Valamar Meteor

Valamar Meteor

  • • Ved strandpromenaden
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Valamar Meteor er et pent hotell som ligger perfekt til ved strandpromenaden i Makarska. Hotellet har både innendørs- og utendørsbasseng, jacuzzi, badstue og treningsrom. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til halvpensjon. Byens utvalg av restauranter ligger i gangavstand fra hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer/2-3 personer. Familierom superior for 2-5 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter superior for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Frokosten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Valamar Meteor består av to fløyer og ligger ved strandpromenaden på Makarskas Riviera. Hotellet har ett saltvannsbasseng og ett oppvarmet innendørsbasseng samt ett separat barnebasseng med vannsklier for de yngste barna. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. På rullesteinstranda nedenfor hotellet er det solsenger mot avgift.

Hotellet har to restauranter, bufférestauranten Mediterraneo og á la carte-restauranten La Pentola. Ved bassenget ligger det en pool-/snackbar som serverer enkle retter. Lobbybar.

Gratis wifi i resepsjonen. Gratis treningsrom. Lekerom og spillrom. Aktiviteter på dagtid og visse uker tilbys også kveldsunderholdning, som danseshow. Massasje og badstue mot avgift. Frisør mot avgift. Langs strandpromenaden ligger en rekke butikker og restauranter. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Serveringstider:

  • Frokostbuffé fra 7.00 til 10.00
  • Middagsbuffé fra 19.00 til 21.00