Albania – et annerledes ferieland

Albania

  • • Vakre strender med god plass
  • • Spennende og annerledes

I dette spennende landet, som først ble åpnet for omverden for kort tid siden, venter en fasinerende historie, vakkert kystlandskap og lave priser. Våre første reiser til Albania gikk til Saranda og det ble en stor suksess. Programmet er blitt utvidet med stranddrømmen Durres Riviera og det mer trendy Dhermi. Reisemagasinet Vagabond kåret Albania til det hotteste landet å besøke i 2018. Så det er kanskje din tur i år?

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

I tillegg til gyldig pass kreves spesielle innreisedokumenter for Albania »

Populære reisemål – Albania

Saranda

18 hoteller fra 4 263 NOK

Fakta om Albania

Lokal tid

Ingen tidsforskjell.

Valuta

Valutaen i Albania er albanske LEK (ALL), men du kan ikke veksle til denne i Norge. Vi anbefaler derfor at du tar med deg euro og veksler på plass. På de fleste steder kan du betale euro. De mest kjente kredittkortene aksepteres på hotellene og større restauranter. Minibanker finnes. 10 Euro =1 200 ALL.

Mer fakta

Været

jan 6°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 23°c
okt 18°c
nov 12°c
des 7°c
Premiumreise til Albania

Premiumreiser – en sosial reise i fellesskap

Bli med oss på en opplevelsesreise til Albania. Her er det fokus på minnerike øyeblikk og sosialt fellesskap. 

Les mer om Premiumreisen til Albania