Arguineguin Park by Servatur

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Arguineguin Park by Servatur er et pent leilighetshotell som ligger i gangavstand fra sentrum og stranda i den sjarmerende fiskerlandsbyen Arguineguin. Her bor du i lekre, moderne og romslige leiligheter. Bassengområde med oppvarmede basseng!


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter superior, type B for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleilighet superior, type A for 2-4 personer, hvorav 2 barn/2-5 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter, type C for 4-5 personer/4-6 personer, hvorav 2 barn. Fireromsleiligheter, type D for 4-5 personer/4-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rene, nydelige og store leiligheter med alt av utstyr man trengte. Alt føltes nytt og gjennomten...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Arguineguin Park by Servatur er et pent hotell som ligger i rolige omgivelser ovenfor den koselige fiskerlandsbyen Arguineguin. Leilighetene er noe utenom det vanlige – moderne, romslige, fint innredet og med alle de fasilitetene du trenger for å kokkeler selv i ferien om du ønsker det. Herfra har du 10 minutters gange til stranda Las Marañuelas og sentrum i Arguineguin.

I bassengområdet er det et basseng og et barnebasseng, begge oppvarmet til minst 22 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Et bassengområde med med eget basseng er reservert for voksne over 18 år. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert. Pool-/snackbar.

Det ligger et minimarked ved hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og i området rundt hotellet. Hotellet består av hele fjorten femetasjes bygninger. Arguineguin Park by Servatur er helt røykfritt, hvilket innebærer at det ikke er lov å røyke noen steder inne på hotellanlegget.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Arguineguin & Patalavaca

Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

På det lekre leilighetshotellet Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass for opp til sju personer. Her er det et herlig bassengområde og strandpromenaden som passerer hotellet går helt inn til i Arguineguín. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng samt spisebord og solsenger på terrassen.