Telis

Beliggende høyt over havet med herlig utsikt lokker leilighetshotellet Telis med romslige leiligheter. Hotellet er perfekt for deg som vil ha en stille og behagelig ferie i frodige omgivelser med nærhet til stranda. Vil du se deg omkring på øya med bil kan du parkere på hotellet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Renoverte ettromsleiligheter for 2 personer. Større ettromsleiligheter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Telis passer for deg som liker å ta dagen som den kommer, uten mange planer. Her kan du sitte lenge med morgenkaffen og la blikket hvile på det glitrende havet. På 10-15 minutter går du til den lange sandstranda for et bad, går du litt lenger så er du i sentrum der koselige små tavernaer og kaféer venter.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjon som er åpen på dagtid. Bratt bakke opp til hotellet. Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 250 meter fra hotellet, den siste biten må du gå med bagasjen.

Skiathos lokker sine besøkere med mange fine strender. Du kan ta deg rundt på øya med lokalbussen, det ligger en holdeplass cirka 250 meter fra hotellet, eller leie bil og da er det parkeringsmuligheter på hotellet. Inn til Skiathos by er det cirka 9 kilometer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Agia Paraskevi

Atrium Skiathos

Atrium Skiathos har et koselige hotellområdet med et fint bassengområde og vakker utsikt over havet. Den gylne stranda, som er en av Skiathos lengste, ligger bare et steinkast unna. Her har nesten alle rommene havutsikt.