Salobre Hotel & Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til det førsteklasses hotellet Salobre Hotel & Resort på Gran Canaria. Et hotell som bare må oppleves! Her trives golfentusiastene og alle andre som liker luksuriøs ferieavkobling i vakre omgivelser. Hotellbuss som kjører deg til sanddynene i Maspalomas på bare 10 minutter.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom plus for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 8 km
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotellet har hele sju basseng, hvorav tre er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid falle noe om morgenen og kvelden, og på dager med dårlig vær. Poolbar.

Ett av bassengene, Sunset Pool, ligger i 11. etasje (min. alder 18 år). Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert.

På Salobre Hotel & Resort er det flere virkelig gode restauranter og barer. På restaurant The Sens serveres hotellets populære frokostbuffé og til middag er det en buffé basert på lokale råvarer. Lunsjrestauranten Palmera ligger ved bassenget og serverer salater, pasta og fisk med Middelhavstouch. Restauranten The S Club serverer enkle retter og cocktails i en innbydende atmosfære. I restauranten Sidecar tilbys lekre á la carte-retter og restaurant Casa Salobre har en herlig utsikt over golfbanen.

Sunset Bar, i hotellets ikoniske 11. etasje, er forbeholdt gjester over 16 år. Her kan du bestille deilige lunsjretter og drinker til en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene.

Hotellets spa, be Aloe, har et bredt tilbud av massasjer og behandlinger, mot avgift. Her er det også dampbad, hamam, badstue, isfontene, massasjedusjer og hydromassasjebasseng, alt mot avgift.

Salobre Hotel & Resort ligger i en dal og har to egne 18-hulls golfbaner i umiddelbar nærhet. Old and New Salobra Golf. Fra hotellet har du utsikt over golfbanene og fjellene omkring. Som gjest på hotellet er det bare å hente golftrallen i resepsjonen og begi deg ut på en runde. Her er det både golfskole og proshop, putting green, restaurant og mulighet for å leie golfsett. Green fee kommer i tillegg og pro-timer kan bestilles mot betaling.

De fine omgivelsene rundt hotellet er utmerket både for jogging og fotturer. Hotellet har også et meget fint treningsrom med moderne utstyr som er åpent hele døgnet. Sykkelutleie. Putting green på taket, mot avgift. Gruppetrening.

Her er også en multisportbane, et utendørs treningsrom og en fotballbane med gress, 90x60 meter, godkjent av FIFA), må reserveres i resepsjonen.

Wifi inkludert i fellesområdene. Lekeplass. Hotellbuss til Maspalomasstranda noen ganger per dag, begrenset antall plasser. Nivåforskjeller på hotellområdet. Bestiller du eller har bestilt transport går denne med privat taxitransport.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middagsbuffé).

Verdt å vite

Det pågår byggeaktivitet i nærheten av hotellet som kan oppfattes som forstyrrende på dagtid.

Ja takk begge deler?

Har du mulighet til å jobbe hjemmefra og kanskje dra utenlands og kombinere jobb og ferie? Her har vi samlet noen tips. 

Les om workation på Gran Canaria