Noemia Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Noemia Resort ligger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda og tilbyr moderne toromsleiligheter. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig på sensommeren.

• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig fin leilighet, vennlige ansatte, fin beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 9 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Noemia Resort er et pent leilighetshotell der leilighetene ligger fordelt på tre mindre bygninger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda. Bassengområde med barneseksjon i bassenget samt poolbar. Solsenger og parasoller. Baska Vodas fine rullesteinstrand ligger en kort spasertur unna. Badehåndklær finnes i leilighetene.

Hver av de tre bygningene har tolv leiligheter og i kjelleren er det et lite treningsrom.

Wifi inkludert i fellesområdene. Spillrom med bordtennis, foosball og et playstation-hjørne. Det er parkering og parkering med ladestasjon for elbil på hotellet, mot avgift. Supermarked i nærheten av hotellet og til bussholdeplassen er det cirka 100 meter. Langs den koselige strandpromenaden i Baska Voda ligger det flere restauranter og barer.

Liker du fotball får du kanskje lyst til å rusle bort til fotballbanen som ligger i nærheten. Denne kan dog oppfattes som forstyrrende når det spilles kamper.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Baska Voda

Dijana

Leilighetshotellet Dijana ligger rolig til sentralt i Baška Voda. Fra hotellet har du en vaker utsikt over havet. Leilighetene er lyse og moderne og hotellet har et koselig, lite bassengområde. Det er gangavstand til rullesteinstranda og strandpromenaden med flere barer og restauranter.

Anna Noemia

Anna Noemia har en fantastisk beliggenhet ved Baska Vodas rullesteinstrand. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og i gangavstand til den koselige havnepromenaden med flere restauranter og barer. Vil du se mer av Makarskas riviera er det flere sjarmerende små byer langs med kysten.

Villa Anchor

Villa Anchor er et pent leilighetshotell i Baska Voda med bare tolv leiligheter. Hotellet ligger rett ovenfor havna og strandpromenaden med et mylder av folk og liv. Her er det flere fine rullesteinstrender i passe gangavstand. Lei gjerne en sykkel og oppdag omgivelsene, gå på marked og nyt god mat og drikke.