Shopping i Malaga

Shopping i Malaga

Akkurat som mange andre byer i Spania finnes det mye gode shopping i Malaga! Her finnes alt fra store spanske kjeder som Zara og Massimo Dutti, til markeder og kjøpesentre. Her har vi samlet våre beste tips til shopping i Malaga. 

Bestill reise til Malaga >>

Se flere reisetips til Malaga

Shopping i Malaga Shopping i Malaga

Malagas mange kjøpesentre

Om det er noe som bugner i Malagaområdet, så er det kjøpesentre! Her er 3 av byens beste: 

  1. Malaga Plaza Shopping Centre - populærkultur bonanza! Dette kjøpesenteret passer for deg som er interessert i musikk, bøker og film.
    Adresse: C/ Armengual de la Mota. 
  2. Larios kjøpesenter er ett av de største kjøpesentrene i hele Malaga. Her finner du både spanske og internasjonale klesbutikker. 
    Adresse: Av. de la Aurora, 25.
  3. Plaza Mayor Shopping Park ligger litt utenfor sentrale Malaga, men det er vel verdt et besøk. Plaza Mayor er som en liten landsby utelukkende for shopping. Her finner du alle designmerkene du kan tenke deg, men også en hel del restauranter når sulten melder seg.
    Adresse: Avda. de la Aurora, 25.

Kjente kjeder i Malaga

Mange av de store kjedene ligger i eller rundt Malagas største shoppinggater; Calle Larios og Calle Nueva. Her venter kjente butikker som Zara, Bershka, Pull & Bear og Mango. Den kjente varehuskjeden El Corte Inglés finnes også i Malaga, hvor den mest sentrale ligger i Avenida de Andalucia. I en av de største kjøpesentrene i Malaga, Centro Comercial Cialia, finner du også de fleste kjente butikkene. 

Markeder i Malaga

Dersom været tillater det er det få ting som er så koselig som å spasere rundt på et marked. Det finnes flest markeder på våren, sommeren og høsten. Men i Malaga er det alltid et marked å besøke i helgene, uansett når på året. 

El Zoco de Muelle Uno er et marked hvor lokalbefolkningen selger alt fra mat til klær og dekorasjoner. Markedet holdes vanligvis den andre søndagen hver måned, men det kan være lurt å spørre på forhånd for sikkerhetsskyld. 

I området Soho holdes det marked den første søndagen i måneden. Her kan du finne keramikk, smykker og antikviteter til gode priser. 

På torget Plaza de la Merced er det gatemarked den siste søndagen i måneden. Her kan du kjøpe det meste, alt fra vesker til klær og bøker. 


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.