Deluxerom

Nyrenoverte, romslige og lyse deluxerom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Putemeny. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Bad, er som delvis er åpen mot rommet, med separat dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Gjester over 16 år i deluxerommene har gratis inngang til spasenteret hver dag.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Deluxerom med jacuzzi

Nyrenoverte, romslige og lyse deluxerom med egen jacuzzi på markterrassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Putemeny. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Bad, er som delvis er åpen mot rommet, med separat dusj og wc, hårføner. Markterrasse med jacuzzi. Rengjøring 7 ggr/uke. Gjester over 16 år i deluxerommene har gratis inngang til spasenteret hver dag.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom

Nyrenoverte, romslige og lyse dobbeltrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Bad, er som delvis er åpen mot rommet, med separat dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn