Faro – det genuine Portugal

Faro

  • • Flott beliggenhet på Algarvekysten
  • • Genuine Portugal
  • • Sett sammen reisen selv

Med dramatiske klipper som stiger opp fra havet har Faro i Portugal blitt populært for sin fantastiske beliggenhet på Algarvekysten. Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Der dagene bekymringsløst brukes på vakre sandstrender eller blant severdigheter fra middelalderen. Bestill fly og hotell til Faro med Apollo, og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.Fakta om Faro

Lokal tid

Norsk tid -1 time.

Valuta

Euro (EUR).

Transport t/r hotell

  • Når du reiser hit lander du på Faro flyplass.
  • Transport fra Faros flyplass til Faro tar cirka 20 minutter og kan legges til når du bestiller med Apollo.
Mer fakta

Været

jan 16°c
feb 16°c
mar 18°c
apr 19°c
mai 21°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 17°c


 

Alle feriesteder Algarve

Vila Real de Santo Antonio

Vila Real de Santo Antonio ligger ved elva Guadiana på grensen til Spania. Her kan du bade fra sandstrender, gå på oppdagelsesferd et rikt naturreservat og dypdykke i områdets historie. Bo luksuriøst på Grand House Algarve, unn deg et mineralbad i et salt-spa. Lei en bil og se Algarvekysten med koselige kystbyer og flere fine golfbaner. Legg til mer enn 3 000 soltimer i året med et behagelig klima så har vi kort oppsummert Vila Real de Santo Antonio!

Tavira

Tavira ligger på Algarvekysten og bare tre mil fra grensen til Spania. Byen kan skilte med et naturreservat, fine sandstrender, broer fra en svunnen tid, fersk fisk på tallerken og to av Portugals kanskje beste golfbaner. Her bor du bra på Apollos hotell AP Cabanas Beach & Nature og fra hotellet kommer du til stranda med en båt drevet på solenergi.

Albufeira

Algarvekysten har lenge vært et populært reisemål for golfentusiaster. Her er et godt utvalg av fornøyelser, milelange strender med vakre og karakteristiske klipper– og et behagelig klima året rundt. Pakk reisen selv med Apollo og bestem selv når og hvor lenge du vil være borte.