Barcelo Fuerteventura Mar

Velkommen til nyrenoverte Barcelo Fuerteventura Mar! Hotellet lokker med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Alle rommene samt store deler av fellesområdene er renoverte og oppdaterte. Hotellet tilby massevis av aktiviteter for hele familien og et fint spa for litt ekstra velvære.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom med jacuzzi for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,8 av 10
Basert på 65 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlig nyrenoverte Barcelo Fuerteventura Mar ligger ved stranda i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her frister stranda og selvsagt hotellets bassengområde med saltvannsbasseng, to for voksne og to for barn, hvorav det ene er en grunn plaskedam for de minste, med to vannsklier. Ett av de større bassengene og plaskedammen er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Gratis solsenger, parasoller og håndkleservice. Nyrenovert pool-/snackbar.

Renovert lobby og en lobbybar med områder for familier, par og grupper. Innredningen går i jordnære farger og mye tre. Den nyrenoverte bufférestauranten disker opp med spanske og lokale spesialiteter til frokost, lunsj og middag.

Herlig Thalassospa-senter med utendørs- og innendørsbasseng med massasjefunksjoner, badstue, dampbadstue og ulike behandlinger mot avgift. Aldersgrense 16 år for å benytte spaet. Gratis treningsrom. Mange aktiviteter som padel, tennis, bordtennis, pétanque, fotball, basketball, volleyball og vannpolo på dagtid og underholdning om kvelden. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år.

Gratis wifi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Suvenirbutikk på hotellet. Parkering utendørs på hotellområdet. Kort vei til butikker og restauranter. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Halvpensjon, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restaurant Tindaya.
  • Lunsjbuffé i restaurant Tindaya.
  • Middagsbuffé i restaurant Tindaya.
  • Snacks i Snack Bar Palo Santo All Inclusive-hjørne kl. 11.00-17.00.
  • 30 % rabatt på øvrige tilbud på snack-menyen i Snack Bar Palo Santo .
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale samt noen internasjonale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Hotellets spa er stengt grunnet koronarestriksjoner.

Alle hoteller – Caleta de Fuste

Elba Sara

På Elba Sara du glede deg over ypperlig service, mange fasiliteter og kort vei til de beste golfbanene på Fuerteventura. For de små er det lekeplass, barnebasseng, minigolf og barneklubb.

Puerto Caleta

Puerto Caleta er et enkelt leilighetshotell på Fuerteventura som ligger i gangavstand til sandstranda i Caleta de Fuste-bukta. Her bor du i romslige, enkle toromsleiligheter og har du lyst til å leie bil og utforske mer av øyas herlige strender er dette et godt utgangspunkt.

Casthotels Fuertesol Bungalows

Casthotels Fuertesol Bungalows er et enkelt, noe slitt leilighetshotell som ligger i passe gangavstand fra den koselige feriebyen Caleta de Fuste. Hotellet har et stort basseng med barneseksjon og poolbar som serverer enkle retter. Det er bare en kort spasertur til den langgrunne sandstranda Playa de Castillo.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort er et førsteklasses hotell der navnet sier det meste! Her kan du nyte den utmerkede servicen Sheraton er kjent for – midt på den lange sandstranda, nær to 18-hulls golfbaner samt et stort spa med omfattende spameny.

Villas Caleta Beach & Golf

Villas Caleta Beach & Golf ligger noen kilometer sør for byen Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her bor du i romslige villaer med eget basseng og bor så og si på golfbanen Golf Club Salinas de Antigua.