Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 1234 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Beliggenhet, personalet, rommene
-
Litt lite variasjon av mat

Bekreftet gjest: 2023-10-01


9 av 10

+
Flotte rom
-
Prisnivået på strandbaren alt for høyt

Bekreftet gjest: 2023-09-30


9 av 10

+
Beliggenhet. Plakias er en nydelig plass. Nærhet til stranden. Nydelig mat
-
Det var litt for få bord på utedelen av resturanten. Det gjorde det vanskelig å få plass til en gruppe på 10 stk

Bekreftet gjest: 2023-09-30


8 av 10

+
Standard, beliggenhet ved strand, ryddig og reint
-
Kapasitet ved basseng, andre aktiviteter i nærområde for barn som f.eks minigolf

Bekreftet gjest: 2023-09-30


9 av 10

+
Betjening, Renhold, Frokost
-
Bedre puter, ikke plastglass i barer(eventluelt hard plast)

Bekreftet gjest: 2023-09-30


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


7 av 10

+
Renslighet og god mat
-
Dette hotellet har problem med varmt vann.Det var bestandig kald når vi skulle dusje ,

Bekreftet gjest: 2023-09-23


9 av 10

+
Fin beliggenhet, fine rom, fine grøntareal, godt renhold over alt.
-
Forbedringer: Leiligheten vi hadde (202) hadde ikke noe tørkestativ på balkongen for tørking av badetøy og håndklær. Noen knagger inne på badet for å henge håndklær på og noen knagger på rommet for å henge klær på hadde vært greitt. Dette er noe vi savner på de fleste hotell. Vi opplevde at resepsjonistene var lite oppmerksomme i det daglige; de så ikke opp og hilste når vi kom og gikk. Ved direkte henvendelse og spørsmål, var de hyggelige og hjelpsomme.

Bekreftet gjest: 2023-09-23


9 av 10

+
Fine rom som var godt utstyrt, god beliggenhet nær stranden, fine bassengområder, rent og fint.
-
Benyttet baren kun en gang, bestilte lunsj som vi fikk servert til bordet i papp-beger med engangsbestikk. Kunne vært forskjell på take-away og spise på stedet. Dyrt og ikke spesielt god mat heller. Har ikke prøvd de andre restaurantene på hotellet.

Bekreftet gjest: 2023-09-23


6 av 10

+
Pent hotell med godt vedlikeholdte uteområder
-
Vi har begge kneproblemer og ba på forhånd om å få et rom med tilgang heis eller rom på grunnplanet. Det ble anmerkes på vår bestilling. Dette hadde ingen sett, hverken resepsjonisten eller Apollo som tildeler rommene. Vi fikk et rom i 2 etasje og måtte klatre opp 7 trappetrinn uten gelender. Umulig å få byttet rom fordi «hotellet var fullt» Jeg har selv vært hotellsjef i 25 år og vet meget godt at en omrokkering er mulig hvis Apollo hadde ønsket å yte god service overfor gode kunder. Det var heller ikke noen snorer til å henge opp vått tøy på balkongen. Alt dette tok vi opp med Apolloguiden og hun skulle snakke med «sin agent». Ingenting ble gjort for å bedre forholdene for oss. Vi er meget skuffet og dette ble en dårlig opplevelse for oss.

Bekreftet gjest: 2023-09-23


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

38 vurderinger
Utmerket
 
17
Veldig bra
 
13
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

26.08.2023

av 263philip_ Stavanger, Norge

Fint sted, trenger noe oppussing

Som førstereisgutt med cøliaki var jeg veldig spent på hvordan dette skulle gå. Forespurte glutenfrie alternativer på forhånd og fikk dette svaret In accordance with your question, we serve gluten-free options. When you are going to check-in in our resort you will fill out our allergy form and we will inform the F&B Manager and the Cheff to prepare gluten free dishes for you. Optimistisk tenkte jeg at dette må jo bli bra. Vi hadde frokost inkludert. Første dag i frokostsalen, fant ingenting, heller ikke noe var merket med allergener. Spurte en ansatt om glutenfritt brød, og fikk fra kjøkkenet 3 tørre toast. Litt usikker på hvilket pålegg jeg kunne spise da ingenting var merket… så de første dagene ble det egg og bacon. Så en morgen var det endelig kommet på plass allergenmerking. Tilogmed skinken var merket med laktose og gluten…. Ble litt usikker på om de bare tar en sjanse på hva som inneholder allergener.. Noen dager hadde de ikke brød og noen dager var det frosset. Ble anbefalt å tine brødet i brødrister ( som også blir brukt til vanlig brød) De siste to dagene fikk jeg faktisk glutenfri müsli til frokost. Mye bedre enn brød. Over til selve hotellet! Moderne og praktiske rom. Begynner å bli slitt og mye burde nok vært utbedret. På vårt rom var hoveddøren skjev og vanskelig å få opp/lukket. Hadde også sprekker som det kom vind gjennom. Når vi brukte badet kom det en sterk kloakklukt som ikke forsvant på flere timer. Bra renhold, fine bassengområder, fin strand

 
21.08.2023

av prebenk2015 Sandefjord, Norge

Apollo anbefales ikke.

Dette var svært skuffende, vi reiste med Apollo 1 uke inkl frokost på 1 roms leilighet på Alegria resort. Vi betalte totalt 20700 NOK. Vi sjekket inn og dette fungerte greit. Rom så greit ut, men vi fikk problem allerede første natten vi våknet 6-7 ganger med tør munn og vondt i hode. Dagen etter velger og og sjekke filter i AC, denne er full av dritt. For bli slik mye dritt i filter, kan den ikke ha vært vasket på opp mot 1 år. Senere frokost, smaker papp utrolig dårlig kvalitet, lunsj akuratt samme. Pork fra grill var kald, så det hadde tydligvis ligget lenge . Vi klarte ikke spise, ble derfor kun frukt. Plakias område hvor hotel ligger er svært lite og ikke mye finne på. Få resturanter med kvalitet mat. Vi ønsket bytte hotel siden vi ble dårlige av AC, samt den utrolig dårlige kvalitet på mat. Apolle krevde at vi skulle betale ca13000 NOK,, for få bytte til Hotel siste 5 dager av samme standard. Helt utrolig. Blir ikke og reise mer med Apollo. De prøver ikke rette opp når ting går galt, kun få ut mest mulig kontanter. Legger ved bilde av filter på AC

 
11.08.2023

av Camilla K

Middelmådig og sure ansatte

Ikke noe å anbefale. Hotellet er slitt allerede, mugg på badet og mye maur. Dårlig vedlikehold. Dårlig renhold, vasket ikke speilet på badet på hele uken. Frokost buffet var skuffende, lite utvalg masse fluer, men det verste sure ansatte. Ingen smiler eller sier hei. Plalias stranden er flott, mye bølger til tider. Greit utvalg av restauranter. Ansatte ved beach bar var hyggelige og lagde gode drinker. Generellt så føler man seg lite velkommen. Ikke noe særlig underholdning for barn. Hadde ikke reist igjen.

 
25.06.2023

av EspenKarlsen

LEGG KRETA-TUREN TIL PLAKIAS…du vil ikke angre😊1t45min kjøring, men det er verdt det.

Et utmerket hotell, med fantastisk standard. Selve resorten er ny (dvs 4 år gammel ca), og alt fremstår som nytt. Rommene, bassengområdene, poolbaren…ALT. Vi var her med 2 barnebarn (8 og 11), de stortrivdes. Deltok i barneklubben..traff mange nye venner fra Norge og Sverige. Skulle vi ha ett lite forbedringsområde( ingen nordiske tv-kanaler (ikke det at det brukes så mye). Men NRK, TV2, SVT, DR1/2 hadde gjort seg. Mye dubba tysk…. Brukte SPA-fasilitetene med massasje. Tipp topp tommel opp👍flinke og hyggelige folk, som er godt utdannet og kan jobben sin. Kort vei til stranda (75 meter), godt med solsenger. MAT: Vi hadde ikke all-inklusive, kun frokost. Frokosten var omfattende, godt med sitteplasser ute som inne, hyggelig og tilstedeværende betjening. Området rommer mange flotte restauranter innen 5-15.min gange. STEDET ANBEFALES PÅ DET STERKESTE. 5 av 5…

 
16.06.2023

av EB-Jarl Kreta, Hellas

Herlig hotell

Har hatt en fin all inclusive ferie i 2 uker. Eldre par uten barn. Rommet vårt var stort og fint innredet. Veldig stille uten støy fra naborom eller utenfra. Flott hageanlegg. Lekeplasser for barn. Rikelig god og variert mat. Lekre fellesarealer, bassenger og restaurant/bar. Anbefaler dette hotellet i lille Plakias med flotte strender.