Alegria Beach Resort

apollo mondo family

Velkommen til Alegria Beach Resort – et helt nybygd Apollo Mondo Family-hotell i Plakias på Kreta! Nyt familieferien på stranden med tilgang til flere basseng, restauranter og aktiviteter. La barna leke seg med Polly & Mino mens du nyter en god kaffe på Mondo Café eller en gratis treningstime. For et ekstra komfortabelt opphold – legg til All Inclusive!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 1-4 personer. Ettromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter med eget basseng for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 15 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sjarmerende Alegria Beach Resort er ett av våre siste Apollo Mondo Family-hotell på Kreta. Hotellet er helt nybygd med moderne og stilige områder der hele familien trives. Her tilbringer du ferien på stranden, med gangavstand til sentrum i koselige Plakias.

Stort bassengområde og vakker strand
På Alegria Beach Resort er det to basseng hvorav ett er oppvarmet fra oktober til april. De små har et eget barnebasseng å plaske og leke i. Frister en dukkert i det glitrende Middelhavet er det bare å ta et par skritt ned til stranden, som til og med har EUs Blått Flagg for det krystallklare vannet. Både ved bassenget og stranden er det gratis solsenger, parasoller og håndklær. Når magene begynner å rumle er det både en strandbar og poolbar hvor du kan bestille noe lett å spise**.

Vellaget og helseriktig mat
I hotellets hovedrestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Her er det også to à la carte-restauranter samt flere barer. I den populære kaffe- og juicebaren Mondo Café serveres ekstra god kaffe, frisk juice til barna og gode bakverk. Hotellet har også et brasserie.

Ekstra moro for barna
Alegria Beach Resort er barnas lekeparadis. Her tilbys et fullspekket aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Polly & Mino.

Sport og trening
På Alegria Beach Resort er det et bredt utvalg av treningsaktiviteter. Her trener du gratis i treningsstudio og kan bli med på fire gratis treningstimer om dagen, samt morgenyoga 3-5 ganger i uka – og alt under kyndig ledelse av skandinavisktalende instruktører. På hotellet kan du også spille sandvolleyball og strandfotball, trene vanngymnastikk og aerobics, eller legge ut på en joggetur. Ved stranden er det vannsport mot avgift. Gåstaver kan lånes på servicekontoret mot depositum. Du kan også leie sykkel– og løpsvogner. Vil du ta en pause fra sola kan du unne deg en massasje eller en annen spabehandling (mot avgift). Her er det også badstue, hamam, jacuzzi samt et innendørsbasseng.

Øvrig informasjon
Du surfer med gratis WiFi på hele hotellområdet og resepsjonen er åpen døgnet rundt. Tre ganger i uka tilbyr hotellet liveshow og musikk. Sentrum i Plakias ligger bare en kort spasertur fra hotellet og der finner du flere hyggelige restauranter, bakerier og butikker. Om du vil utforske området er det en busstasjon rett utenfor hotellet.

Her kan du les mer om Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

 • Leiligheter: Ingen måltider inkludert.
 • Rommene: Frokostbuffé inkludert.

Frokostbuffé, halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

 • Tidlig kontinental frokost kl. 5.00-7.15
 • Amerikansk frokostbuffé kl. 7.15-10.00
 • Sen kontinental frokost kl. 10.00-10.30
 • Internasjonal lunsjbuffé kl. 12.30-1430
 • Snacks i kaféen kl. 10.30-12.30 og 14.30-16.00.
 • Kaffe og kaker i kaféen kl. 16.00-18.00.
 • Iskrem i kaféen kl. 10.00-18.00
 • Internasjonal middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.00
 • Temakveld en gang i uka i hovedrestauranten kl. 18.30-21.00
 • Kveldsnacks i kaféen kl. 23.00-24.00
 • Frokostkurv eller lunsjkurv på forespørsel
 • Gratis badstue, hamam og jacuzzi (reservasjon kreves)
 • En gratis introduksjon til dykking en gang/uke (reservasjon kreves).
 • Happy hour med internasjonale drinker
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, sin samt lokale og internasjonale drinker kl. 10.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Alegria Beach Resort kan du også bestille direktetransfer fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for transferbussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.