Fireromsleilighet med eget basseng

Fireromsleiligheter med havutsikt og eget basseng på uteplassen samt hotellets beste beliggenhet – nært havet. Bassenget er oppvarmet til 22 grader vinterstid. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Tre soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stua. TV. Minikjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister kaffemaskin, vannkoker, eggekoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekåper. Bassenghåndklær. To bad med dusj. Hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 120 kvm
Antall personer: 4-7, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. Disse ligger i hovedbygningen. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Stuedel med sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister kaffemaskin, vannkoker, eggekoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Badekåper. Bassenghåndklær. Dusj, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med markterrasse Inngang via terrassen som har spisebord og solsenger. Leilighetene ligger i hovedbygningen eller en frittstående bygning. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger, luftkondisjonering, bad med dusj, wc og hårføner samt TV. Nede er det et soverom med to enkeltsenger, luftkondisjonering og TV. Stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister, kaffemaskin, vannkoker, juicepresse, eggekoker og enkelt kjøkkenutstyr. Dusj og wc, hårføner. Vaskemaskin og tørketrommel. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Badekåper. Bassenghåndklær. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn

Treromsleilighet i etasje med eget basseng

Treromsleiligheter i etasje med markterrasse og eget basseng. Spisebord, solsenger og parasoller samt utedusj på terrassen. Leilighetene ligger i bygninger med to leiligheter i hver. Bassenget er oppvarmet til 22 grader vinterstid. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger, luftkondisjonering, bad med dusj, wc og hårføner samt TV. Nede er det et soverom med to enkeltsenger, luftkondisjonering og TV. Stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister, kaffemaskin, vannkoker, juicepresse, eggekoker og enkelt kjøkkenutstyr. Dusj og wc, hårføner. Vaskemaskin og tørketrommel. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Badekåper. Bassenghåndklær. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 86 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn

Treromsleilighet med eget basseng

Treromsleiligheter med markterrasse og eget basseng. På terrassen er det stoler og bord, spisebord og solsenger. Bassenget er oppvarmet til 22 grader vinterstid. Temperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstraseng sovesofa i stuedel. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Minikjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister kaffemaskin, vannkoker, eggekoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Badekåper. Bassenghåndklær. To bad med dusj, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 86 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn