Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 204 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Leilighet og uteområdet, rolig
-

Bekreftet gjest: 2024-02-24


8 av 10

+
Rommene
-
Litt lite bassengområde. Poolbar var gjennomsnittlig.

Bekreftet gjest: 2024-02-24


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-02-24


9 av 10

+
Rent, pent, god plass. Veldig fine damer som gjorde rent. Litt mye stress rundt lunsjtid på restauranten. Litt manglende engelsk kunnskaper på damer i kafeen.
-
Beliggenheten passet dårlig da vi var sammen med en med et handikap. Vanskelig å komme til byen da det var for bratt å gå og byen var ikke egnet for dette. Ville ikke reist til Arguiniguin igjen. Apollos reiseleder fraværende. Ingen skriftlig info. Alt på pc. Ventet på Apollo reiseleder som aldri kom. Koffert forsvant ett døgn.

Bekreftet gjest: 2024-02-17


8 av 10

+
Det fine bassengområdet for voksne oppe på taket.
-
Fallet i dusjen på badet gikk feil vei, slik at vannet lett rant utover gulvet. Dette kunne med fordel vært rettet opp. (Leil. 314)

Bekreftet gjest: 2024-02-10


9 av 10

+
Var baderom til hvert soverom
-
Bedre spisested på kveldstid

Bekreftet gjest: 2024-01-27


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2024-01-20


9 av 10

+
Leiligheten, rengjøring.
-
Er fornøyd

Bekreftet gjest: 2024-01-20


9 av 10

+
Store leiligheter og terrasser
-
Defekt kaffetrakter som ikke ble erstattet med en ny

Bekreftet gjest: 2024-01-20


5 av 10

+
Store leiligheter
-
Vi var t i kontakt med Apollo og hotellet i forkant for å sikre oss leilighet med ettermiddagssol.Vi har benyttet hotellet 6 ganger tidligere med annen reiseoperatør og har vært svært fornøyd med å bli tatt hensyn til våre ønsker. Vi skulle være 14. dager ,og det var derfor særs viktig for oss å bli hørt vedr. våre ønsker. Var også i kontekt med Apollo før vi dro slik at de også kunne legge inn vårt ønske til hotellet.Våre venner som booket på senere tidspunkt også med Apollo, kotaktet hotellet senere enn oss, og fikk sine ønsker oppfylt- da var ikke i kontakt med Apollo på forhånd! Apollo har tydeligvis ikke noe innvirkning på sine gjesters ønsker? Ellers var solstoler på takterrassen hullete og slitt(uhygensik!) leiligheten bar tydelig preg på slitasje.Kaffetrakter holdt ikke varmen og brødrister var i ustand.At man nå tillater at gjestene lar badehåndkler ligge på solstolene når man går til lunsj på takterrassen er heller ikke greit.Dette var ikke tilatt tidligere,men tydeligvis endret i år.

Bekreftet gjest: 2024-01-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

249 vurderinger
Utmerket
 
151
Veldig bra
 
57
Bra
 
21
Mindre bra
 
10
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

27.02.2024

av MonaJ519 Oslo, Norge

Flott leilighetshotell

Stort leilighetshotell. Vi bodde i blokk 7 i annen etasje, med litt havutsikt. Hadde kveldssol på vår side. Det var fint å sitte ute og spise frokost om morgenen. Leiligheten hadde to soverom og det var litt luksus for to personer. Sengene kunne vært litt mykere. Kjøkkenet var godt utstyrt med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryser, det var topp. Tre norske Tv kanaler. Flott topp basseng på taket, og mange ledige solsenger. Vi trivdes veldig godt og kommer gjerne tilbake.

 
08.07.2023

av Generalmajor Vestlandet, Norge

Overraskande bra i forhold til pris.

Her får du mykje for pengane. Bra standard til veldig god pris. Forholdsvis nye leiligheter. Vi hadde to-roms i 4. etasje heilt bakerst i dalen. Skygge om morgon og sol på ettermiddag. Reingjering av leilighet, minus onsdag og søndag. Reint og fint. Kjøkkenet har det du treng for å lage gode måltid. Nye badehåndklede var litt vanskeleg å få bytte. Basseng både for store og små. Litt langt unna sentrum om du ikkje har tilgang til leigebil. Veldig gode fasiliteter for parkering.

 
29.05.2023

av Stine Mari K

Fine leiligheter og uteområde, men litt langt unna

Både hotellet og leilighetene er veldig fint. Ligger jo litt avsideliggende, men ca 30 min gange inn til Anfi Del Mar (veldig fin gåtur langs vannet), eller ca 15 min bil inn til Puerto Rico. Kan anbefale å ha leiebil i 2-3 dager om man skal være noen uker, slik at man kan utforske øya litt (dra til badeland, kjøpesenter, zoo, akvarie, gokart o.l) og slipper taxi overalt. De har parkeringshus under hele hotellet, sånn at man kan parkere leiebilen i samme blokk som leiligheten og ta heis opp. Leilighetene hadde et godt utstyrt kjøkken slik at man enkelt kunne lage mat der. Mikro, ovn, koketopp, kombikjøleskap og oppvaskmaskin av hvitevarer. Var veldig rolig når vi var her 2 uker i mai, noe som var behagelig. God plass ved bassenget, men kan se at det kanskje kan være litt dårlig med plass i en mer travel periode, da fellesbassenget ikke var særlig stort. Fint med Spar-butikk med godt utvalg i tilknytning til hotellet. Eget voksenbasseng, samt «fellesbasseng» og et lite barnebasseng. De i resepsjonen var veldig hyggelig og pratet godt engelsk. Noen ting jeg savnet/som trekker ned; - Det er ingen restaurant i tilknytning til hotellet. Er et lite utvalg restauranter i Arguineguin, men vi endte som regel med å måtte dra til Anfi eller Puerto Rico for å spise ute. Snack baren ved bassenget er ok, men følte ikke det fungerte til noe mer enn en nødløsning. - Mangler aktivitetsrom/lekerom for barn. De har ingen tilbud for barn, annet enn basseng. Så man må nesten forlate området for å finne aktiviteter. - Savnet også et «oppholdsrom» for voksen, kanskje med en enkel bar. Med dart, biljard osv. hvor man kunne sosialiert i stedet for å være i leilighetene. Baren ved bassenget stengte kl 20. - Veldig forskjell på renholdet. Det er vasking 5 av 7 dager. Noen av dem vasker greit, andre vasker ok og noen vasker nesten ikke i det hele tatt. En av dagene var det en som hadde ommøblert alle toalettsakene jeg hadde pakket ut på badet, samt brettet alle klærne og trusene mine. Litt usikker om jeg satt pris på det eller om jeg kanskje synes det var litt vel mye.. - Vaskemaskin på rommet. Kanskje mye å be om, men når man har leilighet synes jeg det er kjekt med egen vaskemaskin. Man kunne dog leie vaskemaskin for 5 euro, men måtte også kjøpe vaskemiddel selv. - Flisespikkeri, men det er ikke håndsåpe på badet så dette må man selv kjøpe i butikken. - Naturlig nok er spar-butikken på hotellet noe dyrere enn supermarkedene. Anbefaler å ta eventuell storhandel på et supermarked (eks carrefour, hyperdino o.l). Spar hadde mer norske priser, men til gjengjeld også en del norske matvarer om man trenger det. Alt i alt et veldig fint hotell med god standard, som jeg skulle ønske lå litt mer sentralt til slik at vi kunne kommet tilbake. Men det ble dessverre litt for langt unna gode restauranter og et sentrum, som gjorde at vi brukte mye penger på taxi og leiebil.

 
24.03.2023

av Kathrine Angeli... H

Renhold og service

Renhold og service var elendig. Vi har brukt dette hotellet 3 ganger i året etter dette åpnet. Har aldri vært så misfornøyd og skuffet over oppholdet. Dette var så reint og fint og velkeholdt. Var der i august og tok turen nå i mars. Det var ikke samme folk som jobbet der og fikk ikke reint sengetøy på hele ferie kun en dyne ble byttet på, badet var slitt og brunt belegg i dusj og slitte speil, slitt sofa og og skitnete vegger og lå igjen ifra forrige gjester ting på gulvet, vin åpner var ødelagt og de ordnet ikke dette. Elendig har det blitt.

 
24.03.2023

av 41evenf Gran Canaria, Spania

Vært her 4 ganger de siste 15 måneder, men dette var siste turen

Dette hotellet har gått fra et resort til et motell på et knapt år. Elendig renhold , der kun den ene delen av sengen fikk bytt av sengetøy. Støv og klissete overflater. Internett er midt sagt ustabilt. 1 euro koster det pr gang du vil veie din koffert