Deluxerom

Deluxerom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Putemeny. TV og minibar, som kan brukes som kjøleskap. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom med eget basseng

Deluxerom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Putemeny. TV og minibar, som kan brukes som kjøleskap. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Uteplass med et cirka 18 kvm stort basseng, solsenger og parasoller. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom med jacuzzi

Deluxerom med dobbeltseng og liten sittegruppe. Putemeny. TV og minibar, som kan brukes som kjøleskap. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt, jacuzzi og solsenger. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2

Deluxerom plus

Delikate deluxerom med soveromsdel med dobbeltseng eller to enkeltsenger samt oppholdsdel i åpen løsning med sofagruppe. Putemeny. TV og minibar, som kan brukes som kjøleskap. Vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2