Fireromsleilighet, type D

Fireromsleiligheter med balkong. Tre soverom, der det ene soverommet har en mindre dobbeltseng og de andre har to enkeltsenger i hvert. Kjøkkendel med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, komfyr og bra kjøkkenutstyr. TV. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Tre bad med dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 145 kvm
Antall personer: 4-5 / 4-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior, type A

Treromsleligheter superior med balkong eller markterrasse. To soverom. Det ene soverommet har to enkeltsenger og det andre har en enkeltseng. Kombinert oppholdsrom/kjøkken med sovesofa. Kjøkkendel med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, komfyr og bra kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. To baderom med dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 86 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior, type B

Treromseiligheter superior med balkong eller terrasse. To soverom. Det ene soverommet har en mindre dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Kjøkkendel med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, komfyr og bra kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Baderom med dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 88 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet, type C

Treromsleiligheter med balkong. To soverom med to enkeltsenger i hvert rom. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa i oppholdsrommet. Kombinert oppholdsrom/kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, komfyr og bra kjøkkenutstyr. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. To bad med dusj og wc. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 4-5 / 4-6, hvorav 2 barn