1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Isola Verde

Velkommen til Isola Verde, Apollo Mondo Boutique-hotellet som ligger lekkert til i Sivotas vakre landskap. Her går dagene i behagelig tempo i fine omgivelser og de varme kveldene fylles med god mat i godt selskap. Her finner du det du trenger for late feriedager.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom med eget basseng og halvpensjon for 1-2 personer. Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Handikapvennlige dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 1-2 personer. Dobbeltrom i de øvre etasjene med halvpensjon for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Isola Verde trer du inn i elegante, intime og avslappende omgivelser. Hotellets innredning er av naturlige materialer – her veksler det mellom vakkert treverk, marmor og hvit kalkstein, krydret med greske dufter og detaljer. Det hele føles så enkelt og ekte.

I lobbyen og loungene kan du slå av en prat og koble av, treffe gamle og nye venner. Bassenget ligger adskilt fra hotellet i frodige omgivelser med komfortable solsenger. Like ved finner du poolbaren med kald drikke, lettere lunsj og noe å bite i. Hotellet ligger vendt mot havet og stranden er bare en kort tur unna. Der venter noe av det bedre badevannet Hellas har å by på.

Kjøkkenet
Isola Verdes restaurant er hotellets hjerte. Her trives man – i selskap med andre eller på tomanns hånd. I kjøkkenet har kjærligheten til den greske matkulturen sin naturlige plass, og menyen er fylt av tradisjonelle matretter med en moderne vri. Rettene er basert på lokale råvarer, ofte biologiske og lokalproduserte. Her presenterer vi Mondo Meze, et nytt konsept med lokale småretter som du deler eller nyter alene. I vinkjelleren ligger lokal og internasjonal vin av høy kvalitet, baren serverer boblende, friske og syrlige drikke. 

På frokostbufféen er det nybakt brød, ferskpresset juice og baristakaffe. Her forenes klassiske greske delikatesser, som lokal ost og fersk oliven.

Helse og velvære
På Isola Verde kan du starte morgenen med yoga og avrunde dagen med en treningstime. Vil du heller trene på egen hånd så har hotellet et nybygd treningsrom. Og åpner du døren venter høye fjell, grønnkledde olivenlunder og asurblått hav – en fottur på det greske fastlandet er en ekte naturopplevelse.

Ønsker du litt ekstra omsorg kan du bestille tid i skjønnhetssalongen. Her tilbys behandlinger som manikyr og massasje.

Inkludert i Apollo Mondo Boutique
• Morgenyoga 5 dager i uken
• Treningstime med profesjonelle instruktører 5 dager i uken
• Inngang til treningsrommet
• Tilgang til solsenger og parasoller ved bassenget
• WiFi på hele hotellet
• Luftkondisjonering

Mot avgift

• Skjønnhetsbehandlinger

Les mer om Apollo Mondo Boutique-hotell her.

Måltider

Frokostbuffé eller halvpensjon er inkludert.

Noen romkategorier har frokostbuffé inkludert med mulighet til å legge til halvpensjon. Andre har halvpensjon inkludert. Til middag serveres en fast meny og til lunsj serveres lettere måltider i barene og Mondo Meze, disse er mot tillegg.