Romana Beach Resort

apollo mondo family

Romana Beach Resort

 • • Store leiligheter med plass til 7 personer
 • • Like ved stranda
 • • Legg til måltider og barnas måltider er inkludert

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Romana Beach Resort, et populært Apollo Mondo Family-hotell like ved stranda i Makarska. Her bor du i luftige leiligheter, og har tilgang til fasiliteter som treningsrom og gruppetreningstimer, et stort bassengområde, restaurant med velsmakende retter og barnas store favoritt – Club Polly & Mino. Den sjarmerende byen Makarska ligger i passe avstand fra Romana, og dit kommer du deg enkelt og reit med det lille toget som går hver time.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Mindre ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-5 personer, hvorav 1 barn. Større toromsleiligheter for 1-5 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter med eget basseng for 1-5 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-7 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Romana Beach Resort er et pent leilighetshotell med en fantastisk beliggenhet ved stranda i Makarska. Den fine strandpromenaden er uten trafikk og strekker seg mellom hotellet og stranda. Her ligger det mange restauranter, barer, små butikker og hotellets store dagligvare hvor du blant annet kan kjøpe friske grønnsaker og nybakt brød.

Bassengområde og rullesteinstrand
Hotellet har to store basseng, hvorav ett er oppvarmet. For barna er det et separat hjerteformet barnebasseng. Badehåndklær, solsenger og parasoller.

Den smale rullesteinstranda Buba Beach ligger rett utenfor hotelldøra og har solsenger for hotellets gjester. På stranda tilbyr Aqua Center ulike vannsporter.

Restauranter og barer
I restauranten på Romana Beach Resort serverer de sunn og variert mat og barna har selvfølgelig sin helt egen meny. På stranda nedenfor hotellet ligger cocktailbaren Buba Beach Bar, med solsenger og parasoller mot avgift. I høysesong er baren et populært samlingssted også for lokalbefolkningen og andre tilreisende

Baristakaffe i Mondo Café
I kaffe- og juicebaren Mondo Café får du kjøpt cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere typer ferskpresset juice samt lokalt bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet.

Les mer om mat og drikke på hotellet.

Barneklubb og svømmeskole
Barna har et bredt aktivitetsprogram å velge fra med barneklubb og svømmeskole skandinavisktalende personale og svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Swim School by Apollo.

De kloke og morsomme maskotene Polly & Mino blir raskt barnas favoritter. Du kan blant annet overraske barna ved å bestille et tidspunkt de kommer og besøker dere på rommet. Les mer om Polly & Mino her.

Treningsrom og gruppetrening
Hotellet tilbyr treningsrom og fire treningsøkter om dagen er inkludert. Sistnevnte ledes av skandinavisktalende instruktører. Ved siden av hotellet ligger det en tennisklubb med 3 grusbaner, mot avgift. Les mer om sport og trening på Romana Beach Resort.

Inkludert Romana Beach Resort

 • Wifi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Fire gruppetreningstimer per dag
 • Solsenger og parasoller ved bassengene og stranda
 • Håndkleservice

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis
 • Vannsporter ved stranda (i høysesong)
 • Transport til Makarska med tog en gang/time i høysesong
 • Vaskeservice

Her kan du lese om alle våre Mondo Family-hotell.

Måltider

Ingen måltider er inkludert.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé.
 • Halvpensjon.

Verdt å vite

Ett av de større bassengene er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær.

Sesongvariasjoner

Romana Beach Resort er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 6. mai til 21. oktober 2023. Utenom denne periode tilbys ingen konseptaktiviteter som Apollo Swim School, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstime med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Wifi inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Romana kan du også bestille direkte transport* fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

*) på reiser med rutefly kan vi dessverre ikke garantere direkte transport.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Mitt Apollo og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig. 

Alle hoteller – Makarska

Simic

Simic ligger utmerket ved strandpromenaden i Makarska. Her kan du nyte utsikten over havet fra restaurantens herlige uteservering. Her er leilighetene store og rommer opp til 8 personer.

City Beach

City Beach i Makarska er et populært hotell med super beliggenhet ved stranda og strandpromenaden med spisesteder og barer rett rundt hjørnet. Leilighetene er romslige og noen toromsleiligheter vender mot havet. Hotellet har restaurant så du har alltid valget om å bli på hotellet eller prøve en av de som ligger ved stranda.

Fani

På leilighetshotellet Fani har du alt du trenger for å fikse det meste selv i ferien. Til Makarskas fine rullesteinstrand er det en kortere spasertur og her er det solsenger til leie. Når det nærmer seg middagstid finner du flere koselige restauranter langs den vakre strandpromenaden.

Libertas

Velkommen til det koselige leilighetshotellet Libertas! Her bor ved den hyggelige strandpromenaden i utkanten av Makarska. Foran hotellet ligger det en rullesteinstrand og i leilighetene finner du alt du trenger for å ordne maten selv i ferien. Samtidig er det kort vei til butikkene, restaurantene og barene inne i sentrum.

Villa Ankora

Fra Villa Ankora er det bare noen få meter ned til den livlige strandpromenaden med restauranter som går hele veien inn til Makarskas sentrum. Leilighetene er lyse og fine og passer perfekt for deg som vil kunne ordne det meste selv. I huset er det også en hyggelig restaurant og en bar der du kan avslutte kvelden med ett glass vin.

Miramare (Makarska)

Nært halvøya Sveti Petar ligger leilighetshotellet Miramare med en fantastisk utsikt over Makarskas havn. På noen minutter kan du gå fra hotellet til det meste – strandpromenaden Riva, de trange brosteinsgatene og en av Dalmatias vakreste strender.

Osejava

Vil du bo i gangavstand til havnepromenaden i Makarska er hotell Osejava et godt valg! Trenger du å kjøle deg ned har hotellet et lite basseng, og i nærheten er det klippebad. Hotellets restaurant byr på lokale spesialiteter til en fantastisk utsikt over havna og byen. Velkommen!

Sanja

Leilighetshotellet Sanja i Makarska ligger perfekt til bare et steinkast fra stranda og nært strandpromenaden. Her kan du lene deg tilbake og nyte ferien i eget tempo. Leilighetene er romslige og har mange bekvemmeligheter, rett rundt hjørnet ligger dessuten byens brede utvalg av barer og restauranter.

Boutique Hotel Ani

Aldersgrense på hotellet: 16 år Bare noen hundre meter fra stranda i Makarska ligger Boutique Hotel Ani. Her bor du i elegante og moderne rom. Her kan du nyte en tilbakelent ferie i solsenga, trene deg passe sliten i treningsrommet, innta en bedre frokost eller leie bil og oppdage omgivelsene. Det er et lite basseng på hotellet.

Lucija

Velkommen til hyggelige Lucija ved strandpromenaden i Makarska! Du bor i leiligheter som har alt du trenger for å lage måltider som kan nytes på balkongen. Ønsker du å spise ute er det to restauranter i hotellets gateplan.

Park (Makarska)

På Park i Makarska bor du bare et steinkast fra rullesteinstranda. Hotellet har et herlig bassengområde, mange fasiliteter og en god beliggenhet ved strandpromenaden. I nærheten er det mange hyggelige restauranter og vil gjøre det litt enklere for deg selv kan du legge til halvpensjon.

Central Beach 9

Central Beach 9 ligger der den hyggelige strandpromenaden i Makarska starter. Hotellet har både dobbeltrom og romslige leiligheter for større selskap. I restauranten kan du spise fra en à la carte-meny med italienske touch og vil du oppdage flere av Makarskas koselige restauranter er det bare å følge strandpromenaden inn til gamlebyen.

Villa Mirakul

På Villa Mirakul får du den fine kombinasjonen av nærhet både til den herlige rullesteinstranda og til Makarskas koselige sentrum. Det er bare fire leiligheter i huset, så her kan storfamilien eller vennegjengen leie hele huset og ha det for seg selv.

Villa Marina

Villa Marina er et riktig sjarmerende leilighetshotell – et utmerket utgangspunkt for streiftog i gamlebyen i Makarska, der historiens vingeslag kan fornemmes hvor du enn går.

Antonio

Antonio er et nytt og pent hotell i lys og ren design. Hotellet er omgitt av pinjetrær og har fin utsikt over øyene Brač og Hvar. Bak hotellet ligger de mektige fjellene Biokovo. Antonio har velutstyrte leiligheter og høyst oppe, med egen takterrasse, ligger treromsleilighetene der en jacuzzi og solsenger venter.

Dalmacija Places by Valamar

Dalmacija Places by Valamar ligger perfekt til i Makarska. Her kan du nyte de duftende pinjeskogene, beliggenheten ved den fine rullesteinstranda og strandpromenaden som strekker seg helt inn til sentrum, og nærheten til Biokovos naturreservat. I hotellets bassengområde kan du la deg forføre av havutsikten og underholdningen som hotellets DJ byr på.

Valamar Meteor

Valamar Meteor er et herlig familiehotell som ligger perfekt til ved strandpromenaden i Makarska. Hotellet har evighetsbasseng, et morsomt barnebasseng med vannsklier. Det er også et innendørsbasseng, jacuzzi, badstue og treningsrom. Frokostbufféen er inkludert og du kan velge å legge til halvpensjon. Byens alle restauranter ligger i gangavstand fra hotellet.

Aminess Khalani Beach

Aminess Khalani Beach ligger like ved den populære stranda Buba Beach i Makarska. Det er et pent hotell med moderne rom og et stort bassengområde med to basseng og et barnebasseng, treningsrom og spa. Her kommer hele familien til å trives og bestill gjerne halvpensjon for en mer komfortabel ferie.