Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kaffe- og tefasiliteter. TV og minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong i ulike størrelser. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 19-24 kvm
Antall personer: 2

Enkeltrom

Enkeltrom som har TV og minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong i ulike størrelser. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 19 kvm
Antall personer: 1

Familierom superior

Familierom superior består av to superiorrom med dør i mellom. En dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom. Kaffe- og tefasiliteter. TV med satellittkanaler. Minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong av varierende størrelser og med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36-54 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 2 barn

Juniorsuite superior

Juniorsuiter superior med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa for opptil 2 barn. Kaffe- og tefasiliteter. TV og minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37-49 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Superiorrom

Superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kaffe- og tefasiliteter og minibar. TV med satellittkanaler. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong i ulike størrelser og begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 18-27 kvm
Antall personer: 1-2 / 2-3