Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 820 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Selve området og at det var solsenger og badehåndkle inkludert ved både bassenget og stranda. Leiligheten var også veldig fin!
-
Vi hadde to TV-er, men bare kanaler på tysk og fransk. Noe på engelsk, men bare nyhetskanaler. Litt rart da de fleste som var der var skandinaviske. Vi hadde sjeldent varmtvann til en hel dusj. Gikk ofte tom etter et par min. Treningsrommet var litt skuffende utstyrt med tanke på resten av hotellet. Tredemøllen var også ganske slitne.

Bekreftet gjest: 2023-11-04


8 av 10

+
Utseende, renhold, beliggenhet.
-
Burde ha kaffetrakter på rom, særlig når baren ikke åpner før 9:30.

Bekreftet gjest: 2023-10-28


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-28


9 av 10

+
Fine rom, flott balkong, behagelige senger
-

Bekreftet gjest: 2023-10-28


10 av 10

+
Nær sentrum og strand, stille og rolig. Rent og ryddig.
-
Rommet manglet tørkestativ til våte badeklær.

Bekreftet gjest: 2023-10-28


8 av 10

+
.
-
.

Bekreftet gjest: 2023-10-21


9 av 10

+
Velholdt , nytt og rengjøring var topp
-
Temperatur på maten var ikke høy nok slik at ble mer kald buffet istedet for varm mat

Bekreftet gjest: 2023-10-21


10 av 10

+
Nytt og fint, nær strand og gangavstand sentrum.
-
Håndkleskifte hver dag hadde vært prikken over i-en. Kunne vært en gardin eller dør mellom baderomsvask og gang, føltes litt for åpent.

Bekreftet gjest: 2023-10-21


10 av 10

+
Pent opparbeidet område
-

Bekreftet gjest: 2023-10-15


9 av 10

+
Beliggenhet, design, likte veldig godt at rommet lå på bakkeplan med kort avstand til både basseng og strand. Supert med egne strandstoler! God mat, vi hadde kun frokost inkludert. Supert med ulike basseng, SPA, trening. Ble med på flere gruppetimer i yoga, pilates.. Kult med padelbane selv om vi ikek prøvde det. Barneklubben var kjempebra og barna digget den!
-
Det var veldig kaldt i bassenget så ble lite bading der for min del. Ikke så god kaffe.. Rommet var litt trangt, litt rart å ikke ha noe sted å henge/ gjøre av klær. Men vi fant ut av det. Tok lang tid å få mat vi bestilte i poolbar/strandbar. Skulle gjerne hatt pinneis. Kjøpte is en dag i strandbaren og den var rådyr og ikke så god.

Bekreftet gjest: 2023-10-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

44 vurderinger
Utmerket
 
21
Veldig bra
 
14
Bra
 
7
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

13.10.2023

av 930iselinp Tromsø, Norge

Rolig familiehotell

Vil fremheve de ansatte fra Apollo og hotellpersonalet. De var ekstremt imøtekommende og gjorde oppholdet vårt svært hyggelig. Renholdet på hotellet fortjener også ros, da alt var ryddig og rent. Rommet vi bodde på var romslig og komfortabelt. Hotellet hadde et imponerende antall bassenger, og eget barnebasseng. Polly og Mino Club, med sitt utvalg av aktiviteter for barn, var en klar suksess. Det var en lettelse å oppdage at air condition var i alle rom. Beliggenheten var også gunstig, med flere gode restauranter i nærheten. De som ønsket å holde seg aktive, hadde tilgang til et treningsrom og en paddelbane. Det var hyggelig å delta på treningsøkter organisert av Apollo. Videre kunne vi nyte flotte turmuligheter i området, både for de som ønsket lange turer og de som reiste med barn. På den andre siden var kjøkkenutstyret i rommet vårt tydelig utdatert, og her råder vi å tilføye kjøkkenredskaper som saks, potetskreller, desilitermåler, kort/støvbrett og flere skjærefjøler. Det største minuset under oppholdet var maurproblemet. Hotellet klarte å kvitte seg med det.

 
26.08.2023

av 263philip_ Stavanger, Norge

Fint sted, trenger noe oppussing

Som førstereisgutt med cøliaki var jeg veldig spent på hvordan dette skulle gå. Forespurte glutenfrie alternativer på forhånd og fikk dette svaret In accordance with your question, we serve gluten-free options. When you are going to check-in in our resort you will fill out our allergy form and we will inform the F&B Manager and the Cheff to prepare gluten free dishes for you. Optimistisk tenkte jeg at dette må jo bli bra. Vi hadde frokost inkludert. Første dag i frokostsalen, fant ingenting, heller ikke noe var merket med allergener. Spurte en ansatt om glutenfritt brød, og fikk fra kjøkkenet 3 tørre toast. Litt usikker på hvilket pålegg jeg kunne spise da ingenting var merket… så de første dagene ble det egg og bacon. Så en morgen var det endelig kommet på plass allergenmerking. Tilogmed skinken var merket med laktose og gluten…. Ble litt usikker på om de bare tar en sjanse på hva som inneholder allergener.. Noen dager hadde de ikke brød og noen dager var det frosset. Ble anbefalt å tine brødet i brødrister ( som også blir brukt til vanlig brød) De siste to dagene fikk jeg faktisk glutenfri müsli til frokost. Mye bedre enn brød. Over til selve hotellet! Moderne og praktiske rom. Begynner å bli slitt og mye burde nok vært utbedret. På vårt rom var hoveddøren skjev og vanskelig å få opp/lukket. Hadde også sprekker som det kom vind gjennom. Når vi brukte badet kom det en sterk kloakklukt som ikke forsvant på flere timer. Bra renhold, fine bassengområder, fin strand

 
21.08.2023

av prebenk2015 Sandefjord, Norge

Apollo anbefales ikke.

Dette var svært skuffende, vi reiste med Apollo 1 uke inkl frokost på 1 roms leilighet på Alegria resort. Vi betalte totalt 20700 NOK. Vi sjekket inn og dette fungerte greit. Rom så greit ut, men vi fikk problem allerede første natten vi våknet 6-7 ganger med tør munn og vondt i hode. Dagen etter velger og og sjekke filter i AC, denne er full av dritt. For bli slik mye dritt i filter, kan den ikke ha vært vasket på opp mot 1 år. Senere frokost, smaker papp utrolig dårlig kvalitet, lunsj akuratt samme. Pork fra grill var kald, så det hadde tydligvis ligget lenge . Vi klarte ikke spise, ble derfor kun frukt. Plakias område hvor hotel ligger er svært lite og ikke mye finne på. Få resturanter med kvalitet mat. Vi ønsket bytte hotel siden vi ble dårlige av AC, samt den utrolig dårlige kvalitet på mat. Apolle krevde at vi skulle betale ca13000 NOK,, for få bytte til Hotel siste 5 dager av samme standard. Helt utrolig. Blir ikke og reise mer med Apollo. De prøver ikke rette opp når ting går galt, kun få ut mest mulig kontanter. Legger ved bilde av filter på AC

 
11.08.2023

av Camilla K

Middelmådig og sure ansatte

Ikke noe å anbefale. Hotellet er slitt allerede, mugg på badet og mye maur. Dårlig vedlikehold. Dårlig renhold, vasket ikke speilet på badet på hele uken. Frokost buffet var skuffende, lite utvalg masse fluer, men det verste sure ansatte. Ingen smiler eller sier hei. Plalias stranden er flott, mye bølger til tider. Greit utvalg av restauranter. Ansatte ved beach bar var hyggelige og lagde gode drinker. Generellt så føler man seg lite velkommen. Ikke noe særlig underholdning for barn. Hadde ikke reist igjen.

 
25.06.2023

av EspenKarlsen

LEGG KRETA-TUREN TIL PLAKIAS…du vil ikke angre😊1t45min kjøring, men det er verdt det.

Et utmerket hotell, med fantastisk standard. Selve resorten er ny (dvs 4 år gammel ca), og alt fremstår som nytt. Rommene, bassengområdene, poolbaren…ALT. Vi var her med 2 barnebarn (8 og 11), de stortrivdes. Deltok i barneklubben..traff mange nye venner fra Norge og Sverige. Skulle vi ha ett lite forbedringsområde( ingen nordiske tv-kanaler (ikke det at det brukes så mye). Men NRK, TV2, SVT, DR1/2 hadde gjort seg. Mye dubba tysk…. Brukte SPA-fasilitetene med massasje. Tipp topp tommel opp👍flinke og hyggelige folk, som er godt utdannet og kan jobben sin. Kort vei til stranda (75 meter), godt med solsenger. MAT: Vi hadde ikke all-inklusive, kun frokost. Frokosten var omfattende, godt med sitteplasser ute som inne, hyggelig og tilstedeværende betjening. Området rommer mange flotte restauranter innen 5-15.min gange. STEDET ANBEFALES PÅ DET STERKESTE. 5 av 5…