Kassandra Bay

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til fine Kassandra Bay ved Vasiliasstranda på Skiathos! Her har du alt du trenger for å kunne nyte ferien din. Fra bassengområdet er en herlig havutsikt og vil du inn til Skiathos by så er det både buss- og båtforbindelse.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer. Større dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i etasje for 2-4 personer. Executiverom for 2 personer. Familierom for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig og beliggenhet på stranden. God service. Godt renhold hver dag. Svært god frokost. Solskjer...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kassandra Bay er et moderne hotell ved stranda i den rolige bydelen Vasilias, mellom Megali Ammos og Achladies. Hotellet deler fasiliteter som resepsjon, restauranter, spa, treningsrom og basseng med Kassandra Bay Suites & Spa.

Stort bassengområde med to basseng som deles med nabohotellet der det ene har barneseksjon. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert både ved bassenget og på stranda.

Hotellets restauranter og barer er nyrenoverte til sommeren 2023. Frokostbufféen settes frem i restaurant Amvrosi og hotellet er del av programmet "Greek Breakfast", hvilket betyr at fokus ligger på lokalproduserte varer og regionale spesialiteter. Dagens øvrige måltider velges fra en à la carte-meny i en av restaurantene Pelagos (lunsj), Mesoyios (middag) eller Black Olive (lunsj og middag). Det er for det meste mat fra Middelhavslandene og greske spesialiteter, men med internasjonale innslag. The K Bar, ved bassengene, serverer snacks og drikke hele dagen. Kanskje en cocktail som nytes til solnedgangen? Strandservice for bestilling av drikke.

Stort og herlig spa med hamam, badstue og jacuzzi samt massasje og skjønnhetsbehandlinger, alle mot avgift. Treningsrom med fri adgang for hotellets gjester. Vannsporter på stranda mot avgift.

Wifi inkludert hele hotellområdet.

Taxibåt fra hotellet til Skiathos by, mot avgift. Gode bussforbindelser til Skiathos by. Det ligger et par tavernaer i nærheten av hotellet. Det er cirka 800 meter til sentrum av Achladies. Hovedveien går forbi hotellet og trafikken kan oppfattes som forstyrrende. Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.

Ved ankomst/avreise stoper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Vasilias

Kassandra Bay Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Kassandra Bay Suites og Spa på Skiathos er en del av det større Kassandra Bay-resortet. Hotellet har en flott beliggenhet ved Vasaliasstranda og har et pent bassengområde. Bestill et deluxerom med eget basseng for en ekstra luksuriøs ferie.

Oniro Skiathos

På Oniro Skiathos bor du i rolige omgivelser i en åsside ovenfor badebukta Vasilias. Fra hotellets bassengområde har du en henførende utsikt over havet. Her venter et fint bassengområde og en restaurant som serverer velsmakende greske retter. Velkommen!