Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 58 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beach club'en og soverommene
-
Veldig vond sofa og hotellet brukte veldig sterke rengjøringsmidler ved bytte. Så de måtte inne med vesker i rommet når vi kom, da det svei i øynene.

Bekreftet gjest: 2024-03-09


8 av 10

+
Det var rolig og fredelig der, god plass, ikke for tett med mennesker, "Lavhus-bebyggelse", dvs ikke et "høyblokk-hotell", like ved sjøen så man hørte bølgene slå mot stranden med muligheter for surfing, landlig, Fint med Sparmat-butikken.
-
Veldig kort strandpromenade og andre turområder i nærheten, litt lite med alternative restauranter i den delen av Arguineguin som ligger mot hotellet, ikke så koselige nærområder.

Bekreftet gjest: 2024-02-24


9 av 10

+
Veldig rolig, ikke trafikk rundt hotellet, og fantastisk Beach Club. Gode fasiliteter for sol og nytelse.
-
Leiligheten var ikke klar ved ankomst, vi måtte vente 1 - 2 timer før den var klar, og da bar den tydelig preg av hastverk, spesielt virket gulv uvasket. Mht. at vi hadde med en baby, og 2 barn på 2 og 5 år, ble det lenge og vente og veldig varmt, vi fikk leiligheten kl 1650 og rakk heldigvis en tur i bassenget før det stengte.

Bekreftet gjest: 2024-02-24


10 av 10

+
Roen er det beste, og hotellet inneholder alt du trenger
-
Ingen ting å utsette

Bekreftet gjest: 2024-02-10


10 av 10

+
Moderne leilighet med store gode soverom og bad. vi var 2 voksne og 2 voksne ungdommer....
-

Bekreftet gjest: 2024-01-27


9 av 10

+
Leiligheten, bassenget, renhold, personalet
-
Hotellet var helt topp. Området utenom hotellet var ikke utbygd og det var få restauranter innenfor gangavstand, prisnivået var langt over Puerto Rico/Amadores

Bekreftet gjest: 2024-01-20


9 av 10

+
Frokosten og leiligheten med eget svømmebasseng
-
Wifi på soverommene var dårlig/ikke til stedet Det var også noen småting som ikke gjør så mye, men likevel er litt irriterende og lett kunne vært fiksa: En del lyspærer ute som manglet, det ene toalettet var løst, Den ene skyvedøra satt fast inni veggen, lås på det ene badet fungerte ikke, Game.rommet var skuffende. Kunne vært gratis for hotellets gjester og det var lite utvalg av ting man kunne gjøre. Vi spiste ikke på restauranten på hotellet, men det kunne jo vært en hyggelig plass å spise hvis den heller hadde ligget med utsikt over havet som ikke er langt unna.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


6 av 10

+
-
Vi fikk ikke servering på Beach club, var der over 4 timer uten å kunne kjøpe vann eller noen annen drikke,sa ifra flere ganger men ble avvist...

Bekreftet gjest: 2023-04-08


10 av 10

+
Flott hotell nært stranden .
-
Det er synd at det var litt langt å gå til restauranter.

Bekreftet gjest: 2023-03-25


9 av 10

+
Nytt og pent - lite insekt og dyr i leilighet. Flott basseng
-
Restaurant på hotellet var av dårlig standard. Frokost var helt topp! Veldig flombelysning i restaurant på kvelden.

Bekreftet gjest: 2023-03-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

180 vurderinger
Utmerket
 
125
Veldig bra
 
26
Bra
 
15
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

06.05.2024

av Kjell H

WOW for en fantastisk ferieuke😎

Flott leilighet med havutsikt og egen pool. Kjempehyggelig og serviceminded personale over det hele. Bra renhold hver dag inklusive sjekk av pool. Frokost med godt utvalg og egen omelett kokk. Tilgang til beach Club med alle fasiliteter rett ved siden av leiligheten. Parkering rett utenfor inngangsdør til leiligheten. WOW for en fantastisk uke. Tusen takk.

 
15.02.2024

av Roam08904475555 Honningsvåg, Norge

Overpriset anlegg som framstår som gjerrig på de enkle, viktige og grunnleggende ting

Anlegget er i utgangspunkt og ved første inntrykk flott. Store og romslige leiligheter, eget basseng og flott utsikt mot havet. Anlegget har et potensiale. Det er kostbart, når man velger å bruke penger på å bo luksuriøst, men da forventes det mer en det de klarer å levere. Det var mange viktige og små ting de leverte elendig på. Dårlig rengjøring, sen rengjøring mot sen ettermiddag. For lite håndduker så vi måtte dele på de. Svært kjip på toalettpapir av alle ting, vi måtte kjøpe toalettpapir daglig på butikken da 2 ruller på 6 personer framstår som direkte gnient når en har betalt førtiåtte tusen for 8 dager. Sengeklær ble ikke byttet slik det ble lovet. Restauranten i beach klubben hadde dårlig service og maten stod ikke i forhold til prisen. Det var hyggelig betjening i resepsjonen som tok imot vår konstruktiv kritikk, men de evnet ikke gjøre noe med den. Vi hørte ikke et ord fra de og fikk ikke noen kompensasjon. Vi opplevde en svært ubehagelig hendelse ved resepsjonen hvor Securitas vakten ikke ivaretok tryggheten til en i vårt reisefølge. At dette ble beklaget dagen etter av hotellet er fint, men det føyer seg inn i vår totale opplevelse og tas derfor med her. Vi vil ikke anbefale å legge så mye penger i å bo der da det ikke leverer i forhold til prisen.

 
18.12.2023

av gnirfev89 Oslo, Norge

Skuffet

Enkel og grei leilighet med det meste av nødvendigheter tilgjengelig. Pluss for egen vaskemaskin og tørketrommel i leiligheten. Dessverre svært dårlig rengjøring. Slurving av vaskepersonalet og rengjøring gjøres på sitt værste nesten kl 18 på ettermiddagen. Klagde gjentatte ganger og må be dem komme, men blir ikke gjort noe med. Dessverre veldig dårlig service i tillegg generelt på de som jobber her. Kommer ikke til å besøke igjen. Overpriset SPAR på stedet. Matbutikk med gode priser mindre enn 10 min gange fra hotellet. Synd, da stedet i seg selv ellers har potensialet.

 
01.06.2023

av FarAway45325942932 Larvik, Norge

Super leilighet

Kjempeflott leilighet, hadde basseng mmed havutsikt. Aircondition i leiligheten er det beste, helt lydløs. Moderne og kule leiligheter. Fin Spar butikk hvor man fikk det meste, veldig delikat. Prøvde restauranten en dag, var kanskje litt nedtur. God biff, men å få en hel paprika og rå potetstenger som tilbehør var kanskje ikke helt optimalt. Bestilte vin til ca € 30, den hadde de ikke, fikk to andre å velge mellom, tenkte at de var i samme prisklasse. Det var det ikke, kostet € 56. Beach klubben prøvde vi ikke, vet det er overpriset, og snobbefaktoren er høy. Så hold dere unna restauranten og Beach klubben, så er dette det flotteste leiligheten vi har vært👍

 
01.04.2023

av 257mortens

Overpriset.

Bodde her i 14 dager i Classic leilighet. Det positive først: Relativt stor leilighet. 2 soverom med dobbeltseng. 2 bad. 3 stk. tv. Wifi. Ok aircondition. Parkering i kjelleren. Lite festing. Sparbutikk på hotellet. Liten privat terrasse for soling. Ok terrasse for soling med bassenger på hotelltaket. Ok treningsrom i kjelleren. Det negative: Hotellet selges inn som om Perchel Beach Club er en del av hotellet og inngang gratis i ukedagene. Dette stemmer ikke. Du blir tilbudt 50% rabatt på inngang i ukedagene med restriksjoner. Snobbefaktoren på klubben er betydelig. Leiligheten vår hadde enkel standard. Harde senger. Kjøkkenet hadde lite med utrustning. Det måtte vaskes opp etter omtrent hvert måltid. Vi måtte spørre etter oppvasktabletter flere ganger. Det samme med toalettpapir. Rengjøring av leiligheten var underlig og virket tilfeldig. På hjemmesiden står det at sengetøy skal skiftes 2 ganger i uken, vi måtte etterspørre sengeskift etter 8 dager. Wifi hadde ustabil og dårlig dekning. Det samme med mobildekning, kun 4G. Vår nærmeste nabo var søppelrommet med dertil duft og støy. Rommet ble tømt kl 0330 hver morgen. Sementfabrikken som dominerer utsikten mot øst bidro med støy døgnet rundt. Den nærmeste stranden er Playa Pajar 5 minutter gange. Ok strand for soling, ikke for bading. Langgrundt med dårlig bunn. Det samme med Playa Arguineguin 10 minutters gange. Konklusjon: Overpriset. Leverer ikke som avertert.