Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med kombinert sove-/oppholdsrom og barkjøkken. Kokeplater og kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet deluxe

Ettromsleiligheter deluxe som ligger i 5. etasje og har kombinert sove- og oppholdsrom med barkjøkken/kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Møblert balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet superior

Ettromsleiligheter superior som ligger i 3. og 4. etasje med kombinert sove- og oppholdsrom med barkjøkken. Kokeplater og kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med barkjøkken/kjøkkenkrok. Leilighetene med markterrasse har sove- og oppholdsdel (åpen løsning). Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Markterrasse eller balkong, noen av balkongene har havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe som ligger i 5. etasje, har ett soverom og oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Møblert balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet superior

Toromsleilighet superior som ligger i 3. og 4. etasje med ett soverom, og oppholdsrom med barkjøkken/kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Gratis luftkondisjonering og wifi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 1-3

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom, der det ene er mindre. Oppholdsrom med barkjøkken og kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Luftkondisjonering og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong, noen med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet deluxe

Treromsleiligheter deluxe som ligger i 5. etasje og har to soverom, og oppholdsrom med barkjøkken/kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc. Møblert balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-5

Treromsleilighet superior

Treromsleilighet superior som ligger i 3. og 4. etasje med to soverom, og oppholdsrom med barkjøkken/kjøkkenkrok. Kokeplater, kjøleskap, brødrister, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV med betalingskanaler. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42 kvm
Antall personer: 2-5