Casa Blue

Casa Blue er et lite hotell i passe gangavstand til både stranda Megali Ammos og greske tavernaer, restauranter, butikker ved havna i pittoreske Skiathos by.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Casa Blue er et fint familieeid hotell i Skiathos by. Hotellet byr på gresk gjestfrihet og nærhet til alt rundt Skiathos by, strender og et stort utvalg av tavernaer og barer, men hotellet selv har ingen fasiliteter.

I frokosten serveres som buffé.

Når du går til stranda kan du gå innom bakeren eller en kafé på veien for å kjøpe med noe å ha på stranda. Mot kvelden kan du ta turen ned til havna og utforske det greske kjøkkenet på noen av de mange tavernaene.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Skiathos by

Meltemi Skiathos

Meltemi Skiathos er et hyggelig hotell i Skiathos by ligger ved havna. Hotellet har en vakker beliggenhet og rommene har havutsikt. Det er bare en 5 minutters spasertur til Skiathos' gamle bydeler.

La Piscine

Aldersgrense på hotellet: 16 år Velkommen til La Piscine med en fantastisk beliggenhet bare 5 minutters gange fra Skiathos sentrum. Hotellet ligger i et fredelig område og har et stort basseng, restaurant og vinbar. Slapp av ved bassengkanten, spis godt i restauranten og ta turen inn til restaurantene, butikkene og folkelivet i havna.

Alkyon (Skiathos)

Alkyon er sentralt beliggende hotell i Skiathos by, nært havna og en kort spasertur fra gamlebyen. Herfra er det bare fem minutters gange til forretninger, barer, restauranter og utelivet. På hotellet er det en hyggelig takterrasse med en slående utsikt over havet og småbåthavna.

Stellina

Stellina byr på et fint bassengområde som ligger i rolige omgivelser. Her venter late dager og spaserturer inn til Skiathos by. Blir du igjen på hotellet er det både en lunsjrestaurant og en bar der.