Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 123 vurderinger
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Service
 
6,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Rengjøring.Veldig bra. Resepsjon ikkje tilgjengelig.Flink vaktmester.
-
Ikke tilgjengelig resepsjon og eiere.

Bekreftet gjest: 2023-10-07


9 av 10

+
Utsikt Nyrenovert veldig nær strand Restauranter clima anlegg fungerte bra...
-

Bekreftet gjest: 2023-09-30


10 av 10

+
Beliggenhet og renhold
-
Gjør som nå

Bekreftet gjest: 2023-09-30


7 av 10

+
Flott balkong ut mot havet. I øverste etasje hadde vi god utsikt. Soverommet lå mot bakgården, skjermet mot lyd. Daglig renhold.
-
Vær obs på at det ikke er heis i bygget. Noe slitt kjøkkenbenk og dusj/dusjkabinett.

Bekreftet gjest: 2023-09-30


3 av 10

+
Rengjøringen vr bra
-
Fikk ikke utlevert nøkkel for hoveddør, kun til leiligheiten ,vart utelåst 2 ganger fra hotellet, resepsjon ikke folk, kun telefon nummer for kontakt. Brann sikkerhet meget tvilsom. Dette må apollo gi tilbakemelding på.

Bekreftet gjest: 2023-09-16


3 av 10

+
Beliggenheten
-
Mangel på vedlikehold!!!!!!! Eigaren bør bli pålagt å renovere leilighetene. Respekt for kundene, uforskammet jente som tok i mot oss. Behandlet oss som en saueflokk. Kjeftet på et par som kom etter oss inn i leiligheten vi fikk. Snakket frekt til de og jaget de ut, Ikke lyst å bo på Lusija igjen. Har bodd der i veldig mange år da Silva Turinen hadde styringen. Har vært i Makarska 2x i året i 17 år, har aldri opplevd slik elendig velkomst som vi fikk i år. Synes synd på de som kom der for første gang og fikk den dårlige velkomsten. Tiden er inne for å finne en ny plass og bo. Tips: der bør komme tydelig fram hvor man skal få tak i vedkommende som har ansvar for hotellet. Fast tid hvor vedkommende kan treffes på kontoret på baksiden. Takk for meg Lusija, har alltid anbefalt deg til alle mine venner og bekjente, men ikke nå lenger.

Bekreftet gjest: 2023-09-16


1 av 10

+
Det er ingen ting som er bra med dette hotellet!
-
For det første ble vi mottatt av en repr. for Apollo som skulle vise oss til hotellet og leilighetene. Noe mer stresset og snarfaren person har vi aldri møtt! Før vi fikk summet oss til å stille spørsmål var hun borte. Vi var klar over at leilighetene var “noe nedslitt”, som det står i beskrivelsen av Lucija, med den som vi fikk tildelt var mye mer enn det! Avflassing av murpuss og maling på vegger og tak, løyse gulvlister, manglende snorer for persienne på balkongdør, skitne og hullete møbler på oppholdsrom osv. Det verste var manglende rømningsveier! Vi oppdaget at det stod en nøkkel på utsiden av hovedinngangsdøren til vår oppgang, Hvem som helst som gikk inn- og ut, eller tilfeldige forbipasserende kunne låse denne døren fra utsiden, og vi var “fanget” i bygget da døren ikke hadde noen opplåsingsmulighet fra innsiden. Dette kan da umulig være lovlig?? Den eneste forbedringen som kan foreslås for dette hotellet er full rennovering dersom Apollo skal bruke det videre, dette holdet ikke mål på noen måte!

Bekreftet gjest: 2023-09-16


8 av 10

+
Kort vei til stranda
-
Kunne vært folk tilstede i resepsjonen

Bekreftet gjest: 2023-09-09


6 av 10

+
Beliggenhet renhold
-
Få en ny som er mer servicevennlig hun som er der nå er ikke tilstede i det hele tatt hun er overhode ikke brukernes på hotellet det var det mange på hotellet som hadde samme meninger om.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


7 av 10

+
Beliggenhet; kort vei til Strand
-
Alt var bra, bortsett fra kjøleskapet der døren til fryseboks var vekk.

Bekreftet gjest: 2023-09-02


Det oppsto dessverre en feil ved lasting av siden.