Deluxerom

Deluxerom med balkong og havutsikt. Rommene ligger i 9. etasje. To enkeltsenger. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Ipad/iPod-docking. Minibar. TV. Badekåper og tøfler. Glassvegg med delvis frostet glass skiller badet og rommet. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Solterrasse i 4. etasje.
  • En adgang til hotellets spa inkludert.
  • Bassenghåndklær.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom

Dobbeltrom med balkong og havutsikt. To enkeltsenger eller en dobbeltseng. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Minibar. TV. Glassvegg med delvis frostet glass skiller badet og rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom, beachside

Dobbeltrom, beachside med markterrasse og havutsikt. Solsenger på terrassen. To enkeltsenger eller en dobbeltseng. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Glassvegg med delvis frostet glass skiller badet og rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Standardrom

Dobbeltrom med markterrasse og utgang til hagen og evighetsbassenget. To enkeltsenger eller en dobbeltseng. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Minibar. TV. Glassvegg med delvis frostet glass skiller badet og rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 1-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong og havutsikt. Rommene ligger i 7. og 8. etasje. To enkeltsenger. Putemeny. Minibar. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. iPad/iPod-docking. TV. Badekåper og tøfler. Glassvegg med delvis frostet glass skiller badet og rommet. Dusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Tilgang til solterrasse i 4. etasje.
  • En fri adgang til hotellets spa inkludert.
  • Badehåndklær inkludert.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2

Toetasjes suite

Toetasjes suite med balkong og havutsikt. Suitene ligger i 8. etasje. I inngangsetasjen er det en stue med sofa og lenestoler samt balkong, luftkondisjonering og TV. Glassvegg med delvis frostet glass skiller badet og rommet. Bad med badekar/dusj og wc. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Putemeny. TV. Dusj og wc. Det er åpent mellom etasjene. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minibar. Ipad/iPod-docking. Badekåper og tøfler. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Solterrasse i 4. etasje.
  • En adgang til hotellets spa inkludert.
  • Bassenghåndklær.
  • Solsenger på balkongen.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2-3