Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong, noen med begrenset havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi inkludert. Safe og luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet deluxe

Ettromsleiligheter deluxe med balkong og havutsikt. Leilighetene ligger i 5. etasje. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV med betalingskanaler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet Superior

Ettromsleiligheter superior med balkong og havutsikt. Leilighetene ligger i 3. og 4. etasje. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi inkludert. Safe og luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

  • Toromsleilighetene med markterrasse har en soveavdeling, men det er ikke dør mellom de to delene.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong og havutsikt. Leilighetene ligger i 5. etasje. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet deluxe med eget basseng

Toromsleiligheter deluxe med eget basseng. Det er solsenger på markterrassen ved bassenget. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekåper. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Aldersgrense for å bo i disse rommene er 18 år.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-3

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong og havutsikt. Leilighetene ligger i 3. eller 4. etasje. Et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong, noen med begrenset havutsikt eller havutsikt. To soverom, der det ene er mindre enn det andre. Ett soverom med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi inkludert. Safe og luftkondisjonering mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet deluxe

Treromsleiligheter deluxe med balkong og havutsikt. Leilighetene ligger i 5. etasje. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stua. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet superior

Treromsleiligheter superior med balkong og havutsikt. Leilighetene ligger i 2., 3. og 4. etasje. To soverom, ett soverom med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har bardisk som spisebord. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn