Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 232 vurderinger
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
5,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-04-08


10 av 10

+
Høy standard og alt fungerte i leilighetene. Velutstyrte leiligheter med store rom og godt renhold og dyner. Veldig god plass på balkongen med både spiseplassmøbler og solsenger. Aircondition som var individuelt regulerbar i stue og soverommene, kort vei til butikk med greit utvalg. Egen voksenlounge. Rolig område med ingen støy, passer veldig bra for barnefamilier. Mange solsenger. Veldig pent opparbeidet uteområde som var ryddig og rent. Tydelig at det blir fulgt opp med vedlikehold. Lite utsatt for vind pga beliggenheten i en dal. Hotellet hadde gne håndklær for å ha på solsengene som lå klare på rommene ved ankomst. God wifi-dekning i leiligheten.
-
Familiebassenget var lite. Lite utsikt mot havet fra de fleste av rommene da man så mot byggene på motsatt side av uteområdet. Dette var egentlig noe vi var klar over før vi bestilte. Litt dårligere wifi-dekning ved bassengområdet.

Bekreftet gjest: 2023-04-08


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-04-08


9 av 10

+
Flotte leiligheter, fint for barna, samt at der var eget basseng for voksene. Veldig hyggelige folk i resepsjonen
-
Servicen i poolbaren var under enhver kritikk. Lite hyggelige folk der, ellers var det litt kronglete å komme seg ned til byen. Burde vært fortau hele veien.

Bekreftet gjest: 2023-04-08


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-04-08


8 av 10

+
Fine leiligheter og område med solsenger
-

Bekreftet gjest: 2023-04-01


9 av 10

+
Rolig område
-
Vi hadde leilighet helt inne, og fikk bare sol fra kl 10.30 og et par timer. På den tiden var vi ikke i leiligheten uansett. Veldig dårlig solforhold. Kunne få byttet men måtte da ha betalt mange tusen kroner.

Bekreftet gjest: 2023-04-01


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-04-01


9 av 10

+
Hotellet ga det vi ønsket.. Høg standard på leilighet, plassert der vi ønsket. Rent og pent. Basseng var vi ikke interesset i, derfor lav slår. Det virket ellers som om det var bra for dem som benyttet det.
-

Bekreftet gjest: 2023-03-25


10 av 10

+
Rolig, og romslige leiligheter
-
Mulighet for å bestille frokost

Bekreftet gjest: 2023-03-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

204 vurderinger
Utmerket
 
124
Veldig bra
 
47
Bra
 
17
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

29.05.2023

av Stine Mari K

Fine leiligheter og uteområde, men litt langt unna

Både hotellet og leilighetene er veldig fint. Ligger jo litt avsideliggende, men ca 30 min gange inn til Anfi Del Mar (veldig fin gåtur langs vannet), eller ca 15 min bil inn til Puerto Rico. Kan anbefale å ha leiebil i 2-3 dager om man skal være noen uker, slik at man kan utforske øya litt (dra til badeland, kjøpesenter, zoo, akvarie, gokart o.l) og slipper taxi overalt. De har parkeringshus under hele hotellet, sånn at man kan parkere leiebilen i samme blokk som leiligheten og ta heis opp. Leilighetene hadde et godt utstyrt kjøkken slik at man enkelt kunne lage mat der. Mikro, ovn, koketopp, kombikjøleskap og oppvaskmaskin av hvitevarer. Var veldig rolig når vi var her 2 uker i mai, noe som var behagelig. God plass ved bassenget, men kan se at det kanskje kan være litt dårlig med plass i en mer travel periode, da fellesbassenget ikke var særlig stort. Fint med Spar-butikk med godt utvalg i tilknytning til hotellet. Eget voksenbasseng, samt «fellesbasseng» og et lite barnebasseng. De i resepsjonen var veldig hyggelig og pratet godt engelsk. Noen ting jeg savnet/som trekker ned; - Det er ingen restaurant i tilknytning til hotellet. Er et lite utvalg restauranter i Arguineguin, men vi endte som regel med å måtte dra til Anfi eller Puerto Rico for å spise ute. Snack baren ved bassenget er ok, men følte ikke det fungerte til noe mer enn en nødløsning. - Mangler aktivitetsrom/lekerom for barn. De har ingen tilbud for barn, annet enn basseng. Så man må nesten forlate området for å finne aktiviteter. - Savnet også et «oppholdsrom» for voksen, kanskje med en enkel bar. Med dart, biljard osv. hvor man kunne sosialiert i stedet for å være i leilighetene. Baren ved bassenget stengte kl 20. - Veldig forskjell på renholdet. Det er vasking 5 av 7 dager. Noen av dem vasker greit, andre vasker ok og noen vasker nesten ikke i det hele tatt. En av dagene var det en som hadde ommøblert alle toalettsakene jeg hadde pakket ut på badet, samt brettet alle klærne og trusene mine. Litt usikker om jeg satt pris på det eller om jeg kanskje synes det var litt vel mye.. - Vaskemaskin på rommet. Kanskje mye å be om, men når man har leilighet synes jeg det er kjekt med egen vaskemaskin. Man kunne dog leie vaskemaskin for 5 euro, men måtte også kjøpe vaskemiddel selv. - Flisespikkeri, men det er ikke håndsåpe på badet så dette må man selv kjøpe i butikken. - Naturlig nok er spar-butikken på hotellet noe dyrere enn supermarkedene. Anbefaler å ta eventuell storhandel på et supermarked (eks carrefour, hyperdino o.l). Spar hadde mer norske priser, men til gjengjeld også en del norske matvarer om man trenger det. Alt i alt et veldig fint hotell med god standard, som jeg skulle ønske lå litt mer sentralt til slik at vi kunne kommet tilbake. Men det ble dessverre litt for langt unna gode restauranter og et sentrum, som gjorde at vi brukte mye penger på taxi og leiebil.

 
24.03.2023

av Kathrine Angeli... H

Renhold og service

Renhold og service var elendig. Vi har brukt dette hotellet 3 ganger i året etter dette åpnet. Har aldri vært så misfornøyd og skuffet over oppholdet. Dette var så reint og fint og velkeholdt. Var der i august og tok turen nå i mars. Det var ikke samme folk som jobbet der og fikk ikke reint sengetøy på hele ferie kun en dyne ble byttet på, badet var slitt og brunt belegg i dusj og slitte speil, slitt sofa og og skitnete vegger og lå igjen ifra forrige gjester ting på gulvet, vin åpner var ødelagt og de ordnet ikke dette. Elendig har det blitt.

 
24.03.2023

av 41evenf Gran Canaria, Spania

Vært her 4 ganger de siste 15 måneder, men dette var siste turen

Dette hotellet har gått fra et resort til et motell på et knapt år. Elendig renhold , der kun den ene delen av sengen fikk bytt av sengetøy. Støv og klissete overflater. Internett er midt sagt ustabilt. 1 euro koster det pr gang du vil veie din koffert

 
21.03.2023

av Trek46009610800 Oslo, Norge

Fint hotell, men veldig rolig

Flott hotell , rent og pent. Er flere bassenger med barnesone nede og voksenbasseng oppe. Dessverre er det veldig mange pensjonister her som vil ha det stille. Forventet litt lounge musikk ved voksenpoolen. Detvar det ikke. Fikk mange stygge blikk når vi forsøkte å spille litt rolig lounge…

 
09.03.2023

av ElisabethByb

Anbefales!

Rommet var rene og i grei stand, de har det meste du kan tenke deg. Savnet litt vaskemaskin, men dette er tilgjengelig mot betaling. Rengjøring ofte gjennom uken, dette var bra. Vi fikk byttet på senger og håndklær hver 2/3 dag. Det er også oppvasktabletter, kluter og slik at du har noe fra start. Fellesområdene: Er veldholdt, er en lekebinge for barn hvor de kan spille fotball. Bassengene er rene og fine, holder greit temp. Mulig å få nye basseng håndklær hverdag. Badevakten i ukedagene er svært hjelpsom med solsenger og parasoll, opplever at han følger godt med. Opplevde at internetten fungerte greit. Det er rolig på kvelden, ikke mye støy. Mat: Spar butikken er super når man har glemt små ting, men litt dyrt og lite utvalg til ukeshandel. Det er en 15/20 min gange til Hiperdino i arguineguin, her kan du få varene lever hjem på døren dersom du handler over 60euro. Mye billigere enn spar. Lille cafeen med butikken har gode baguetter og milkshakes. Lokalområdet: Det er ikke veldig mye å gjøre i området av typiske turist ting. Om man liker å gå er det et par strender man kan gå til, fks Anfi stranden, patalavaca. Hver tirsdag er det marked nede i arguineguin. Det er noen butikker her og der, men ikke så mye mer. Mulig å ta en kort buss/taxi til puerto rico for mer butikker og liv. Om man går ned mot sunwing, kan man gå langs sjøen inn til arguineguin. Fin tur, og man slipper å krysse den travle veien. Å ting som trakk noe ned: Badevakten i helgene satt gjemt på en stol med nesen ned i telefonen. Basseng cafeen: utrolig tørr og uspiselig burger, personellet ble også sure når dette ble påpekt. Det var i tillegg veldig dyrt. Vil anbefale å styre unna denne.