1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Isola Verde

apollo mondo boutique

I hjertet av det uberørte Epirusområdet, i byen Sivota med sin dramatiske kystlinje, krystallklare badevann, fjellandsbyer og sin lange historie har vi laget vårt første Mondo Boutique-hotell. Isola Verde er et hotell med høy komfort, design og opplevelser for alle og enhver. Naturen er storslagen med fantastisk utsikt. Sivotas mange viker er kjent for å ha noen av de beste badeområdene i Hellas.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med eget basseng og halvpensjon for 1-2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Handikapvennlige dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer. Dobbeltrom i de øvre etasjene med halvpensjon for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,4 av 10
Basert på 12 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Fasilitetene, rolig.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Isola Verde trer du inn i elegante, intime og avslappende omgivelser. Hotellets innredning er av naturlige materialer – her veksler det mellom vakkert treverk, marmor og hvit kalkstein, krydret med greske dufter og detaljer. Det hele føles så enkelt og ekte.

I lobbyen og loungene kan du slå av en prat og koble av, treffe gamle og nye venner. Bassenget ligger adskilt fra hotellet i frodige omgivelser med komfortable solsenger. Bassenghåndklær mot depositum. Like ved finner du poolbaren med kald drikke, lettere lunsj og noe å bite i. Hotellet ligger vendt mot havet og stranden er bare en kort tur unna. Der venter noe av det bedre badevannet Hellas har å by på.

Kjøkkenet
Isola Verdes restaurant er hotellets hjerte. Her trives man – i selskap med andre eller på tomanns hånd. I kjøkkenet har kjærligheten til den greske matkulturen sin naturlige plass, og menyen er fylt av tradisjonelle matretter med en moderne vri. Rettene er basert på lokale råvarer, ofte biologiske og lokalproduserte. Her presenterer vi Mondo Meze, et nytt konsept med lokale småretter som du deler eller nyter alene. I vinkjelleren ligger lokal og internasjonal vin av høy kvalitet, baren serverer boblende, friske og syrlige drikke. 

På frokostbufféen er det nybakt brød, ferskpresset juice og kaffe. Her forenes klassiske greske delikatesser, som lokal ost og fersk oliven.

Helse og velvære
På Isola Verde kan du starte morgenen med yoga og avrunde dagen med en treningstime. Vil du heller trene på egen hånd så har hotellet et nybygd treningsrom. Og åpner du døren venter høye fjell, grønnkledde olivenlunder og asurblått hav – en fottur på det greske fastlandet er en ekte naturopplevelse.

Ønsker du litt ekstra omsorg kan du bestille tid i skjønnhetssalongen. Her tilbys behandlinger som manikyr og massasje.

Inkludert i Apollo Mondo Boutique

 • Morgenyoga 5 dager i uken
 • Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uken
 • Inngang til treningsrommet
 • Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget
 • WiFi på hele hotellet
 • Luftkondisjonering

Mot avgift

 • Skjønnhetsbehandlinger

Les mer om Apollo Mondo Boutique-hotell her.

Måltider

Noen romkategorier har frokostbuffé inkludert med mulighet til å legge til halvpensjon. Andre har halvpensjon inkludert.

Halvpensjon består av frokostbuffé samt en fast gastronomisk meny til middag.

På dagtid kan du kjøpe lettere lunsj og Mondo Meze i poolbaren.

Verdt å vite

 • Hotellet etterstreber en rolig atmosfære og vender seg først og fremst til et voksent publikum. Det er ikke noen fasiliteter eller aktiviteter tilrettelagt for barn. Skal dere reise med barn anbefaler vi et annet av våre Apollo Mondo Family- eller Apollo Mondo Selected-hotell.

 • Hotellområdet ligger i en åsside med nivåforskjeller og flere trapper.

Apollo Mondo Boutique
Apollo Mondo Boutique
 • Matkultur og gastronomi
 • Kvalitet for bedre komfort
 • Design og estetikk
 • Trening og velvære

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Isola Verde kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.


Sykkel- og løpekart

Har du lyst til å trene løping og sykling mens du er på Isola Verde kan du laste ned kartene:

Pin-ikon  Sivota 5,4 km 

Pin-ikon  Sivota 6,3 km

Pin-ikon  Sivota 8,5 km

Pin-ikon  Sivota 20 km