Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 376 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Fasiliteter
 
7,5 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,1 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Beliggenhet, bassengområdet, uterestaurant/kiosk, renhold, fine folk i resepsjon
-
Leselampe til hver seng, stålampe i stue, regulering av markise, skikkelig sittegruppe inne for spising, et par pledd for kjølige kvelder på veranda, gjerne et enkelt trimrom

Bekreftet gjest: 2020-03-28


8 av 10

+
Beliggenhet / Basseng/Service.
-
Litt mykere madrasser

Bekreftet gjest: 2020-03-21


4 av 10

+
Beliggenhet
-
Pusse opp

Bekreftet gjest: 2020-03-21


9 av 10

+
Utefasilitetene
-

Bekreftet gjest: 2020-03-21


8 av 10

+
Beliggenheten. Vi fikk mer enn nok av rene håndklær.
-
Mer utstyr på kjøkkenet. Den ene soveromsdøren var ødelagt og var umulig å lukke. Vi vasket for det meste opp selv, da oppvasken som ble utført av betjeningen var veldig dårlig.

Bekreftet gjest: 2020-03-21


7 av 10

+
Beliggenhet
-
Vedlikehold på rom og for høylytt musikk på fellesområdet

Bekreftet gjest: 2020-03-21


6 av 10

+
Bassengområde og kafeen.
-
Ikkje gode senger. Inngangsdør til leilighet nr 305 var løs nederste hengsle, bar merke etter innbrot, dårlig reparert. Møbler ikkje god å sitte i sofa. Skitt i krokar, toalett sikkert gammelt med lekkasje. Kran på kjøkkenkrok ikkje tett dryp,dryp heile tida.

Bekreftet gjest: 2020-03-21


5 av 10

+
Beliggendhet og nye handklær var bra
-
Veldi lite kjøkkenredskap, og innestengd balkong. reinhald kunne og vore bedre

Bekreftet gjest: 2020-03-21


7 av 10

+
Beliggenhet ,basengområde og resurant. Sengene var gode.
-
WI -fi var veldig ustabil. Møbler var dålig og sitte og ligge i.

Bekreftet gjest: 2020-03-21


3 av 10

+
Beliggenhet
-
Renovering

Bekreftet gjest: 2020-03-21


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

567 vurderinger
Utmerket
 
223
Veldig bra
 
196
Bra
 
90
Mindre bra
 
38
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

02.02.2020

av Lisunn Fredrikstad, Norge

Ferie i Januar

Vi var flere par og single som var her 1 og 2 uker. Helt greie rom, restaurant med ok mat og de fleste servitører er serviceinnstilt. Flott Elvis show to ganger i uka. Kaldt i bassenget.. Senger er litt harde men ok, godt med varmt vann, ikke opplevd å gå tom. Rengjøring 5/7 dager, de vasker opp kopper. Det minste rommet har en merkelig innredning. NRK på TV. Flott utsikt mot strand og kort vei å gå ned til by’n og stranda.

 
07.01.2020

av steffeng322 Rhodos, Hellas

Trivelig hotell, nær det meste.

Kanskje litt hard madrass i dobbeltsenga. Likte ikke at det var dobbeltdyne, sjekket ikke om vi kunne fått enkeltdyner. Helt greit bad med dusj. Fin sjøutsikt, selv om vi hadde av de billigste leilighetene. Kaldt kjøleskap, kjøkkenutstyr som vanlig, kaffetrakter, vannkoker, bestikk, servise til 3 stk. Godt renhold, hyggelig betjening i resepsjon. Flott bassengområde, med oppvarmet vann. Liten snackbar med småretter, prøvde ikke noe av maten der.

 
05.05.2019

av Ella8matogglede Ski, Norge

Styr unna!

La oss starte med renholdet. Leiligheten var ikke godt nok rengjort ved ankomst. Småflekker og støv hist og pist. Laken på dobbelt sengen var ikke dratt skikkelig over madrassen.Badet luktet gammelt og smådyr på gulvet. Service fra personalet var middelmådig.Badevaktene smiler ikke og noen ryddet heller ikke bassengområde om kvelden. Maten og drinkene i baren kunne vært hevet til det dobbelte av kvalitet om bare personalet der hadde blitt kurset og oppgradert på service og sjel ovenfor gjestene. Veldig lytt mellom leiligheter og sjenerende støy fra veien. Så ørepropper er ett must.Også noe fyllebråk fra noen gjester. Vi overlevde en uke her med gode venner men kommer ikke tilbake. Avslutningsvis til hotellet vil jeg si. Rydd stilen i baren,mye hummer og kanari i møbler og interiør. Trakk også veldig ned at dere har egen betalt plass med solsenger helt opp i resturanten. Dere må kvalitetssikre renholdet! Dere har en veldig fin og sentral beliggenhet i Puerto Rico så benytt den muligheten til å oppgradere stedet.

 
20.03.2019

av 420grys Kyrksæterøra, Norge

Greit hotell, trivelig personale. Grei beliggenhet.

Ett helt greit hotell sentralt til stranda og shoppingsenteret i puerto rico. Trivelig betjening på selve hotellet og ved restauranten. Maten ved poolbaren er ikke den beste heller ikke drinkene, prøvde oss på happy hour men ikke helt fornøyd med drinkene, tror det var brukt mye konsentrat og coctails var ikke inkludert i happy hour.Leilighetene var helt Ok, en del dueskitt og litt maur på balkongen. Litt lite glass og utstyr på leiligheten, men de har kaffetrakter, vannkoker og hårføner. Litt sliten kjøkkeninnredning og glass og sitteplasser for 3. Det er ikke gratis wifi og aircondition. Men egen varmtvannstank på leiligheten, store skap på soverommet. Ikke tillatt med drikke ved bassenget. Greie solsenger med gode madrasser. Vannflasken min ble også fjernet. Meget god temperatur i bassenget og ett flott uteområde på framsiden. Synd at d koster å bruke jacuzzien. Levende musikk på hotellet om kvelden. Flott utsikt til stranden fra rommet vi fikk, vi bodde i 112 og 110. Ellers ett greit hotell m tanke på beliggenhet. Lite bråk utover kvelden.

 
20.01.2019

av Lisunn Fredrikstad, Norge

Fin utsikt

Flott utsikt og gangavstand til det meste. Rene rom og butikk rett ved hotellet. Litt hard seng, og kaldt vann i bassenget. Hyggelig betjening, unntatt de som var bade vakter, ikke et smil å se hele uka vi var der. Grei mat i restauranten på hotellet og flott personal som jobbet her. Kommer gjerne tilbake. PS. Minibank inne på hotellet.