Salobre Hotel & Resort

Salobre Hotel & Resort

  • • Mange treningsaktiviteter
  • • Fint spa
  • • Høy kundetilfredshet
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til det førsteklasses hotellet Salobre Hotel & Resort på Gran Canaria. Et hotell som bare må oppleves! Her trives golfentusiastene og alle andre som liker luksuriøs ferieavkobling i vakre omgivelser. Til hotellets eget Beach Point ved sanddynene i Maspalomas er det bare 10 minutter med hotellbussen.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Deluxerom plus for 1-2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Suiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Mange bassenger
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 8 km
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige basseng
Hotellet har hele sju basseng, hvorav tre er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid falle noe om morgenen og kvelden, og på dager med dårlig vær. Poolbar.

Ett av bassengene, Sunset Pool, ligger i 11. etasje (min. alder 18 år). Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Mat og drikke på hotellet
På Salobre Hotel & Resort er det flere virkelig gode restauranter og barer. På restaurant The Sens serveres hotellets populære frokostbuffé og til middag er det en buffé basert på lokale råvarer. Lunsjrestauranten Palmera ligger ved bassenget og serverer salater, pasta og fisk med Middelhavstouch. Restauranten The S Club serverer enkle retter og cocktails i en innbydende atmosfære. I restauranten Sidecar tilbys lekre á la carte-retter og restaurant Casa Salobre har en herlig utsikt over golfbanen.

Sunset Bar, i hotellets ikoniske 11. etasje, er forbeholdt gjester over 16 år. Her kan du bestille deilige lunsjretter og drinker til en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene.

Nyt av deilige behandlinger Hotellets spa, be Aloe, har et bredt tilbud av massasjer og behandlinger, mot avgift. Her er det også dampbad, hamam, badstue, isfontene, massasjedusjer og hydromassasjebasseng, mot avgift.

Egne golfbaner
Salobre Hotel & Resort ligger i en dal og har to egne 18-hulls golfbaner i umiddelbar nærhet. Old and New Salobra Golf. Fra hotellet har du utsikt over golfbanene og fjellene omkring. Som gjest på hotellet er det bare å hente golftrallen i resepsjonen og begi deg ut på en runde. Her er det både golfskole og proshop, putting green, restaurant og mulighet for å leie golfsett. Green fee kommer i tillegg og protimer kan bestilles mot betaling.

Trening i vakker natur
De fine omgivelsene rundt hotellet er utmerket både for jogging og fotturer. Hotellet har også et meget fint treningsrom med moderne utstyr som er åpent hele døgnet. Sykkelutleie. Putting green på taket, mot avgift. Gruppetrening.

Her er også en gratis multisportbane, et utendørs treningsrom og en fotballbane (gress, 90x60 meter, godkjent av FIFA, må reserveres i resepsjonen).

Gratis buss til hotellets Beach Point
Gratis buss til hotellets eget Beach Point ved Maspalomasstranda, som ligger cirka 9 kilometer fra hotellet. Her er det basseng, dusjer og solsenger. Bussen går daglig mellom kl. 10.00 og 18.00 og tar cirka 10 minutter. Siste retur er kl. 18.30. Begrenset antall plasser i bussen.

Øvrig på hotellet
Gratis wifi i fellesområdene. Lekeplass. Barneklubb for barn 4 til12 år i hotellets regi som er åpen fra 10 til 17 hver dag, engelsktalende personale. Romservice hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.