Snorkling i det turkise vannet på Skiathos

Aktiv ferie på Skiathos

Ta en pause fra stranda! Skiathos egner seg utmerket for ulike typer aktiviteter, være seg om du er ute etter å dykke eller bare ta en lang spasertur. Se våre tips her.

Øya utenfor Skiathos by Øya utenfor Skiathos by

Dykk utenfor Skiathos

I det krystallklare vannet utenfor Skiathos venter en helt ny verden under havoverflaten. Uansett om du er nybegynner eller erfaren dykker så har Skiathos Diving Center noe for deg. De har også testdykk for den som ikke har dykkersertifikat. For mer informasjon og bestilling hør med reiselederen din.

Ut på tur

Det er herlig å gå en morgenpromenade når det enda er sval og behagelig luft. Du kan gå ut på halvøya ved Skiathos by. Nyte de vakre omgivelsene og den deilige luften. Det er flere fine og godt merkede turstier å følge. Guidebøker for fotturer kan kjøpes flere steder på øya. For den som ønsker det.

Se en tennismatch

Vil du ta en pause fra stranda kan du besøke tennisklubben i havna, som ligger ved det siste busstoppet. Her kan du utfordre reiseselskapet i en tennismatch eller sola deg og bade i bassenget helt gratis.

Skiathos fra hesteryggen

Å ri i Skiathos’ vakre natur er en helt spesiell opplevelse. Ridesentret i Koukounaries har sveitsiske eiere og tilbyr flere ulike rideveier oppe i fjellene og langs med kysten. Uansett om du er erfaren rytter eller nybegynner kan du bli med å oppleve denne flotte øya fra hesteryggen.

Lei en scooter

Å leie en scooter og kjøre rundt på egen hånd er en enkel måte å se mer av Skiathos på. Besøk noen av de vakre strendene eller ta en pause ved en koselig taverna. Du kommer garantert til å få en herlig opplevelse på to hjul.

Fitness & Spa

Unn deg en herlig avslappende stund på spa. Ferie er jo også tid for å ta litt ekstra var på deg selv så sørg for at du får litt mosjon, et dampbad, slapper av i jacuzzien eller kanskje en massasjetime. Flere av våre hotell på Skiathos tilbyr treningsrom og spa. 


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.