Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 32 vurderinger
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Sjølv om dobbelsenga var 2 senger som lett sklei frå kvarandre, var dei svært gode å liggja i. Mange solsenger, og dei hadde madrass. Mange nivå, slik at alle kunne finna "sin" plass å sole seg på, eller liggje i skyggen. Gode handkle, både på rom og til soling. Greie rom, med god plass til å ha klær osv. Sjølv om spaavdelinga var stengt grunna renovering, tilbaud dei massasje til halv pris 2 dagar. Den var veldig god og anbefales absolutt. Veldig god og fersk fisk på middagsbuffeten, kvar einaste dag. Masse fersk frukt på buffeten, alltid.
-
Elendig service i resesjonen. Når ein omsider fekk hjelp, gløymde dei å gjera det dei lovte, så me måtte purre på dei. Dei første dagane gjorde vaskehjelpa ein grei jobb, men etter "evalueringsdagen" fekk me for lite vatn, ikkje påfyll av såpe, tissue osv., sjølv om ho fekk tips kvar einaste dag. Luftristene var fulle av støv, ikkje delikat. Det var stor og fin buffet, men til frukost vart det kun servert svin av varmrettar. For oss som ikkje et svin, og heller ikkje tåler gjær, vart det ei utfordring å eta eggerøre eller omelett, i 3 veker. Kva om dei hadde hatt litt kalkunbacon, kylling el. likn, eller nøter, slik at me fekk nok protein? Vatngymnastikk - dette var berre rot. Bassenget er veldig djupt, og det vart det ikkje teke hensyn til, når dei laga "øvingar". Uprofesjonelle instruktører, men dette burde vore leiinga sitt ansvar å fylgja opp. Beklager, men her er Ving mykje meir profesjonelle.

Bekreftet gjest: 2020-03-14


8 av 10

+
Rolig og flott,
-
Kjøleskap fungerte ikke! :-(

Bekreftet gjest: 2020-03-07


10 av 10

+
Alt
-

Bekreftet gjest: 2020-03-07


9 av 10

+
-
Vannet i badebasseng var ikke varmt nok

Bekreftet gjest: 2019-12-28


10 av 10

+
Et personale som var smilende, blide og hjelpsomme. Små gaver på rommet nesten hver dag, veldig variert og spennende meny, noe for enhver smak. Takterrassen for voksne er en fredelig oase med herlig chill out mulig.
-
Informasjon på rommet om når måltidene er. Det står i heisen, og gjerne et kart over hvor man finner de ulike tilbudene

Bekreftet gjest: 2019-12-28


8 av 10

+
Frokost og bassengpmrådet
-
Snack bar mat var vond

Bekreftet gjest: 2019-11-30


9 av 10

+
Bassengområdet
-
Flytt det nærmere havet!!

Bekreftet gjest: 2019-11-23


10 av 10

+
Servicen
-

Bekreftet gjest: 2019-11-16


10 av 10

+
mat og badebaseng og flott service
-
rommet var litt slitt ,hadde gjort sen med en oppussing

Bekreftet gjest: 2019-11-16


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-11-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

6329 vurderinger
Utmerket
 
3945
Veldig bra
 
1469
Bra
 
599
Mindre bra
 
186
Dårlig
 
131

Fem siste vurderinger

16.03.2020

av 102arnee Playa del Ingles, Spania

Flott utsikt

Flott stort hotel Pene rom Gode senger Dårlig badekar Likte oss godt her Kjekke folk som jobbet på restauranten i topp etg men fryktelig dyr for minimum porsjon med middag Gøy underholdning i baren bak Resepsjon Treg sur resepsjonist

 
05.02.2020

av JennyT2945

Anbefales på det varmeste

Flott hotell med god beliggenhet en liten spasertur unna lokalt sentrum og stranden. Jeg er her en uke alene, og må si hotellet er godt tilrettelagt for dette. Fikk et nydelig dobbeltrom for meg selv med fantastisk utsikt. Bonus med badekar! På hotellet er det mange store fellesarealer, ulike barer og bassenger, samt en herlig takterasse med aldersgrense 16+. Det eneste minuset jeg har å påpeke er at man må betale for mat og drikke på takterrassen selv om man har all inclusive. Ellers er all inclusive flott, det er rause mattider (2,5 time per måltid), så det er enkelt å benytte seg av. God mat, mye velge i, og det bugner av frisk frukt til hvert måltid. Personalet er blide og svært serviceinnstilte, særlig Kemal, som har blitt min faste middagskelner. Forøvrig er det også underholdning og ulike aktiviteter for små, store og eldre gjennom dagene. Hotellet vil jeg si passer for de fleste grupper, både par, familier, eldre, venner og single. Ganske sikker på at det ikke er mitt siste besøk her! Anbefales.

 
21.04.2019

av Synnebhansen Oslo, Norge

Fin utsikt i 9. Etasje

Vi bor på glora hotell i San august, vi koser oss hver dag på tak terrassen i 9. Etasje på det flotte hotellet vårt. Vi har vært på terrassen for andre gang nå, og Robert (som jobber her) gir oss bra service og er kjempe snill!

 
18.04.2019

av Line K Sandvika

En uke på Gloria Palace i San Augustin

Vi har hatt en fin uke i solen i Gran Canaria. Har vært flere steder på Gran Canaria og mener å ha noe å sammenligne med. Vi har hatt halv pensjon på dette hotellet. Maten er helt grei til frokost og middag. Måtte vente lenge for å bestille drikke til maten. Gourmet restauranten i 9.etg var svært bra. God mat og hyggelig servitører. I basseng-baren var det ofte kø og personalet her trenger et smile-kurs. Her er det også dårlig hygiene. Personellet vasket ikke hender mellom rydding av bord og skjæring av frukt. Vi var ved bassengområde hver dag og det var skittent på gulvflisene og bordene blir ikke vasket. Opplevde jevnt over noe dårlig renhold. Vi fant også dårlig vaskede glass i spisesalen. Vi hentet nye håndklær hver dag som vi betalte for. Noen av disse håndklærne burde vært byttet ut for lenge siden. Det mest irriterende er at vi har bedt om nye romkort over 7 ganger fordi det ikke fungerte. Og nei, kortet lå ikke sammen med mobilen. Fint hotell med ok mat. Minus for betjening og renhold.

 
14.03.2019

av 692sveins Vollen, Norge

Bra hotell

Bra førsteinntrykk av hotellet. Ligger ikke langt fra strand og sentrum. Hyggelig betjening i resepsjonen som sendte en flaske Cava opp på rommet. Rommet er bra standard, gode senger og 2 forskjellige puter. Gode solsenger ved bassengene med madrass og veldig deilige runde solsenger ved siden av. Flott bar og bassengområde på taket. Her kunne solsengene blitt byttet til noe bedre senger. Vi hadde halvpensjon og maten var stort sett bra. Enkelt å bytte fra middag til lunsj de dagene man ønsker å spise middag andre steder. Deilig frokost. Minus for 10 euro ekstra for å benytte roomservice. Hyggelig med «private brev» med diverse tilbud men vi fikk disse noe sent i løpet av den uken vi var der. Bra renhold på rommene og hyggelige renholdere.