Fireromsleilighet, type D

Fireromsleiligheter med balkong. Tre soverom, der det ene soverommet har en sovesofa og de andre har to enkeltsenger i hvert. Minikjøkken med kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn, komfyr og bra kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Strykejern. Tre bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 190 kvm
Antall personer: 4-5 / 4-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior, type A

Treromsleiligheter superior med balkong eller markterrasse. To soverom. Det ene soverommet har to enkeltsenger, det andre har en enkeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn, komfyr og bra kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Strykejern. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 86 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior, type B

Treromsleiligheter superior med balkong eller terrasse. To soverom. Det ene soverommet har en dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn, komfyr og bra kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Strykejern. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 88 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet, type C

Treromsleiligheter med balkong. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap og fryser, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn, komfyr og bra kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Strykejern. To bad med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 4-5 / 4-6, hvorav 2 barn