Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 62 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
6,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Frokosten og leiligheten med eget svømmebasseng
-
Wifi på soverommene var dårlig/ikke til stedet Det var også noen småting som ikke gjør så mye, men likevel er litt irriterende og lett kunne vært fiksa: En del lyspærer ute som manglet, det ene toalettet var løst, Den ene skyvedøra satt fast inni veggen, lås på det ene badet fungerte ikke, Game.rommet var skuffende. Kunne vært gratis for hotellets gjester og det var lite utvalg av ting man kunne gjøre. Vi spiste ikke på restauranten på hotellet, men det kunne jo vært en hyggelig plass å spise hvis den heller hadde ligget med utsikt over havet som ikke er langt unna.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


6 av 10

+
-
Vi fikk ikke servering på Beach club, var der over 4 timer uten å kunne kjøpe vann eller noen annen drikke,sa ifra flere ganger men ble avvist...

Bekreftet gjest: 2023-04-08


10 av 10

+
Flott hotell nært stranden .
-
Det er synd at det var litt langt å gå til restauranter.

Bekreftet gjest: 2023-03-25


9 av 10

+
Nytt og pent - lite insekt og dyr i leilighet. Flott basseng
-
Restaurant på hotellet var av dårlig standard. Frokost var helt topp! Veldig flombelysning i restaurant på kvelden.

Bekreftet gjest: 2023-03-25


10 av 10

+
Beliggenhet, leiligheten, service
-

Bekreftet gjest: 2023-03-25


8 av 10

+
Størrelsen, rommet og at alt er nytt.
-
Renholdet

Bekreftet gjest: 2023-03-11


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-03-04


9 av 10

+
Renhold. Blide ansatte. Flotte leiligheter.
-
Det var ofte sterk kloakklukt i leiligheten. Verdig sjenerende.

Bekreftet gjest: 2023-02-18


8 av 10

+
Helt nytt, veldig rent, nesten litt for sterilt og fint på hotellområdet. God service, veldig fin Sparbutikk med eget bakeri og iskiosk. Vi hadde en 2etasjers leillighet med privat basseng, og det var fantastisk. Skulle vi hatt et hotell UTEN privat basseng, ville vi unngått Cordial Santa Agueda, og valgt et annet hotell.
-

Bekreftet gjest: 2023-02-18


8 av 10

+
Beliggenhet, nytt , hyggelig område og grei vei inn til sentrum
-

Bekreftet gjest: 2023-02-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

160 vurderinger
Utmerket
 
115
Veldig bra
 
24
Bra
 
13
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

01.06.2023

av FarAway45325942932 Larvik, Norge

Super leilighet

Kjempeflott leilighet, hadde basseng mmed havutsikt. Aircondition i leiligheten er det beste, helt lydløs. Moderne og kule leiligheter. Fin Spar butikk hvor man fikk det meste, veldig delikat. Prøvde restauranten en dag, var kanskje litt nedtur. God biff, men å få en hel paprika og rå potetstenger som tilbehør var kanskje ikke helt optimalt. Bestilte vin til ca € 30, den hadde de ikke, fikk to andre å velge mellom, tenkte at de var i samme prisklasse. Det var det ikke, kostet € 56. Beach klubben prøvde vi ikke, vet det er overpriset, og snobbefaktoren er høy. Så hold dere unna restauranten og Beach klubben, så er dette det flotteste leiligheten vi har vært👍

 
01.04.2023

av 257mortens

Overpriset.

Bodde her i 14 dager i Classic leilighet. Det positive først: Relativt stor leilighet. 2 soverom med dobbeltseng. 2 bad. 3 stk. tv. Wifi. Ok aircondition. Parkering i kjelleren. Lite festing. Sparbutikk på hotellet. Liten privat terrasse for soling. Ok terrasse for soling med bassenger på hotelltaket. Ok treningsrom i kjelleren. Det negative: Hotellet selges inn som om Perchel Beach Club er en del av hotellet og inngang gratis i ukedagene. Dette stemmer ikke. Du blir tilbudt 50% rabatt på inngang i ukedagene med restriksjoner. Snobbefaktoren på klubben er betydelig. Leiligheten vår hadde enkel standard. Harde senger. Kjøkkenet hadde lite med utrustning. Det måtte vaskes opp etter omtrent hvert måltid. Vi måtte spørre etter oppvasktabletter flere ganger. Det samme med toalettpapir. Rengjøring av leiligheten var underlig og virket tilfeldig. På hjemmesiden står det at sengetøy skal skiftes 2 ganger i uken, vi måtte etterspørre sengeskift etter 8 dager. Wifi hadde ustabil og dårlig dekning. Det samme med mobildekning, kun 4G. Vår nærmeste nabo var søppelrommet med dertil duft og støy. Rommet ble tømt kl 0330 hver morgen. Sementfabrikken som dominerer utsikten mot øst bidro med støy døgnet rundt. Den nærmeste stranden er Playa Pajar 5 minutter gange. Ok strand for soling, ikke for bading. Langgrundt med dårlig bunn. Det samme med Playa Arguineguin 10 minutters gange. Konklusjon: Overpriset. Leverer ikke som avertert.

 
09.03.2023

av Ellen S

Deilig ferie. Nydelig sted med fantastisk bassengområde. Deilig frokost. Helt topp. Veldig hyggelig betjening. Vallerie:

Veldig bra. Alt var helt topp. Foretrekker å bo i 2.etg neste gang:)Nydelig på beachklubben., og deilig frokost. Flott med butilkk i nærheten . Vi var 4 stk og alle var kjempefornøyd. Kjempehyggelig betjening. Spesielt Valerie som hjalp med alt vi ba om:)

 
15.10.2022

av eivinds313 Osøyro, Norge

Svært bra hotell

Familie på 2 voksne og 2 barn tilbrakte en uke i oktober på dette hotellet. Vi bestilte rom på over 80 m2 og med privat basseng. Rommet (leiligheten) var veldig romslig med to soverom og to bad. Stue og kjøkken hadde sikkert 4-5 meters takhøyde. Hotellet virket helt nytt og var svært godt utstyrt. Blant annet 3 stk tv-er (et i stuen og et på hvert av soverommene). Rommet ble vasket hver dag og i tillegg til oppvaskmaskin, var det også vaskemaskin og tørketrommel til hvert rom. Hotellet ligger rett ved siden av Perchel Beach club. Her var vi nesten hver dag siden vi fikk gratis inngang i ukedagene som gjester på hotellet. Skikkelig flott anlegg med svært god service. Vi hadde leiebil hele uken og parkerte rett utenfor hotellrommet. Det var også parkeringshus i kjelleren, men det var enklere å parkere rett utenfor døren. Minus: Skuffende restaurant som kun hadde 1 av de 4 hovedrettene tilgjengelig da vis spiste der.

 
30.11.2023

av snowyNotts Mansfield, Storbritannia

Great autumn break

Top class accommodation, modern, clean and comfortable. Our individual pool was great and the complex pool lovely too. Short pleasant walk into the authentic local town, where you can find enough restaurants to meet your needs. Beach Club next door is a bonus and very nice. All the staff were excellent and friendly The on-site shop is very convenient and well stocked, with reasonable prices. Gym is also of a high standard. The only thing that could be improved is the on-site restaurant, whilst very high quality it’s not very family friendly with its menu. This is the only area that could be improved upon. Would recommend.