Deluxerom

Fine deluxerom som ligger i 9. etasje med gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Minibar. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Putemeny. Tilgang til hotellets solterrasse i 4. etasje. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2

Dobbeltrom

Fine dobbeltrom med gratis wifi og luftkondisjonering. Safe og minibar mot avgift. TV. Badekar/dusj og wc. Glassvegg med delvis frostet glass skiller badet og rommet. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Superiorrom

Superiorrom med moderne innredning. Putemeny. Frokost på rommet (på forespørsel). Minibar og ubegrenset med kaffe og te. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV. Gratis badehåndkleservice. Badekåper og tøfler. Glassvegg med delvis frostet glass skiller badet og rommet. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2

Toetasjes suite

Toetasjes suite med moderne innredning. Putemeny. Frokost på rommet (på forespørsel). Minibar og ubegrenset med kaffe og te. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. TV. Gratis badehåndkleservice. Tilgang til eget solarium. Badekåper og tøfler. Glassvegg med delvis frostet glass mellom badet og rommet. Et bad i hver etasje. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2