Renovert toromsleilighet

Renoverte toromsleiligheter med ett soverom med mindre dobbeltseng, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusjkabinett og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32-36 kvm
Antall personer: 1-2 / 1-4

Toromsleilighet

Noe slitte toromsleiligheter med ett soverom med mindre dobbeltseng, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraseng mulig i sovesofa. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusjkabinett og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32-36 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i renovert del

Fine toromsleiligheter i den nye/renoverte delen av hotellet med ett soverom med mindre dobbeltseng, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Dusjkabinett og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Noen balkonger vender mot havet men trær dekker delvis for utsikten. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32-36 kvm
Antall personer: 1-3 / 1-4