Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 1040 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


3 av 10

+
Service og hyggelig betjening i resepsjonen.
-
Bør ha et system på reservasjon av solsenger. De ble okkupert fra tidlig morgen uten at de ble benyttet. Se forøvrig kommentarer vedrørende renhold og mat/drikke. Apollo bør også informere på sine hjemmesider at Plakias tidvis har svært sterk vind og derfor ikke passer reisende som ønsker å benytte seg av strand.

Bekreftet gjest: 2024-07-12


9 av 10

+
Interiør og service. Kort vei til stranden. Utsikt.
-
Mye vind.

Bekreftet gjest: 2024-07-07


8 av 10

+
Stor plass, solsenger på basseng og Strand fulgte med
-
Små håndkle til basseng og strand Hotellet annonserte seg med paddel bane og hvis man ikke hadde noen å spille med kunne hotellet ordne det. Det gjorde de ikke. De ba oss om å finne folk selv som kunne spille

Bekreftet gjest: 2024-07-07


10 av 10

+
Service
-
Aktiviteter på stranden

Bekreftet gjest: 2024-07-07


10 av 10

+
Alt er fint, reint og skikkeleg. God service, venlege tilsette.
-
Har vore på Alegria før, med alt inkludert i All Inclusive. No var det særs mykje i bassengbaren som ikkje var inkludert i All Inclusive lenger, dette er dårleg med tanke på kva All Inclusive kostar.

Bekreftet gjest: 2024-07-06


8 av 10

+
Rommet
-
Service

Bekreftet gjest: 2024-07-06


8 av 10

+
Store og fine rom, rent og pent, god frokost, fin beliggenhet
-
Kunne vært flere knagger på rommet, hadde ingen sted å henge håndklær inne. Lytt. Vi hadde rom ved poolbaren, slitsom musikk etter vår smak. Men det var stille om natten

Bekreftet gjest: 2024-07-06


10 av 10

+
Her var ryddig og pent overalt
-

Bekreftet gjest: 2024-07-06


8 av 10

+
Beliggenhet, nært stranda og fasilteter. Rolig og god atmosfære. Familievennlig. Muligheter for å gå i fjellet
-
Noe større variasjon i kosten dag for dag. Drikke inkludert måltider da man måtte kjøpe drikke til frokost og lunsj ved halvpensjon.

Bekreftet gjest: 2024-07-05


10 av 10

+
Alle var veldig koselige. Svømmetreningen med Elin. Finerom. Frokostbuffet.
-
Ikke noe å si på hotellet. Men, en svært ubehagelig, aggressiv bussjåfør fra hotellet til flyplassenn som var truende. Apollo/ hotellet kan ikke samarbeidet med aggressive bussjåfører . Jeg ville ikke turt å tatt bussen dit igjen , om slike sjaføren fremdeles opererer.

Bekreftet gjest: 2024-07-05


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

52 vurderinger
Utmerket
 
23
Veldig bra
 
16
Bra
 
10
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

10.07.2024

av 238h_vardh

Liten, rolig og fin plass, men veldig sterk vind som ødelegger en del

Plusser: Flotte, store, rene og pene leiligheter med fine balkonger. Flotte bassenger og rent og pent. Veldig rolig og fint. Minuser: Et ordentlig vindhøl, dette trekker veldig ned på inntrykket, det blåser sterk vind omtrent konstant som gjør det utfordrende å være på stranden f.eks. Noen ganger så sterkt at solsengene rundt bassenget måtte bindes fast. I tillegg veldig lite solsenger i basseng områdene og da blir det krig om solsengene naturligvis. Ingen kontroll på om man er ute tidlig og holder av solsenger uten å bruke dem før sent ut på dagen. Er man senere ute enn kl 9 er det veldig liten sjanse for å finne noe med mindre man har vært ute tidligere og lagt ut håndkle. Vi prøvde AlaCarte på hotellets restaurant, veldig dårlig. Dra heller den lille turen inn til sentrum og finn restaurant der. Kri Kri kan anbefales og restaurantene i gaten bak.

 
06.07.2024

av Lene Hegdahl S Nøtterøy, Norge

Bra !

Flott beliggenhet rett ved stranden ( ca 100 m) nye, store og freshe rom. Bra renhold. God frokost. Forsøkte all inklusive en av dagene men foretrakk å spise lunsj / middag på tavernaer i nærheten. Litt kjedelig område, dårlig med offentlig transport, ligger avsides. 1 km å gå til gate med tavernaer / butikker. Vi kommer nok ikke tilbake til dette stedet. Men stranden er fantastisk ! Noe lytt. Vi hadde rom rett ved poolbaren og musikken de spilte var enerverende og høy, men det var rolig om natten. Hyggelig personale Flere gjester reserverer solsenger fra tidlig om morgenen. Det er en uting.

 
01.07.2024

av Siv S

Fint sted, ikke veldig barnevennlig

Fordeler: - Veldig fint hotell med godt renhold - God frukostbuffet med stort utvalg - Bra svømmeskole for barn og barneklubb - Ikke stappa med folk, alltid mulig å få strandstol - Vannbeholdere med gratis vann stilt ut flere steder på hotellet - Egne håndklær å ta med på strand -Gratis solseng på strand -Plakias er en koselig by Ulemper: - Barnebassenget er for barn opp til 2 år og veldig lite. De to andre bassengene er 1,40 over det hele. Burde vært ett basseng der barn de hadde mindre dyp -Iskalde basseng, også barnebassenget. Mtp basseng er dette hotellet ikkje ypperlig for barn i alder 2- svømmedyktig alder. -VIND. Alt må stroppes fast ved bassengene. -Strand: ikke grunt mer enn 1m ut. Store bølger og dypt fort = ikke spesielt barnevennlig - Savnet underholdning på kveld for både barn og voksne -Stranda var stengt med rødt flagg 3 av 7 dager -Lite utvalg i glutenfri mat i byen -Senere utsjekk (2 timer) betydde en natt ekstra betaling (derfor uaktuelt) -Lang tur fra flyplass

 
21.06.2024

av gundajulie Norge

Pent, men litt kjedelig sted!

Veldig bra hotell og stort sett hyggelige ansatte. Men det er lite å finne på her. Litt kjedelig. Vi har to store flotte tv apparater, men ingen tv kanaler? Burde hatt NRK1 og TV2 som andre steder har. Eller hatt tilgang til å caste! Men mens vi har vært her har det blåst så hardt at både solsenger og alt rundt blåste ut i bassenget. Kraftig vind er visst kjennemerket til Plakias! Den blir slitsom i lengden! Plakias by er koselig og der er det flere restauranter. For oss så ble det en del tid i leiligheten. Men dette er nok ikke stedet for oss!

 
13.10.2023

av 930iselinp Tromsø, Norge

Rolig familiehotell

Vil fremheve de ansatte fra Apollo og hotellpersonalet. De var ekstremt imøtekommende og gjorde oppholdet vårt svært hyggelig. Renholdet på hotellet fortjener også ros, da alt var ryddig og rent. Rommet vi bodde på var romslig og komfortabelt. Hotellet hadde et imponerende antall bassenger, og eget barnebasseng. Polly og Mino Club, med sitt utvalg av aktiviteter for barn, var en klar suksess. Det var en lettelse å oppdage at air condition var i alle rom. Beliggenheten var også gunstig, med flere gode restauranter i nærheten. De som ønsket å holde seg aktive, hadde tilgang til et treningsrom og en paddelbane. Det var hyggelig å delta på treningsøkter organisert av Apollo. Videre kunne vi nyte flotte turmuligheter i området, både for de som ønsket lange turer og de som reiste med barn. På den andre siden var kjøkkenutstyret i rommet vårt tydelig utdatert, og her råder vi å tilføye kjøkkenredskaper som saks, potetskreller, desilitermåler, kort/støvbrett og flere skjærefjøler. Det største minuset under oppholdet var maurproblemet. Hotellet klarte å kvitte seg med det.