Fakta – Ericeira

Språk:

Portugisisk.

Valuta:

Euro (EUR).

Elektrisitet:

220 V.

Transport t/r hotell:

Transport er ikke inkludert og kan ikke legges til i bestillingen til Apollos reisemål rundt Lisboa. Vi anbefaler leiebil. Fra Lisboas flyplass til Ericeira er det cirka 45 kilometer og tar cirka 30 til 40 minutter med bil.

Strender:

Her finner du flere kjente strender og små badeviker som passer for alle – fra nybegynnere til de som kan kunsten å ri på bølgene. En stor sandstrand for nybegynnere er Foz do Lizandro og vil du utfordre deg selv kan du ta turen til Matadouro og São Julião.

Andre strender er Praia de Ribeira d’Ilhas som passer for en rolig stund med boken eller en spasertur, Praia dos Pescadores og Praia de Sao Sebastiao. Den kjente surfestranda Nazaré ligger drøyt en time nord for Ericeira.

Uteliv:

Ericeira har et rikt uteliv om sommeren da byen fylles med turister, surfere og portugisere som rømmer fra Lisboas varme. Det finnes noen steder som spiller jazz og blues.

Offentlig kommunikasjon:

Gode bussforbindelser langs kysten. Taxi.

Aktiviteter:

Foruten å surfe så kan omgivelsene by på vinsmaking med sykkel, palasset i Mafra som er et kongelig slott i barokkstil fra 1700-tallet og konserter med byens filharmoniske orkester. Yoga, strandkos i solnedgangen og prat om dagens beste bølge.