Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 111 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
8,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Rolig område
-
Kunne vasket tidligere på dagen

Bekreftet gjest: 2024-03-17


8 av 10

+
Veldig god service, god mat, gode coctails, deilig basseng, mye aktiviteter ved bassenget og på hotellet😃 Deilig utsikt fra fin balkong, og nydelig med 0 m til stranda.
-
Vi hadde superior rom, likte ikke løsningen med åpent bad og glassvegger til dusj og wc, jeg reiste med min sønn. Sengene opplevde vi som veldig harde, begge fikk vondt i ryggen.

Bekreftet gjest: 2024-03-02


10 av 10

+
God Beliggenhet , fantastisk utsikt, og kjempegod frokost med utsikt ! Flot terrasse med servering, god middag og hyggelig personale! Fikk litt luksusfølelse!
-
Intet spesielt!

Bekreftet gjest: 2024-03-02


7 av 10

+
Rent og god beliggenhet rett ved stranden
-
Rommet vi hadde virket litt slitt i forhold til sist vi bodde på hotellet. Dør mellom innergang og selve rommet var løs i kamene/vanskelig å åpne lukke. kaffemaskinen stoppet ikke av seg selv når man trykket på stor kopp. Trykknapp til toalettet var defekt/måtte trykkes meget hardt og holdes inne

Bekreftet gjest: 2024-02-10


10 av 10

+
Vennlig personal i resepsjon, hushjelper og i restauranten til alle måltider.
-
Vet ikke

Bekreftet gjest: 2024-02-03


8 av 10

+
Beliggenheten! Veldig fin beliggenhet rett på stranden og strandpromenade. Rolig sted. Fin suite over to etasjer. God mat i restauranten - veldig bra middagsbuffe.
-
Mattilbud i hotellets pool bar under enhver kritikk og står i skrikende kontrast til kvalitet på mat forøvrig. Bestilte en pizza med skinke og champignon på slutten av oppholdet. Verste jeg har spist i hele mitt liv - sendte med en håndskreven klage. Bunn smakte i beste fall papir, osten ekkel, hermetisk champignon som smakte rart, noe opphakket rødtaktig kjøtt av ukjent type som smakte ekkelt. Ble matforgiftet og hadde dermed en forferdelig avslutning på et flott opphold og en forferdelig tur hjem. Forøvrig bestilte jeg en hamburger samme første dagen - og den var heller ikke god. Hotellet bør informeres om at de ikke kan servere så dårlig mat i pool bar - det ødelegger ellers det fine inntrykket av hotellet og god mat forøvrig. Helt utrolig dårlig!!

Bekreftet gjest: 2024-02-03


10 av 10

+
Beliggenhet
-
Innfridde alle forventninger

Bekreftet gjest: 2024-02-03


9 av 10

+
Nærhet til havet, ikke barn, og god frokost som ikke er overdådig Avslappende atmosfære.
-
Vi fikk først rom 221, rett ved gangveien, ikke hyggelig å sitte på utstilling, og jeg trodde vi var sikret rom høyere opp. Vi var heldige og fikk bytte til 632. Hadde vi ikke fått det ville jeg ikke scorer hoteller på mer enn 2, og kanskje ikke anbefalt det til andre. Rommene i de nederste etasjene burde være priset billigere enn de høyere opp, og man burde kunne velge etasje, så hadde man visst hva man kjøpte.

Bekreftet gjest: 2023-11-25


10 av 10

+
Service,og hele opplegget
-

Bekreftet gjest: 2023-11-18


3 av 10

+
Rommene
-
Verdens tregeste service i baren, middelmådig mat og krav om langbukser for å spise denne type middag

Bekreftet gjest: 2023-11-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

1549 vurderinger
Utmerket
 
1039
Veldig bra
 
329
Bra
 
122
Mindre bra
 
33
Dårlig
 
27

Fem siste vurderinger

13.10.2023

av hanne1914

Middels hotellopplevelse

Da vi ankom hotellet, sent om kvelden, var det første vi oppdaget var at det var et stort insekt i dusjen. Det viste seg å være en stor kakerlakk. Vi fikk ikke byttet rommet fordi dette var på natta, så en av oss i reisefølget måtte overnatte på rommet, mens resten av oss overnattet i det andre rommet vi hadde leid. Neste dag ble det rombytte , og ikke flere opplevelser med småkryp på rommene. Det som også var problem var dårlig air condition. Særlig om ettermiddagen og kvelden var det veldig varmt på rommet. For å få litt avkjøling måtte den være påslått hele tiden på det kaldeste, men temperaturen var langt over tjue grader i rommet. Svært varmt om natta. Det var også varmt i fellesarealene og i restauranten, og maten var lunken slik som frukt og salater. Det tredje ankepunktet var dusj og wc-løsningen. Det var ikke eget bad, så dusj og wc var i hovedrommet, med litt skjerming rundt/frostet glass for wc, men ikke rundt dusj og vaskeservanten. Beliggenheten var kjempebra, nært stranda, og med eget basseng ved hotellet. Det var godt med solsenger, og en liten rusletur ned til stranda. Det var bra. Frokostsalen var bra, med mulighet for å spise ute på terassen. I spisesalen inne var det også varmt, så det var absolutt et pluss å ha mulighet for å spise ute. Alt i alt, et ok hotell, men opplevelsen med kakerlakk holdt på å ødelegge oppholdet. Hotellet bør i tillegg oppgradere sitt air condition-anlegg. Beliggenhet veldig bra. Rolig område, godt om plass både i bassengområde og på stranda. Et hotell for godt voksne hotellgjester.

 
13.02.2023

av Tom A

Førsteklasses hotell

Det beste hotellet vi noen gang har bodd på . Flotte rom , rent å pent , nydelig utsikt , meget hyggelig personale , alltid smilende . Fantastisk mat , og drikke Oppvarmet basseng , med vanngymnastikk og underholdning hver dag . Kort veg til stranden

 
06.07.2018

av Sandra P

hotellet som har alt

Dette hotellet har alt av det man trenger! Utrolig god frokost, lunsj og middag! Bufféen har alt man kan drømme om. Bassenget har en super temperatur og gode solsenger. Personalet er veldig hyggelige og rommene ser helt fantastiske ut med fin utsikt! Anbefaler dette hotellet på det sterkeste, beste hotellet jeg har vært på.

 
10.02.2018

av Ba G Oslo, Norge

Hyggelig opphold

Rene, nyoppussede rom med litt spesiell baderomsløsning i soverommet, dog med frostet glassvegg for redusert innsyn. Skyvedør til toalettavlukke, men med vask i åpent areal med senger. Bra renhold, god frokost og fine solarenaer ved svømmebassengene.

 
01.01.2018

av 905kristianf Lisboa, Portugal

Dunas Don Gregory

Rent og pent rom med flott utsikt, vi bodde i fjerde etasje. Renholdet var meget bra og betjeningen var hyggelig. Frokost og mat, meget bra syns nå vi da:) Stille og rolig med masse seniorer. Kort vei til Playa for den som vil "slå ut håret".