Kassandra Bay Suites & Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Kassandra Bay Suites og Spa på Skiathos er en del av det større Kassandra Bay-resortet. Hotellet har en flott beliggenhet ved Vasaliasstranda og har et pent bassengområde. Bestill et deluxerom med eget basseng for en ekstra luksuriøs ferie.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Deluxerom plus for 2 personer. Deluxerom med jacuzzi for 2 personer. Deluxerom med eget basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 4 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kassandra Bay Suites & Spa er en del av Kassandra Bay Resort. Hotellet er moderne, nært stranda og ligger mellom Megali Ammos og Achladies, i det rolige området Vasilias.

Stort bassengområde med to basseng som deles med nabohotellet Kassandra Bay. I tillegg er det et basseng kun for gjestene på Kassandra Bay Suites & Spa. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert både ved bassenget og på stranda.

Hotellets restauranter og barer ble renovert til sommersesongen 2023. Frokostbufféen settes frem i restaurant Amvrosi og hotellet er del av programmet "Greek Breakfast", hvilket betyr at fokus ligger på lokalproduserte varer og regionale spesialiteter. Dagens øvrige måltider velges fra en à la carte-meny i en av restaurantene Pelagos (lunsj), Mesoyios (middag) eller Black Olive (lunsj og middag). Det er for det meste mat fra Middelhavslandene og greske spesialiteter, men med internasjonale innslag. The K Bar, ved bassengene, serverer snacks og drikke hele dagen. Kanskje en cocktail som nytes til solnedgangen? Strandservice for bestilling av drikke.

Vannsporter på stranda mot avgift. Stort og herlig spa med hamam, badstue og jacuzzi samt massasje og skjønnhetsbehandlinger, alle mot avgift. Treningsrom med fri adgang for hotellets gjester.

Wifi inkludert på hele hotellområdet. Døgnåpen resepsjon som deles med Kassandra Bay. Det er også en resepsjon på dette hotellet. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.

Taxibåt fra hotellet til Skiathos by (4 kilometer) to ganger i timen i høysesong (mot avgift), og gode bussforbindelser. Det er cirka 800 meter til Achladies. Det ligger et par tavernaer ved hotellet. Trafikken på hovedveien kan oppfattes som forstyrrende. Kassandra Bay Suites & Spa deler fasiliteter, slik som restauranter og basseng, med Kassandra Bay.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Vasilias

Kassandra Bay

Velkommen til fine Kassandra Bay ved Vasiliasstranda på Skiathos! Her har du alt du trenger for å kunne nyte ferien din. Fra bassengområdet er en herlig havutsikt og vil du inn til Skiathos by så er det både buss- og båtforbindelse.

Oniro Skiathos

På Oniro Skiathos bor du i rolige omgivelser i en åsside ovenfor badebukta Vasilias. Fra hotellets bassengområde har du en henførende utsikt over havet. Her venter et fint bassengområde og en restaurant som serverer velsmakende greske retter. Velkommen!