Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

På det lekre leilighetshotellet Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass for opp til sju personer. Her er det et herlig bassengområde og strandpromenaden som passerer hotellet går helt inn til i Arguineguín. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng samt spisebord og solsenger på terrassen.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer hvorav 1 barn. Treromsleiligheter i etasje med eget basseng for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter med eget basseng for 2-6 personer, hvorav 1 barn. Fireromsleiligheter med eget basseng for 4-7 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beach club'en og soverommene
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club i Arguineguín er et pent leilighetshotell der du bor i fine og romslige leiligheter med plass til mange. Noen av leilighetene har eget basseng.

På hotellets tak er det et evighetsbasseng med makeløs utsikt ut over havet og med solsenger og parasoller inkludert. Bassenget er oppvarmet til minst 22 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Havet ligger rett nedenfor hotellet men for å bade må man gå cirka 300 meter.

Hotellet har en restaurant der frokostbufféen serveres. I tillegg er det en à la carte-restaurant som blant annet tilbyr lekre grillretter, bordreservasjon. Lobbybar.

Treningsrom. I tilslutning til hotellet ligger det et surfesenter der utstyr for ulike surfeaktiviteter kan leies. Det er også et sykkelsenter der sykkelen kan repareres og oppbevares. Lekeplass. Spillrom med blant annet ishockeyspill, bordtennis og biljard.

Wifi inkludert på hele hotellet. Supermarked ved hotellet. Det er cirka 1 kilometer inn til sentrum av Arguineguin. Lokaltrafikk.

Perchel Beach Club
I tilslutning til Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club ligger eksklusive Perchel Beach Club. En oase for hele familien med et imponerende evighetsbasseng, luksuriøse solsenger og splash/lekeplass for barna. I Perchel Beach Club er det også et par hyggelige restauranter. Som gjest på Cordial Santa Águeda har du fri inngang mandag til fredag og kan benytte bassenget, solsengene og plaskebassenget/lekeplassen. Lørdager, søndager og helligdager får hotellets gjester 50% rabatt på inngangsbilletten til Perchel Beach Club. Denne betales direkte til hotellet. Her finns ligger også Callao Spa Center med massasje, badstue, dampbadstue samt et basseng, alt mot avgift.

Miljøsertifisering
Hotellet jobber aktivt med bærekraft og de er sertifisert av Biosphere Sustainable Lifestyle. Sertifiseringen bygger på FNs bærekraft utviklingsmål. Les mer om Biosphere Sustainable her.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg.

  • Frokost.

Alle hotell – Arguineguin & Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur er et pent leilighetshotell som ligger i gangavstand fra sentrum og stranda i den sjarmerende fiskerlandsbyen Arguineguin. Her bor du i lekre, moderne og romslige leiligheter. Bassengområde med oppvarmede basseng!