Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

1837 vurderinger
Utmerket
 
607
Veldig bra
 
658
Bra
 
329
Mindre bra
 
138
Dårlig
 
107

Fem siste vurderinger

13.01.2019

Innlegg av osenbanden Sonnenland, Spania

Bra !

Dette er et flott sted med all inklusive . Bra mat . 2 basseng der det ene er oppvarmet . Show hver kveld og mye aktiviteter ellers fra animation team . God og variert mat . Biljard . Massasje . Passer bra både for barnefamilier og voksne . Ca 4 euro for taxi til Playa eller Maspalomas . Gratis beach bus .

 
12.10.2018

Innlegg av monicaj913 Narvik, Norge

Bra!

Greit hotell, flott service i resepsjonen. Greie rom, litt slitent, men rent. På baksiden er det flott babybasseng. Barn må kunne svømme for å være i de andre bassengene, ca 1,25 cm på det grunneste. Ikke bra siden de reklamerer med barnevennlig basseng. For å få solseng må man være tidlig ute, type før kl 08. Folk legger håndklær allerede på kveld/natt for å få seng. Mer kafeteriafølelse enn restaurant, men mye og god mat. Veldig hyggelige og effektive folk som jobbet der. Aldri tomt for noe. Kan bli litt kjedelig mat i lengden, men bestandig noe for alle. Hvis man har små barn er det lurt å få rom bort fra bassengområdet. Litt støy til kl 23 på kvelden og på morningen når alle begynner å jobbe med vasking, tømme søppel osv.

 
05.08.2018

Innlegg av 406magnusn Narvik, Norge

Forferdelig støy

Støynivå fra motorveien var forferdelig, spurte om og bytte rom fikk tilbud om et rom i etasjen under, som om det var bedre! Støyen i restauranten var ikke noe bedre rett og slett forferdelig ikke mulig å føre en normal samtale. Rom og renhold var bra. Maten var ok men ingen variasjoner, noe ubehagelig med alle barna som var og fingret med maten og la den tilbake.

 
27.01.2018

Innlegg av Morten61 Moss, Norge

Har det meste

Dunas Mirador er et stort "all inclusive" hotell. For de som vil oppholde seg på hotellet mesteparten av oppholdet, eller deltar i organiserte turer hvor man blir hentet på hotellet er det et godt hotell. Rommene er bra, det er fine badebasseng og bra med solsenger. Det er mulighet for mat å drikke gjennom mesteparten av døgnet og flere aktiviteter på hotellet. Beliggenheten er derimot litt langt unna stranden (Maspalomas) i forhold til å gå men det går gratis buss fra hotellet til strand på formiddag med retur ettermiddag. Hotellet ligger også litt langt unna de større shopping og restaurant-områdene om man vil gå seg en tur. For oss som alltid har leiebil på våre opphold er beliggenheten helt fin. Hotellet ligger rett ved motorveien - lett å kjøre til og godt med gratis parkeringsplasser i grei gangavstand.

 
27.12.2017

Innlegg av Espen L Østlandet, Norge

God service, tross størrelsen

Bodde her en uke på all inclusive opphold via Apollo. Skeptisk som jeg er, var jeg spent på både rommet, maten og servicen generelt. Positivt overrasket på alle fronter. Hotellet er stort, men med nok personale som alltid var blide og vennlige gjorde oppholdet svært bra. -Rommet rengjort daglig -Maten på buffeten utmerket og varierende -Renholdet på hotellet godt Merk at du må betale for bruk av safe på rommet og at det ikke er air-condition. I desember og med rom uten aftensol, var ikke dette noe problem. Det er en liten butikk på hotellet, men husk at Spar ligger vegg i vegg .-) der har de mye forskjellig. Buss til stranda hver formiddag med timesavganger. Selfservice i baren med rød, hvit og rosè-vin, samt øl og vann. Bartenderen fikser drinker og Cava. Bra sted