Fireromsleilighet, type D

Store og pent innredede fireromsleiligheter med tre soverom. Det ene soverommet har en mindre dobbeltseng og de andre har to enkeltsenger i hvert. Kjøkkendel med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, komfyr og bra kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Tre bad med dusj og wc. Balkong. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 145 kvm
Antall personer: 4-5 / 4-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior, type A

Moderne, pent innredede og velutstyrte leiligheter med to soverom. Det ene soverommet har to enkeltsenger og det andre har en enkeltseng. Kombinert oppholdsrom/kjøkken med sovesofa. Kjøkkendel med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, komfyr og bra kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. To baderom med dusj og wc. Balkong eller markterrasse. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 86 kvm
Antall personer: 2-4 / 2-5, hvorav 2 barn

Treromsleilighet superior, type B

Moderne, pent innredede og velutstyrte leiligheter med to soverom. Det ene soverommet har en mindre dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Kjøkkendel med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, komfyr og bra kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Baderom med dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 5 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 88 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet, type C

Moderne, pent innredede og velutstyrte leiligheter med to soverom. To enkeltsenger i hvert rom. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa i oppholdsrommet. Kombinert oppholdsrom/kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin, kaffetrakter, brødrister, komfyr og bra kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. To bad med dusj og wc. Balkong. Rengjøring 5 ggr/uke.

Antall personer: 4-5 / 4-6, hvorav 2 barn