på Costa Sal. Vi bodde i toroms superior leilighet. Anlegget var så rent og ryddig. Hyggelig personale. Frokosten var upåklagelig. Stille og rolig sted. Gode senger, og veldig bra WiFi. Kommer helt sikkert tilbake