Deluxerom

Deluxerom med balkong og havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom med eget basseng

Deluxerom med uteplass med et cirka 18 kvm stort basseng, solsenger og parasoller. En dobbeltseng. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom med jacuzzi

Deluxerom med balkong og havutsikt. Jacuzzi og solsenger på balkongen. En dobbeltseng og en liten sittegruppe. Putemeny. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom plus

Deluxerom plus med balkong og havutsikt. Soveromsdel med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Putemeny. Stuedel i åpen løsning med sofagruppe. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2