Kassandra Bay

Kassandra Bay

  • • Mange fornøyde gjester
  • • Strandnære hotell med fint spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til fine Kassandra Bay ved Vasiliasstranda på Skiathos! Her har du alt du trenger for å kunne nyte ferien din. Fra bassengområdet er en herlig havutsikt og vil du inn til Skiathos by så er det både buss- og båtforbindelse.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 2 personer/2-4 personer. Dobbeltrom i etasje for 2-4 personer. Executiverom for 2 personer. Familierom for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vennlig og serviceinnstilt personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kassandra Bay er et moderne hotell ved stranda i den rolige bydelen Vasilias, mellom Megali Ammos og Achladies. Stort bassengområde med to basseng, hvorav ett med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller samt badehåndklær. Pool-/snackbar. Hotellet har også strandservice med gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Du kan bestille kald drikke fra strandbaren ved å trykke på en knapp på parasollen. Vannsport på stranden mot avgift.

Restaurant Amvrosia serverer frokostbuffé og restaurant Kassandra middagsbuffé. Hotellet har også à la carte-restauranten Mesoyios.

Gratis wifi på hele hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Aktiviteter for barn og voksne.

Taxibåt fra hotellet til Skiathos by, mot avgift. Gode bussforbindelser til Skiathos by. Det ligger et par tavernaer i nærheten av hotellet. Det er cirka 800 meter til sentrum av Achladies. Hovedveien går forbi hotellet og trafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stoper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.
  • Hotellet deler fasiliteter som resepsjon, restauranter og basseng med Kassandra Bay Suites & Spa.

Alle hoteller – Vasilias

Kassandra Bay Suites & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Kassandra Bay Suites og Spa på Skiathos er en del av det større Kassandra Bay-anlegget. Hotellet har en flott beliggenhet ved Vasaliasstranda og har et pent bassengområde. Bestill et deluxerom med eget basseng for en ekstra luksuriøs ferie.

Skiathos Club

Oppdag hotellet Skiathos Club som ligger i det vakre området Katsarou, på en høyde cirka 800 meter ovenfor Vasilias-stranda på Skiathos. Herifra har du en fantastisk panoramautsikt over Egeerhavet. Nyt et bad i bassenget eller oppdag severdighetene i nærområdet.

Oniro Skiathos

På Oniro Skiathos bor du i rolige omgivelser på en ås ovenfor badebukta Vasilias. Fra hotellets bassengområde har du en henførende utsikt over havet. Her venter et fint bassengområde og en restaurant som serverer velsmakende greske retter. Velkommen!