Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 154 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Bassenget masse solsenger
-
Kald middag,

Bekreftet gjest: 2023-04-01


9 av 10

+
Mye aktiviteter og flott hotell
-
Maten

Bekreftet gjest: 2023-03-04


9 av 10

+
Super service
-

Bekreftet gjest: 2023-02-25


9 av 10

+
Det var et veldig fint hotell
-
Det var ikke skille mellom vegetar og kjøtt der de stekte omeletter osv i buffeten på morgenen, så jeg som er vegetarianer kunne ikke forsyne meg av den( de blandet ingredienser i samme bolle på alle og stekte på samme sted. Og usikret nett på WiFi er ikke bra

Bekreftet gjest: 2023-02-25


5 av 10

+
At det var romslig plass i og rundt bassenget.
-
Vi ble veldig skuffet over maten på hotellet, både ifht variasjon dag til dag, og følelsen av kantinemat (smakløst). Vi ble også veldig skuffet over all inklusive tillegget vi betalte, som ikke føltes som all inklusive. Hver gang vi var i bassengbaren fikk vi beskjed om det vi ønsket ikke var i prisen, ikke smoothie f.eks, som i hvert fall burde vært inkludert på en øy. Måtte betale for chips i baren, øl osv. Vi har reist flere ganger med all inklusiv med Ving, og har alltid vært super fornøyd med utvalg som is og snacks, drikkevarer, mat (spennende temakvelder) osv. Servicen i bassengbaren var ekstremt dårlig, den kvinnelige ansatte smilte ikke en gang iløpet av vår uke. Vi fikk heller ikke oppgitt at noe ikke var inkludert, og fikk en overraskelse når vi sjekket ut av hotellet og måtte betale for ting i bassengbaren. Service i resepsjon og ansatte i restaurant var bra. Også skuffet over restaurantlokalet. Veldig ukoselig og stort, med dårlig akustikk. Det var alt for mye støy pga lite soneinndeling, og materialvalg i lokalet.

Bekreftet gjest: 2023-02-18


8 av 10

+
Beliggenhet med utsikt, ikke støy fra biler eller folk.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-18


8 av 10

+
Service,beliggenhet,rengjøring.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


8 av 10

+
Vedlikehold av renslighet , mat til lunsj
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


9 av 10

+
Stort og romslig hotell, god service
-

Bekreftet gjest: 2023-02-11


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-01-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

7423 vurderinger
Utmerket
 
4730
Veldig bra
 
1625
Bra
 
677
Mindre bra
 
228
Dårlig
 
163

Fem siste vurderinger

20.03.2023

av Stein S

Supert hotell

Supert hotell med god all inclusive pakke, hvor alkoholen var ordentlige flasker. Hyggelig betjening stort sett på alle plasser og ett deilig nyoppusset rom. Kort gåtur til standa hvis man vil bade i havet. Eneste forbedring ville vært å ordne skiltet på taket, da det signaliserer ett forfall som absolutt ikke er der 😉

 
11.12.2022

av Gøril G

Hyggelig, pent og rolig.

Hyggelig og imøtekommende personell, rent og rolig, Romslig bassengområde, alltid med ledige solsenger. Pent utendørs spiseområde. Nydelig frokost. Flott utsikt. Romslig og rikt utstyrt treningsrom, men apparatene trenger stell og vedlikehold.

 
16.01.2022

av John-Greger T Oslo, Norge

Mye for pengene

Er godt i gang med andre ferieuke her nå! Hotellet gir virkelig valuta for pengene. Fine og nyoppussede rom, gode senger og en fantastisk utsikt. God plass rundt bassenget og en lekker takterrasse for voksne. Den koster litt ekstra, men det er det verdt. Anbefaler ikke å ha «all inklusive» i to uker da den er ganske overpriset og det finnes mange bra restauranter i shoppingsenteret 7 minutter unna. Er lite å hente utover en ganske middels buffet. Men én uke kan være ok. Generelt bra nivå på servicen. Savner en koselig bar. Er litt «danskebåt» over den eneste kveldsbaren. Underholdningen på kveldene er usedvanlig dårlig, med unntak av de to gutta som akkurat nå spiller på lørdager. Ellers er det greit med ørepropper :-). Gode treningsfasiliteter og en bra frisør. Prisnivået kombinert med fine rom og mange hyggelige ansatte løfter hotellet til en god 4’er! Om du ikke har planer om å nyte sene kvelder i en koselig bar så er dette vel verdt å legge penger på :-)

 
03.01.2022

av Trip41537931378 Gran Canaria, Spania

Dårlig mat og frekke ansatte

Hotellet er pent og rent. Vi ble plassert her pga kansellert flyvning. Har aldri i mitt liv opplevd dårligere service. Absolutt alle i personalet er frekke og ufyselige. Ingen hjelp å få eller svar på spørsmål. Tross fint rom vil jeg aldri tilbake hit.

 
15.10.2021

av G8807TAlindaa Bergen, Norge

Flott hotell, men litt trekker ned helhetsinntrykket

Nydelig hotell. Flott hotellområde. Vi hadde bestilt rom med havutsikt og var fornøyd med det! All inclusive var greit, variert og stort sett veldig god mat. Rommene var store, sengen behagelig og dyne samt ulike hodeputer var herlig. Badet var fint. Bassengområdet er stort og flott. De på hotellet prøver å hindre morgenvandrerne som vil reservere solseng. Noen håndklær blir fjernet. Det hjelper ikke. Det er dumt da hotellet har mange solsenger. Det er noen få ting som trekker litt ned. Da vi ankom stod vi i kø for å sjekke inn ca 40 minutter. De tre heisene i hovedbygget er alt for lite. Mye kø og venting på heis. Selvsagt kan man gå trappene, men bor man høyt oppe så begrenser det seg. Den dagen vi kom så hørte vi en hund bjeffe mye fra et rom. Det er lov med små dyr på hotellet. Vi gav beskjed i resepsjonen, men det ble ikke tatt på alvor. Vi fikk egentlig beskjed om å snakke med dem selv… det skal sies at vi fikk tilbud om nytt rom, men etter lang reise og akkurat pakket opp så stod ikke det tilbudet så høyt på listen. Første kvelden ble vi ganske overrasket da vi kom ned til middag. Mye folk og lang kø for å komme i restauranten. Heldigvis skjedde dette ikke flere ganger. De som jobber i restauranten er blide og gjør en kjempejobb. Det ble kanskje litt mye negativt, men vi har hatt en avslappende og fin uke alt i alt.