Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur er et nybygd leilighetshotell som ligger i gangavstand fra sentrum og stranda i den sjarmerende fiskerlandsbyen Arguineguin. Her bor du i lekre, moderne og romslige leiligheter. Bassengområde med oppvarmede basseng!


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter superior, type B for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleilighet superior, type A for 2-4 personer, hvorav 2 barn/2-5 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 4-5 personer/4-6 personer, hvorav 2 barn. Fireromsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nytt og rolig
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nybygde Arguineguin Park by Servatur ligger i rolige omgivelser ovenfor den koselige fiskerlandsbyen Arguineguin. Leilighetene er noe utenom det vanlige – moderne, romslige, fint innredet og med alle de fasilitetene du trenger for å kokkeler selv i ferien om du ønsker det. Herfra har du 10 minutters gange til stranda Las Marañuelas og sentrum i Arguineguin.

I bassengområdet er det et basseng og et barnebasseng, begge oppvarmet til minst 20 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær. Pool-/snackbar.

Det ligger et minimarked ved hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og i området rundt hotellet. Hotellet består av hele fjorten femetasjes bygninger. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og i området rundt hotellet.
  • Hotellet består av hele fjorten femetasjes bygninger.
  • Temperaturen i bassengene kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær.