Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med kombinert sove-/oppholdsrom og barkjøkken. Kokeplater og kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet deluxe

Leilighetene ligger i 5. etasje og har kombinert sove- og oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Møblert balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet superior

Ettromsleiligheter i 3. og 4. etasje med kombinert sove-/ oppholdsrom og barkjøkken. Kokeplater og kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Leiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Leilighetene med markterrasse har sove- og oppholdsdel (åpen løsning). Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Markterrasse eller balkong; noen av balkongene har full eller begrenset havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet deluxe

Leilighetene ligger i 5. etasje, har ett soverom og oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Møblert balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet superior

Leiligheter i 3. og 4. etasje med ett soverom, og oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Leilighetene har to soverom, der det ene er mindre. Oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet deluxe

Leilighetene ligger i 5. etasje og har to soverom, og oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Møblert balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet superior

Leiligheter i 3. og 4. etasje med to soverom, og oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med satellittkanaler og betalkanaler. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-5