Dobbeltrom

Lyse og fine dobbeltrom med en dobbeltseng og en enkeltseng eller to enkeltsenger. Loungedel med sovesofa som kan brukes som ekstraseng. TV. Lite kjøleskap (kan fylles opp som minibar på forespørsel). Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom

Familierom som består av to soverom, ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. TV. Lite kjøleskap (kan fylles opp som minibar på forespørsel). Vannkoke samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Familierommene ligger i en bygning ved bassengområdet.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Lyse og fint innredede juniorsuiter som består av soverom og et oppholdsrom i åpen planløsning. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Lite kjøleskap (kan fylles opp som minibar på forespørsel). Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar og servant i soverommet. Separat dusj med glassvegger. Separat wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-3