Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur er et pent leilighetshotell som ligger i gangavstand fra sentrum og stranda i den sjarmerende fiskerlandsbyen Arguineguin. Her bor du i lekre, moderne og romslige leiligheter. Bassengområde med oppvarmede basseng!


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter superior, type B for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleilighet superior, type A for 2-4 personer, hvorav 2 barn/2-5 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 4-5 personer/4-6 personer, hvorav 2 barn. Fireromsleiligheter for 4-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Relativt nytt, fine rom, ok utstyrt, ok uteplasser, flott voksen tak terrasse med basseng. Flott...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Arguineguin Park by Servatur er et pent hotell som ligger i rolige omgivelser ovenfor den koselige fiskerlandsbyen Arguineguin. Leilighetene er noe utenom det vanlige – moderne, romslige, fint innredet og med alle de fasilitetene du trenger for å kokkeler selv i ferien om du ønsker det. Herfra har du 10 minutters gange til stranda Las Marañuelas og sentrum i Arguineguin.

I bassengområdet er det et basseng og et barnebasseng, begge oppvarmet til minst 20 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. En del av bassengområdet med et eget basseng er reservert for voksne over 18 år. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær. Pool-/snackbar.

Det ligger et minimarked ved hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og i området rundt hotellet. Hotellet består av hele fjorten femetasjes bygninger. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Arguineguin Park by Servatur er helt røykfritt, hvilket innebærer at det ikke er lov å røyke noen steder inne på hotellanlegget.
  • Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet og i området rundt hotellet.
  • Hotellet består av hele fjorten femetasjes bygninger.
  • Temperaturen i bassengene kan synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær.

Alle hoteller – Arguineguin & Patalavaca

Cordial Santa Águeda

På det lekre leilighetshotellet Cordial Santa Agueda bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass. Her er det et herlig bassengområde og strandpromenaden som passerer hotellet går helt inn til i Arguineguín. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng.

Cordial Santa Águeda – sommer 2023

På det lekre leilighetshotellet Cordial Santa Agueda bor du i moderne og velutstyrte leiligheter med god plass. Her er det et herlig bassengområde og strandpromenaden som passerer hotellet går helt inn til i Arguineguín. Vil du ha det litt ekstra fint i ferien kan du bestille leilighet med eget basseng, spiseplass og solsenger på terrassen.