Dijana

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Dijana ligger rolig til sentralt i Baška Voda. Fra hotellet har du en vaker utsikt over havet. Leilighetene er lyse og moderne og hotellet har et koselig, lite bassengområde. Det er gangavstand til rullesteinstranda og strandpromenaden med flere barer og restauranter.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Mindre toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Flott leilighet, super utsikt! Sentralt.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 4 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Dijana i Baška Voda er en villa som ligger i rolige omgivelser til tross for den sentrale beliggenheten. Her er det et lite bassengområde med oppvarmet basseng og solsenger.

Wifi inkludert. Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 11.00. Sykkelutleie. Parkering mulig på hotellet.

Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke. 

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Baska Voda

Noemia Resort

Noemia Resort ligger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda og tilbyr moderne toromsleiligheter. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.

Anna Noemia

Anna Noemia har en fantastisk beliggenhet ved Baska Vodas rullesteinstrand. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og i gangavstand til den koselige havnepromenaden med flere restauranter og barer. Vil du se mer av Makarskas riviera er det flere sjarmerende små byer langs med kysten.

Villa Anchor

Villa Anchor er et pent leilighetshotell i Baska Voda med bare tolv leiligheter. Hotellet ligger rett ovenfor havna og strandpromenaden med et mylder av folk og liv. Her er det flere fine rullesteinstrender i passe gangavstand. Lei gjerne en sykkel og oppdag omgivelsene, gå på marked og nyt god mat og drikke.