Reiser til Kuala Lumpur – Malaysias stolte hovedstad

Kuala Lumpur

  • • Høy storbypuls
  • • Fantastisk mat
  • • Rikt dyreliv og grøntområder

Kuala Lumpur – Hovedstad og storby. Malaysias Kuala Lumpur er et veldig spennende eventyr i seg selv. Her er det høye skyskrapere, moskeer og kirker, luksuriøse hoteller og spennende restauranter som popper frem fra i et hull i veggen. I Kuala Lumpur kan du bo billig, men allikevel bra. Klimaet er komfortabelt året rundt. Bestill flybilletter og hoteller i Kuala Lumpur med Apollo. Du avgjør selv hvor lenge du vil være borte.Fakta om Kuala Lumpur

Lokal tid

+7 timer om sommeren +6 timer om vinteren

Valuta

Ringgit (MYR) 1 MYR = 2,1 NOK (juni 2018)

Mat og drikke

Gjennomsnittsprisen for en to-retters middag uten drikke, ca. 40 kroner per person. En øl koster mellom 6-10 kroner.

Transport t/r hotell

KLIA, Kuala Lumpurs internasjonale flyplass ligger 45 kilometer utenfor sentrum av KL. Buss eller tog fra flyplassen til sentrum. Tog tar 30 minutter, buss 1 time.

Mer fakta

Været

jan 29°c
feb 30°c
mar 30°c
apr 30°c
mai 30°c
jun 30°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
des 29°c

Opplev mer enn Kuala Lumpur!

Når du befinner deg i Kuala Lumpur, så har du et hav av kombinasjonsmuligheter.

Hva med å oppleve smeltedigelen Penang med sine regnskoger, flotte sandstrender og UNESCO-byen George Town? Eller hvorfor ikke ta en svipptur til paradisøya Langkawi? Langkawi lokker med enda flere naturopplevelser og de fineste sandstrender. Dessuten er hele Langkawi en tax-free sone.

Det ultramoderne Singapore er en by og et land full av opplevelser. Singapore ligger kun en 2,5 timers kjøretur unna.

Kuala Lumpur i solnedgang
Hotellbassenget på hotell The Stripes i Kuala Lumpur i Malaysia
Petronas Twin Towers i Kuala Lumpur, Malaysia

Alle reisemål Malaysia

Penang

Penang – Strand, kultur og historie Penang er en symfoni av langstrakte strender, tropisk regnskog og yrende byliv. Her nyter du late stranddager i Batu Ferringhi, der hotellresortene ligger på rekke og rad. Det hele krydret med spennende matretter fra ulike hjørner av Asia. I delstatshovedstaden, George Town venter prisbelønnet gatemat, ikoniske monumenter fra ulike religioner og storslått arkitektur fra den britiske kolonitiden. Gå ikke glipp av regnskogen og nasjonalparkene i området rundt, som byr på mystikk, spenning og nye oppdagelser.

Langkawi

Langkawi består av hele 99 paradisøyer med langstrakte strender, svaiende palmer og flotte strandresorter. Det hele er omgitt av tropisk regnskog med eksotiske dyr og nye oppdagelser. Dette er en populær øygruppe for turister over hele verden og her er alt tilrettelagt best mulig for en lykkelig ferie.