1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Isola Verde

Velkommen til Isola Verde, boutique-hotellet som ligger lekkert til i Sivotas vakre landskap. Her går dagene i behagelig tempo i fine omgivelser og de varme kveldene fylles med god mat i godt selskap. Her finner du det du trenger for late feriedager.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Isola Verde trer du inn i elegante, intime og avslappende omgivelser. Hotellets innredning bygger på naturlige material – på vakkert treverk, marmor og hvit kalkstein, krydret med greske dufter og detaljer. Her er det enkelt og ekte.

I lobbyen og loungene sosialiserer du og kobler av, treffer gamle og nye venner. Bassenget ligger adskilt i frodige omgivelser med komfortable solsenger. Like ved finner du poolbaren med kald drikke, lettere lunsj og noe å bite i. Hotellet ligger vendt mot havet og stranden er bare en kort tur unna. Der venter noe av det bedre badevannet Hellas har å by på.

Kjøkkenet
Isola Verdes restaurant er hotellets hjerte. Her trives man – i selskap med andre eller på tomanns hånd. I kjøkkenet har kjærligheten til den greske matkulturen sin naturlige plass, og menyen er fylt av tradisjonelle matretter med en moderne vri. Rettene er basert på lokale råvarer, ofte biologiske og lokalproduserte. Her presenterer vi Mondo Meze, et nytt konsept med lokale smårettersom du deler eller nyter alene. I vinkjelleren ligger lokal og internasjonal vin av høy kvalitet, baren serverer boblende, friske og syrlige drikke. 

På frokostbuffén er det nybakt brød, ferskpresset juice og baristakaffe. Her forenes klassiske greske delikatesser, som lokal ost og fersk oliven.

Helse og velvære
På Isola Verde kan du starte morgenen med yoga og avrunde dagen med en treningstime. Vil du heller trene på egen hånd så har hotellet et nybygd treningsrom. Og åpner du døren så venter høye fjell, grønnkledde olivenlunder og asurblått hav – en fottur på det greske fastlandet er en ekte naturopplevelse.

Ønsker du litt ekstra omsorg kan du bestille tid i skjønnhetssalongen. Her tilbys behandlinger som manikyr og massasje.

Inkludert i Apollo Mondo Boutique
Morgenyoga 5 dager i uken
Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uken
Inngang til treningsrommet
Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget
WiFi på hele hotellet
Luftkondisjonering

Mot avgift
Skjønnhetsbehandlinger

Les mer om Apollo Mondo Boutique-hotell her.

Måltider

Frokostbuffé i hotellets restaurant er inkludert.
Til middag serveres en fast meny og til lunsj serveres lettere måltider i barene og Mondo Meze, disse er mot tillegg.