Fireromsleilighet med eget basseng

Fireromsleiligheter med havutsikt og eget basseng på uteplassen samt hotellets beste beliggenhet – nært havet. Tre soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Oppholdsrom med sovesofa og TV. Kjøkkendel med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister kaffemaskin, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. To bad med dusj. Hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 4-7, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. Disse ligger i hovedbygningen. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Oppholdsrom med sovesofa og TV. Kjøkkendel med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister kaffemaskin, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. To bad med dusj, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn

Treromsleilighet i etasje

Treromsleiligheter i etasje med markterrasse. Spisebord og solsenger på uteplassen. Leilighetene ligger i hovedbygningen. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger, luftkondisjonering, bad med dusj, wc og hårføner samt TV. Nede er det et soverom med to enkeltsenger, luftkondisjonering og TV. Stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister, kaffemaskin, vannkoker, juicepresse, eggekoker og enkelt kjøkkenutstyr. Dusj og wc, hårføner. Vaskemaskin og tørketrommel. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Badekåper og bassenghåndklær. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn

Treromsleilighet med eget basseng

Treromsleiligheter med markterrasse og eget basseng. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstraseng sovesofa i stuedel. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Minikjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister kaffemaskin, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. TV. To bad med dusj, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn

Treromslelighet i etasje med eget basseng

Treromsleiligheter i etasje med markterrasse og eget basseng. Spisebord, solsenger og parasoller samt utedusj på terrassen. Leilighetene ligger i bygninger med to leiligheter i hver.

En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger, luftkondisjonering, bad med dusj, wc og hårføner samt TV. Nede er det et soverom med to enkeltsenger, luftkondisjonering og TV. Stuedel med mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, brødrister, kaffemaskin, vannkoker, juicepresse, eggekoker og enkelt kjøkkenutstyr. Dusj og wc, hårføner. Vaskemaskin og tørketrommel. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Badekåper og bassenghåndklær. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 86 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn